Manchester United (4-2-3-1): De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Young - McTominay, Matic - Pereira, Mata, James - Rashford.
    Leicester (4-5-1): Schmeichel - Ricardo, Evans, Söyüncü, Chilwell - Gray, Choudhury, Tielemans, Ndidi, Maddison - Vardy.
    United-innkast fra Young. Bruker ballen. Leicester ligger lavt.
    2'
    James tas av Ricardo på hjørnet av 16-meteren. God frisparkmulighet for United.
    3'
    Pereira drar til med en knallhard skruball i nærmeste hjørne. Schmeichel får så vidt slått til corner.
    4'
    Maguire vinner duellen på corneren, men Mata ffår ikke tak i ballen.
    5'
    James Maddison stikker forbi Lindelöf. De Gea redder så vidt med beina. Stor sjanse for Leicester.
    5'
    Meget underholdende start på kampen. To gode keepere gjør at det står 0-0.
    6'
    Young spiller gjennom Rashford, men Soyuncu rensker unna. Sterkt av tyrkeren.
    7'
    Straffe United. Soyuncu selger seg for billig og tar ned Rashford. Ingen bruk for VAR her. Klar straffe.
    8'
    Manchester United scorer på straffe!
    Manchester United 1 - 0 Leicester City
    Mål: Marcus Rashford
    Marcus Rashford setter ballen kontrollert i høyre hjørne. Schmeichel går motsatt. Manchester United-spissen iskald tross missen mot Crystal Palace i siste hjemmekamp.
    8'
    Daniel James settes opp av Mc Tominay på venstre. Men ingen når frem på innlegget.
    12'
    Chilwell dytter Pererira over ende. Frispark United litt inn på Leicesters halvdel.
    13'
    United trykker Leicester tilbake nå, men finner ikke hullene i Leicesters etablerte forsvar.
    14'
    Frispark Leicester. Maguire knuser sin tidligere lagkompis Vardy i lufta.
    15'
    United etablerer seg igjen på bortelaget halvdel. Prøver å bygge opp på venstre. James er bevegelig og arbeidsvillig.
    16'
    56-44 i ballbesittelse for Manchester United.
    16'
    Ashley Young prøver James med en lang ball rett bakfra, men pasningen skrur ut.
    18'
    Rashford inn i feltet, men Leicester får klarert.
    19'
    Wan-Bissaka engasjerer seg mer og mer offensivt. Skaffer frispark.
    19'
    Young sikter frisparket mot Maguire. Men Jonny Evans vinner duellen. Corner United.
    20'
    Scott Mc Tominay vinner igjen ballen. United aggressive og dominerende nå.
    21'
    Frispark Leicester. Bruker lang tid. Trenger en forandring i kampen.
    22'
    Demorai Gray utfordrer Lindelöf inne i United-feltet. Men den vinner svensken.
    23'
    James bruker farten til å parkere Leicester-back Ricardo. Men ingen United-spillere på innlegget.
    24'
    Soyuncu tar Rashford ned nok en gang. Tyrkeren sliter med tempoet til United-spissen.
    24'
    Mc Tominay går tøft inn i Chilwel. Får seg en liten smell.
    26'
    Kampen roer seg litt nå. Leicester prøver å bygge opp noe, men United er aggressive og tillater lite på midtbanen.
    28'
    Ndidi vinner duellen med Daniel James. Waliseren blir liggende.
    28'
    Leicester etablerer seg inne på Uniteds halvdel. Ender med at Mc Tominay må gi corner på Choudhurys innlegg.
    30'
    Chilwell treffer godt i returrommet etter corneren. De Gea slår kontrollert ballen til en ny corner. Leicester får ingen ting ut av den.
    31'
    Tredje corner på rad for Leicester. Men United får rensket unna. Bortelaget nærmer seg.
    32'
    James og Mata kombinerer med Matic. Leicester får ballen unna til innkast.
    34'
    Leicester har ballen mye mer enn de første 25. Frispark venstre.
    36'
    Young prøver å vende opp, men Leicester er på. Innkast. Lenger og lenger mellom høydepunktene for United.
    39'
    Gray kommer fint frem på høyre for Leicester. Men mister ballen ut til utspark for United.
    40'
    United har hatt et farlig frispark og straffen til Rashford. Men har ikke skapt sjanser i åpent spill.
    41'
    Maddison slår en bra crosser på Gray. Young får ordnet corner.
    42'
    United får etter hvert ordnet opp etter corneren. Soyuncu blir liggende i feltet etter avslutningen mot De Gea.
    44'
    United forsvarer seg med hele laget på egen halvdel nå.
    45'
    Young spiller frem James i et sjeldent United-angrep. Men innlegget ikke presist.
    45'+1
    Gray får lagt inn. Lindelöf klarerer. Choudhury kommer til avslutning i det neste trekket. Men enkelt for David De Gea.
    45'+2
    Snart pause og det tror vi Solskjær er glad for.
    45'+2
    Matic og Rashford får pælmet ballen unna til slutt i omgangen. Solskjærs menn leder, men Leicester er minst like gode. Litt heldig for hjemmelaget dette.
    Rahsford får 2. omgangs første frispark - i duell med Ndidi.
    46'
    Manchester United presser høyt, men foreløpig er det Leicester som har ballen mest. Som i avslutningen av 1. omgang.
    48'
    Tielemans legger en lang bakromsball på Maddison. Kunne blitt farlig.
    48'
    Jamy Vardy vinner en duell med Maguire ut til høyre. Men ingen tar vare på innlegget.
    49'
    Daniel James drar seg innover og avslutter fra 18 meter. Ballen over. Men godt skuddforsøk etter fine finter av Solskjærs gode kjøp.
    50'
    United bygger opp et angrep med mange pasninger. Ender med at Mata får en god mulighet. Men Kasper Schmeichel er godt med. Fin redning. Uniteds første store sjanse i åpent spill.
    52'
    Mata "on fire" nå. Stormer inn i feltet. Men Rashford ikke helt med på spanjolenes pasning.
    53'
    Maguire vinner ballen foran Vardy. Godt stopperspill.
    54'
    Tielemans tas ned av Mc Tominay. Frispark Leicester 22 meter. Dette kan bli farlig. De Gea har solen i øynene.
    55'
    Maddison skrur ballen rett utenfor. Leicester en halvmeter fra utligning der.
    56'
    Daniel James ordner corner for United. Utfordrer Leicester hver gang han har ballen.
    56'
    Maguire flyr høyest på corneren. Men Schmeichel er med og redder fint med klypene.
    58'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Ayoze Perez
    Ut: Hamza Choudhury
    58'
    James Maddison kombinerer fint med Jamie Vardy, men Leicester-angrepet ender i en offside.
    60'
    Maddison setter opp Gary fint. Ballen ender hos Tielemans. Men skuddet høyt over fra 25 meter.
    61'
    Gray prøver fra langt hold også. Skuddet går i Maguire og ut til innkast. Leicester skaffer seg corner.
    62'
    Corneren ender i at De Gea får et frispark på bakerste stolpe. Leicester i ferd med å bygge opp et press.
    63'
    Young stopper Tielemans. Men United i en vanskelig periode. Maguire stopper Ricardo inne i United-feltet. Nå er verdens dyreste forsvarsspiller god å ha.
    64'
    United får innkast og et lite pusterom.
    65'
    Pereira stormer frem på en United-kontring. Men pasningen til Rashford klareres av midtforsvaret til Leicester.
    66'
    Maddison med godt innlegg. Ashley Young sender ballen ut til Leicesters syvende corner på Old Trafford i dag.
    67'
    Rashford klarerer corneren.
    67'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Fred
    Ut: Nemanja Matic
    67'
    Inn: Harvey Barnes
    Ut: Demarai Gray
    68'
    Solskjær står nede på sidelinjen etter byttet. Nå skal også Chong inn snart.
    69'
    Mata blir liggende etter duell med Ndidi. Young slår ballen ut til innkast. Mata reiser seg, men har fått en smell i halsen.
    70'
    Inn: Tahith Chong
    Ut: Juan Mata
    Chongs første kamp for sesongen.
    70'
    Fred vinner ballen på venstrekanten. James får sjansen fra 18 meter. Men treffer dårlig med venstrefoten etter at Pereira ikke får avsluttet.
    73'
    Pereira vender godt opp, men Chong sleiver ballen ut i neste trekk. Lenge siden United har sjanser nå.
    74'
    Gult kort til Leicester City
    James Maddison
    Tar ned Mc Tominay noe unødvendig.
    75'
    Innbytter Chong mister ballen igjen. Men en mulig Leicester-kontring stoppes av Ashley Young.
    77'
    James får sjansen inne i feltet, men innlegget stoppet av Soyuncu.
    78'
    Lang ball på Vardy. Men Lindelöf vinner løpsduellen og slår og ut til innkast. Bra av svensken.
    79'
    Leicester har 58-42 i ballbesittelse, men klarer ikke å skape de store sjansene mot Maguire & co.
    80'
    Leicester bygger opp et nytt press når vi går inn i de siste ti.
    81'
    Brendan Rodgers står konstant på sidelinjen. Manageren maner Leicester frem. Har fortsatt et bytte å gjøre.
    82'
    Mc Tominay stoppes på 20 meter. En av kampens beste spillere. Kan bli en god mulighet. Rahford gjør seg klar.
    83'
    Rashford knallhardt. I kryssstanga og ut. Perfekt utført.Der var United-spissen nær ved å avgjøre kampen. Den hadde Schmeichel vært sjanseløs på.
    84'
    Gult kort til Manchester United
    Daniel James
    James går hardt i Maddison. Han er tydeligvis mannen å stoppe for United.
    84'
    Vardy prøver å finne Harvey Barnes inne i United-feltet. Men Lindelöf rekker ballen. Resultatløs corner.
    87'
    Chong drar opp et bra angrep. Ballen ender hos Andreas Pereira. Men enkelt skudd å redde for Schmeichel.
    88'
    Leicester leter etter åpninger, men Daniel James forsvarer godt nede ved eget cornerflagg.
    89'
    Ricardo kommer frem på høyre, men De Gea er god i dag. Plukker ned ballen fint ute i feltet.
    90'
    Inn: Axel Tuanzebe
    Ut: Daniel James
    90'+1
    Fire minutter tillegg. Leicester kan fortsatt klare dette.
    90'+1
    Chillwell skaffer Leicester den tiende corneren. Schmeichel kommer opp i feltet. Ashley Young hamrer ballen opp på tribunen.
    90'+2
    Ndidi får en god mulighet. Er under press og drar til en meter utenfor. Der er United heldige.
    90'+3
    Schmeichel slår et frispark fra egen banehalvdel. Maguire vinner duellen mot gamle lagkompiser.
    90'+4
    Nå koker det! Mc Tominay ligger på ballen nede ved Leicesters cornerflagg. Ender med gult kort til Chilwell.
    90'+6
    Ben Chilwell
    90'+6
    Ole Gunnar Solksjærs Manchester United vinner for første gang siden seriestarten. Vinner på defensiv styrke på en dag hvor mange stjerner er ute med skade.