Manchester United: De Gea; Valencia, Bailly, Jones, Blind; Matic, Pogba; Mata, Mkhitaryan, Martial; Lukaku.
    Leicester: Schmeichel; Simpson, Morgan, Maguire, Fuchs; Mahrez, Ndidi, James, Albrighton; Okazaki, Vardy.
    0'
    United står med seks poeng til nå, mens Leicester har tre poeng.
    0'
    Med to 4-0-seire i de to første kampene er det høye forventninger til United mot mesteren fra våren 2016.
    0'
    Michael Oliver er dagens dommer.
    0'
    Lagene rusler ut på Old Trafford.
    0'
    United går rett i angrep og Mkhitaryan kommer til et skudd som blir blokkert.
    1'
    Blind slår inn, men der er Morgan og klarerer. Valencia slår inn fra motsatt. Der er Schmeichel og får frispark i duell med Lukaku.
    2'
    Mahrez blir felt av Blind i deres første duell. Kan bli flere av dem.
    3'
    Matthew James bommer på målet med et skudd fra utenfor 16-meteren.
    4'
    De Gea har en sterk motsol i ansiktet.
    6'
    Mahrez slår for langt med en bakromsball.
    7'
    Mata slår inn mot Lukaku. Igjen er Morgan der.
    8'
    Bailly lager frispark i duell med Mahrez.
    9'
    Mahrez slår inn på bakre. Der er Morgan i offside.
    10'
    Hjemmelaget har hatt ballen i 58% av tiden, mens bortelagets ballbesittelse har vært 42%.
    10'
    Matic lager frispark til fordel for Okazaki.
    12'
    Skummel pasning i bakgrunn mot Vardy, men Uniteds keeper De Gea fanger den.
    12'
    Mkhitaryan med nytt skuddforsøk etter fin vending. Igjen er Morgan der og blokkerer.
    13'
    Usain Bolt på tribunen med United-caps og -skjerf.
    16'
    Vardy setter fart , men Bailly stopper han.
    17'
    Lukaku får skutt fra 16 meter. Keeper må gi retur før Mata setter returen, men han er i offside og det står dermed fortsatt 0-0. Den ser tvilsom ut.
    19'
    Gigantsjanse for Pogba. Martial lobber over på bakre hvor Pogba kommer i stor fart og sklir så han akkurat rekker ballen. Skuddet går utenfor.
    19'
    Mata holder på å få ballen rundt Schmeichel, men den danske keeperen redder bra. Tre gode sjanser for United på få miutter.
    21'
    Okazaki får skutt fra 20 meter etter fin jobb av Vardy. Den er grei for De Gea.
    23'
    Pogba med farlig langskudd. Det går like utenfor. Bra forsøk.
    24'
    Etter fem meget hektiske minutter har det roet seg litt nå.
    27'
    Nytt langskudd fra Pogba. Det er håpløst, langt over og langt til side for mål.
    28'
    Vardy og Okazaki blir avblåst for offside hver sin gang på kort tid.
    30'
    Martial med skudd fra distanse denne gang. Keeper holder den greit, men Leicester må nok komme seg litt tettere oppe i noen av disse skuddene kanskje snart.
    31'
    Morgan stopper Martial med en god takling.
    31'
    Blind slår inn corner. Okazaki får den vekk.
    34'
    Pogba med nok et skudd. Denne gang fra skrått hold. Den går rett på keeper.
    35'
    Pogba skyter atter en gang. Fra 20 meter går ballen utenfor. Har ikke finstilt siktet foreløpig, franskmannen.
    35'
    Harry Maguire på Leicester drar og sliter i Romelu Lukaku.
    37'
    Pogba nærmer seg vel ti skudd snart? Denne gang på frispark og rett i muren.
    37'
    Fuchs får en smell i hodet etter en arm fra Valencia.
    38'
    Leicester med et langt angrep. De Gea holder innlegget når det kommer. Trygt målvaktsspill.
    40'
    41'
    Blind slår inn til Lukaku som så vidt får hodet på den. Kan ikke kalles en ordentlig avslutning.
    41'
    Valencia prøver å hamre inn en ball foran mål. Den blir blokkert.
    42'
    Mata får frispark for vertene. Albrighton er synderen.
    43'
    Blind med et innlegg som går over til motsatt back. United vinner et kast.
    43'
    Pogba blir lagt i bakken på 20 meter. Dommer lar spillet gå.
    44'
    Pogba lager frispark mot seg inne i feltet til Leicester.
    45'
    Vardy jager en lang ball i bakrommet. De Gea kommer ut og tar den på brystet forbi spissen. Kult gjort.
    45'+1
    45'+1
    Pause. For første gang i sesongen spiller United en omgang uten å score mål.
    45'+1
    46'
    Martial prøver et skudd, men det blir blokkert.
    47'
    Blinds forsøk på en cross går via en Leicester-spiller før den treffer Blind igjen og ruller ut til femmeter for Leicester.
    48'
    Johns og Matic spiller seg ut av det høye presset til Vardy og Leicester.
    51'
    United broderer seg innover før Mata slår inn. Han mister ballen.
    51'
    Straffe for United! Martial slår ballen i armen på Simpsons.
    52'
    Lukaku brenner! Det er en svak straffe av belgieren. Schmeichel går riktig og redder den!
    53'
    Bailly stormer i Albrighton. Dommer lar den gå.
    55'
    Mahrez tråkler seg forbi Johns og slår hardt inn foran mål. De Gea slår unna. Skummelt!
    57'
    Mahrez er frisk nå. Han tråkler seg nesten gjennom, men Johns redder seg inn i siste øyeblikk.
    59'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Demarai Gray
    Ut: Marc Albrighton
    60'
    Inn: Andy King
    Ut: Shinji Okazaki
    60'
    Romelu Lukaku på Manchester United feller Onyinye Ndidi.
    62'
    Morgan med viktig takling på Martial
    63'
    Leicester med en skummel kontring, men en dårlig pasning fra Gray til Mahrez ødelegger en god mulighet.
    64'
    66'
    Mahrez får mer og mer plass. Han leker rundt med Blind før skuddet hans ikke treffer mål. Skummelt igjen.
    66'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Marcus Rashford
    Ut: Juan Mata
    67'
    United har hatt ballen 79% i andre omgang.
    69'
    Rashford og Pogba kombinerer seg gjennom, men det blir bare en corner.
    70'
    Mål for Manchester United!
    Manchester United 1 - 0 Leicester City
    Mål: Marcus Rashford
    Målgivende: Henrikh Mkhitaryan
    Så sitter den for innbytteren med en gang. Han får stå helt alene og ta den på volley. Det er helt håpløst forsvarsspill. Schmeichel får bare armen på den. Kanskje burde han tatt den. Uansett: Veldig fortjent ledelse!
    70'
    Romelu Lukaku skyter på mål via en spiller, men keeper redder.
    72'
    Lukaku kommer til skudd. Det går langt over.
    74'
    Gray med skudd fra distanse. Ufarlig.
    79'
    Manchester United 2 - 0 Leicester City
    Mål: Marouane Fellaini
    Målgivende: Jesse Lingard
    Lingard slår inn foran mål. Det treffer Fellaini som styrer den i mål fra fem meter.
    82'
    Dagens tilskuertall er 75021.
    83'
    United har full kontroll nå.
    85'
    James slår vekk en corner fra Rashford.
    87'
    Rashford setter fart og skaffer vertene frispark.
    89'
    Legges til fire minutter.
    90'+1
    Paul Pogba på Manchester United slår inn i feltet, men keeper kommer ut og har kontroll på den.
    90'+3
    Gigantsjanse for King. Der skal han sørge for Uniteds første baklengs. De Gea redder Kings forsøk fra fire meter.
    90'+3
    Lukaku holder på å sette nummer tre, men det blir bare corner. Hatt sine sjanser i dag, Lukaku.