4-0
4-1
Gray59'

Ble dekket av VG Sporten

Hjertelig velkommen til dagens Premier League-oppgjør mellom Manchester United og Leicester! Kampen på Old Trafford sparker i gang den sjette serierunden.
    0'
    Kampen mellom United og Leicester er bare en av flere godbiter vi får på denne lørdagen. Formlaget Liverpool møter “norske” Hull, mens Premier League-lørdagen rundes av med storoppgjøret mellom Arsenal og Chelsea.
    0'
    Jose Mourinho. Portugiseren har vært mye i media i det siste, både på godt og vondt. Han har skjelt ut spillere(senest var det Shaw som fikk skyllebøtta av Mourinho etter Watford-kampen), klaget på dommere og ikke vunnet siden 27.august i ligaen, da laget slo Hull 1-0 etter en sen scoring av kjæledeggen Marcus Rashford.
    0'
    De røde djevlene fikk derimot en opptur i onsdagens ligacupkamp etter at laget slo Northampton Town fra nivå tre. Nok en gang scoret Rashford, og 97-modellen har nå scoret i debuten i Premier League, Europa League, Manchester-derbyet, ligacupen for Manchester United, og i debuten for både U-21 og A-landslaget til England.
    0'
    Fjorårets Premier League-mestere Leicester røk ut mot Chelsea på onsdag i ligacupen etter 2-2 til full tid. To kjappe scoringer fra Fabregas i 92. og 94. minutt senket Leicester, som ledet 2-0 etter 35 spilte minutter. I ligaen har de åpnet godkjent med 7 poeng på fem kamper - det gjør at laget for øyeblikket ligger på en 11.plass. De kommer fra en sterk 3-0 seier over Burnley etter to scoringer av nysigneringen Islam Slimani.
    0'
    Hos hjemmelaget er Phil Jones og Anthony Martial uaktuelle, mens Luke Shaw og Henrikh Mkhitaryan er spilleklare. For gjestene er målvakt Kasper Schmeichel noe usikker, det ble meldt på pressekonferansen foran dagens oppgjør. Ifølge Ranieri skal den danske målvakten testes før kampstart. Ellers er Marcin Wasilewski ute med karantene etter rødt kort på tampen mot Chelsea på onsdag.
    0'
    Manchester United(4-2-3-1): de Gea-Valencia, Smalling, Bailly, Blind - Herrera, Pogba - Lingard, Mata, Rashford - Ibrahimovic.
    0'
    Leicester(4-4-2): Zieler - Simpson, Morgan, Huth, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Amartey, Albrighton - Vardy, Slimani.
    0'
    Wayne Rooney starter dagens kamp på benken. Mange mener at det virkelig var på tide etter flere svake kamper. Inn kommer Mata, som starter sin 150. Premier Leauge-kamp. Pogba dyttes ned på defensiv midtbane med Carrick, mens Lingard og Rashford spiller kanter i en 4-2-3-1. Schmeichel ble som ventet ikke klar, og dermed starter tyske Ron-Robert Zieler. Målvakten var i United i to år, fra 2008-2010, men fikk ingen kamper for de røde djevlene.
    0'
    United med avspark, og vi er i gang her på Old Trafford!
    1'
    Chris Smalling er for øvrig dagens United-kaptein, med Rooney på benk. Sistnevnte ser ut til å storkose seg på benken, og delte før kampstart noen vitser med Michael Carrick. Den så ut til å bli tatt godt imot av midtbanespilleren, som mange trodde skulle starte dagens kamp.
    2'
    Rashford prøver å dra seg forbi Simpson, men lykkes ikke. Leicester får frispark på egen halvdel.
    3'
    Pogba med en herlig crosser til Valencia, som slår inn. Morgan klarerer, men ballen ender hos Blind. Nederlenderen får skutt, men skuddet fra 20 meter går over mål.
    4'
    Blind ser at Rashford starter i bakrom, og slår en stikker til unggutten. Simpson hindrer Rashford uten at ballen i nærheten. Frispark til hjemmelaget.
    6'
    Valencia prøver å slå inn, Fuchs klarerer til corner.
    7'
    Zieler bokser.
    7'
    Mata får en ny sjanse til å slå inn. Ballen stanges unna av Huth, men ender hos Zlatan. Han prøver seg på en volley, men skuddet går over.
    7'
    Gjestene legger seg lavt. Har samtlige elleve på egen halvdel når United har ball.
    8'
    Pogba slipper til Ibrahmovic, som forserer med ball på Leicester sin banehalvdel. Ser etter Rashford, som starter i bakrom, men pasningen fra svensken blir for unøyaktig.
    9'
    Fuchs prøver å skyte fra 25 meter, men skuddet blir blokkert. Valencia skal bare klarere, men der er Albrighton våken og vinner ball. Han prøver seg på et innlegg, men de Gea er ute og plukker.
    10'
    Mahrez utfordrer Blind. Skaffer bortelagets første corner.
    11'
    Stanges unna av Blind. Havner hos Huth, som prøver seg på halvvolley. Blokkeres.
    12'
    Lagene møttes også i august, den gang i Community Shield. Det var både Mourinhos første kamp som United-trener og Ibrahimovic sin første kamp som United-spiller. Han avgjorde finalen med en sen scoring på hodet. Siden den gang har Zlatan scoret fire mål på de siste syv kampene i alle turneringer.
    13'
    Albrighton slår inn til Slimani, som prøver å bryste ballen ned til Mahrez. Blir beinet unna av Bailly.
    14'
    Kort variant. Ender hos Fuchs, som slår hardt inn. Både Drinkwater og Amartey prøver seg, men begge går i blokka. Til slutt får Huth ballen, men også dette skuddforsøket er milevis unna.
    17'
    Det ser mer ut som United ligger i en 4-3-3 med Herrera som anker og Pogba og Mata som indreløpere.
    20'
    Manchester United sliter med å trenge gjennom et godt organisert Leicester-lag etter de første 20 minuttene. Faktisk bortelaget som har vært nærmest.
    21'
    Blind får ball på venstre fra Pogba, og slår inn. Går via Simpson og til hjørnespark for hjemmelaget.
    22'
    Hjørnespark til Manchester United
    22'
    Mål for Manchester United!
    Manchester United 1 - 0 Leicester City
    Mål: Chris Smalling
    Målgivende: Daley Blind
    Smalling rager høyest i feltet og sender Old Trafford til himmels! En godt slått corner av Blind treffer den assisterende kapteinen, som banker ballen i mål med hodet. Også noe svakt keeperspill av Zieler, som ikke er kjapp nok til å reagere når headingen fra Smalling kommer.
    22'
    Pogba er for røff i duellen med Slimani. Frispark til Leicester på 35 meter, og da kommer både Huth og Morgan opp.
    23'
    Pogba stusser ballen til corner.
    24'
    Pogba gjør det godt igjen og klarerer.
    25'
    Rashford blåser en eventyrlig mulighet langt over! Hjemmelaget setter fart og kontrer. Zlatan får ball på venstre og spiller en perfekt ball til Rashford, som tar ned på første og skyter på halvvolley. Bra keeperspill av Zieler, som kommer ut og stenger alle mulige vinkler. Det gjør at Rashford blåser ballen langt over mål.
    25'
    Mata kommer rundt på kant og slår inn til Pogba, som vinner duellen. Header ned til Rashford, som prøver seg på et brassespark fra 13 meter. Går langt over mål.
    26'
    Zlatan får en kjempesjanse til å doble! Pogba får all mulig tid på 30 meter, og ser at Zlatan starter i det lille bakrommet som er bak Huth og Morgan. En følsom chip fra franskmannen finner Zlatan, som demper på brystet og skyter på volley. Skuddet sniker seg over tverrliggeren!
    27'
    Nå er det morro å se på hjemmelaget. Har satt opp tempoet kraftig etter scoringen og leker for øyeblikket med gjestene. Pogba, verdens dyreste spiller, koser seg utpå matta her nå.
    28'
    Blind slår inn, Huth klarerer. Ender hos Albrighton, men United er hissige og presser med to mann langt inne på Leicester sin halvdel. Blir utspill for Zieler, men nå er hjemmelaget på!
    29'
    Slimani er for tøff med Herrera i en duell, og får frispark mot seg. Blir mektig oppgitt, nysigneringen fra Sporting.
    30'
    Suser fra Pogba! Franskmannen brenner til fra 25 meter, men Zieler redder mesterlig.
    30'
    Klareres av Simpson.
    30'
    Pogba er så heit! Slår en perfekt stikker til Valencia, som prøver å slå inn. Blir klarert, men United beholder ball på Leicester sin halvdel.
    31'
    Fuchs søker Vardy, som har vært helt anonym de første 33 minuttene. Bailly er med på notene og beiner ballen ut til kast.
    33'
    Rashford prøver å utfordre Huth, men løpes opp av Drinkwater. God jobb av den tidligere United-spilleren som ikke fikk en eneste kamp for de røde djevlene i perioden 2008-2012.
    35'
    Manchester United 2 - 0 Leicester City
    Mål: Juan Mata
    Målgivende: Jesse Lingard
    United herjer! Mata starter med ball og slipper til Pogba, som flikker til Lingard. Han legger ned til Mata, som dunker ballen i lengste fra elleve meter. Mønsterscoring av hjemmelaget!
    37'
    Filmes umiddelbart på Rooney, som har hatt den rollen som Mata har i dag i de siste kampene. Ser ikke alt for blid ut nå, United-kapteinen.
    38'
    Rashford og Morgan i løpeduell. Leicester-stopperen klarerer til corner.
    39'
    39'
    Manchester United 3 - 0 Leicester City
    Mål: Marcus Rashford
    Målgivende: Juan Mata
    Lekestue på Old Trafford! Må være et innøvd cornertrekk fra hjemmelaget! Blind slår til Mata, som starter på første stolpe. Han slår ballen hardt inn foran mål på første touch, og der dukker Rashford opp og setter 3-0! Fryktelig svakt av Leicester, som sover på dødball i mot.
    40'
    Nok en corner til hjemmelaget. Rashford slår inn i feltet, Mahrez klarerer til corner.
    41'
    42'
    Manchester United 4 - 0 Leicester City
    Mål: Paul Pogba
    Verdens dyreste fotballspiller gjør sitt første mål for Manchester United! Blind skrur inn med venstre - fra venstre - og ballen treffer Pogba. Franskmannen header ballen i høyre hjørne!
    42'
    Dette var det tredje cornermålet til United fra venstre i denne første omgangen.
    43'
    "Oh my god! What am I supposed to do?", kommer det fra Vardy i det han blir meid ned bakfra av Bailly, og ikke får frispark. Kommer også noen flere gloser, men vi står over de nå.
    44'
    Legges til to minutter.
    45'
    45'+3
    46'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Andy King
    Ut: Riyad Mahrez
    Fått tatt en dusj og fått på seg Leicester-hettegenseren, Mahrez. Ikke noe stor omgang. Inn med King.
    46'
    Inn: Demarai Gray
    Ut: Jamie Vardy
    Vardy, som var helt tafatt og anonym, taes av. Inn med Demarai Gray.
    46'
    Ranieri tar altså ut sine to stjernespillere. Spent på å se hvordan Leicester-laget vil respondere etter en uhyre svak andre halvdel av 1.omgang.
    47'
    2.omgangen åpner slik den første sluttet. United triller ball og spiller med en enorm selvtillit. Ikke så veldig vanskelig det, når du ser på måltavla.
    49'
    Pogba er med igjen. Mange fikk nok en stor klump i magen da de så at franskmannen lå og vridde seg i smerte, men Pogba ser frisk ut. Godt å se.
    52'
    Pogba slår inn fra venstre, men Zlatan når ikke frem. Huth blir liggende etter duellen med svensken, og sistnevnte bare stirrer på Huth i mens han går rolig forbi.
    54'
    Zlatan slurver med ball inne i Leicester sin 16-meter, men får pirket ballen til Mata. Spanjolen skyter via to Leicester-spillere, men blir til slutt blokkert.
    55'
    Slimani gjør klar skuddfoten, men før han får fyrt av kommer Bailly inn bakfra og vinner ballen rent. Godt stopperspill nok en gang, men var nok litt ute av posisjon i forkant av hendelsen.
    57'
    Mål for Leicester City!
    Manchester United 4 - 1 Leicester City
    Mål: Demarai Gray
    Målgivende: Daniel Amartey
    Kanonkule fra Gray! Drar seg inn i banen fra venstre og banker ballen i krysset fra 18 meter! Perlescoring fra innbytteren.
    59'
    Comeback on?
    61'
    Jeffrey Schlupp gjør seg klar. Noe frekk variant av et etternavn.
    61'
    Inn: Jeffrey Schlupp
    Ut: Marc Albrighton
    62'
    Av spillerne som er eller har vært ute på Old Trafford-matta i dag har fire av spillerne vært i både Leicester og United. Det er Simpson, Drinkwater, Zieler og Lingard. Men hverken Zieler eller Drinkwater fikk noen kamper for United.
    62'
    Nå er det Leicester som har tatt overtaket! Fuchs får ball på 25 meter og dunker til. Går i blokka.
    63'
    Lingard får skutt fra 20 meter, men blåser ballen over. God mulighet for hjemmelaget!
    65'
    Nesten for Zlatan! Lingard kjører en frekk finte på Huth før han slipper til Zlatan. Svensken skyter fra 20 meter, men en mesterlig redning fra Zieler hindrer 5-1!
    66'
    Zieler holder fast.
    67'
    Slimani prøver å flikke gjennom til Gray, men det blir litt for ufølsomt fra nysigneringen. de Gea er årvåken og plukker.
    67'
    Stor mulighet for King og Leicester! Schlupp har fart og drar seg nedover på venstre. Han slår 45 grader ut til King, som er helt umarkert på 16 meter. Han velger å skyte på første touch, noe som gjør at avslutningen blir svak. Keepermat for de Gea.
    68'
    Valencia bruker farta og utfordrer, men får ikke corner i det innlegget blokkeres av Fuchs. Går via ecuadorianeren før den triller ut over dødlinja.
    70'
    Zlatan er onside når han spilles gjennom og prøver å finne Lingard, men Leicester-forsvaret klarerer til corner.
    71'
    Går i blokka. Havner hos Herrera, som måker ballen langt over mål.
    72'
    Gult kort til Leicester City
    Daniel Simpson
    Er for sent inne i duellen med Rashford.
    74'
    Blind med en genial stikker gjennom til Zlatan, men Morgan får en tå på ballen og klarerer til corner.
    75'
    Morgan gjør det godt igjen. Dunker ballen unna.
    75'
    Valencia banker til. Innlegg eller skudd - ingen får en tå på ballen.
    76'
    Carrick gjør seg klar for å komme innpå!
    76'
    Gray prøver seg fra nesten identisk vinkel som da han hamret inn 4-1! Denne gang er de Gea med på notene og slår ballen ut til corner.
    77'
    Zlatan klarerer.
    77'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Michael Carrick
    Ut: Jesse Lingard
    Stående ovasjoner. Både for Lingard, som har gjort en god kamp, og for Carrick, som gjør sin 500. Premier League-kamp i dag.
    78'
    Pogba flyttes høyere i banen med Carrick inn. Også Rooney gjør seg klar.
    80'
    Gray prøver å dra seg forbi Blind, men det er vanskelig. Får uansett en corner.
    81'
    Zlatan stanger unna. Ender hos Drinkwater, som fyrer. Treffer Zlatan nok en gang. Ny corner.
    81'
    Uhyre svakt av Gray. Blind klarerer.
    82'
    Inn: Wayne Rooney
    Ut: Marcus Rashford
    Spilleren som har blitt kraftig kritisert den siste tiden får de siste syv-åtte minuttene på Old Trafford.
    83'
    Zlatan har ikke vært veldig god i dag. Prøver nå å spille Mata i mellomrom, men han legger ikke merke til at spanjolen snur seg og prøver på løpet i bakrom. Slår oppgitt ut med armene i etterkant, svensken.
    86'
    Inn: Ashley Young
    Ut: Juan Mata
    87'
    Pogba med 86 pasninger i dag. En pasning i minuttet for franskmannen, som har spilt en god kamp.
    89'
    Legges til tre minutter.
    90'
    Med dagens seier har United nå 12 poeng på seks kamper. Ligger for øyeblikket på en 3.plass, bak Manchester City og Everton.