13 229
5 603

Ble dekket av Andreas Jørgensen

Hei og velkommen til livedekningen av Premier League-oppgjøret mellom Manchester United og Leicester.
    Manchester United kommer rett fra et kruttsterkt uavgjort-resultat borte mot Barcelona i Europa League. Kampen endte 2-2. Marcus Rashford scoret Uniteds første mål.
    United-spissen har vært i superform siden slutten av desember og har scoret i åtte av de ni siste Premier League-kampene.
    Leicester på sin side overrasket etter en tung periode med en rekke dårlige resultater og slo Tottenham 4-1 i forrige runde.
    Da er dagens startellevere klare!
    Slik starter Leicester i 4-2-3-1:
    Slik starter Manchester United i 4-2-3-1:
    Unggutten Alejandro Garnacho fra start som vi ser. Erstatter Jadon Sancho som har startet de to siste kampene.
    Ellers er Victor Lindelöf tilbake fra start. Forrige gang svensken var med i startelleveren var i FA-cup-kampen mot Reading 28. januar.
    Casemiro er fremdeles ute med karantene som følge av det røde kortet han pådro seg mot Crystal Palace. Kampen mot Leicester er den tredje og siste kampen han må sone.
    Leicester stiller med den samme elleveren som slo Tottenham sist.
    Hvem tror du vinner?
    Klink seier til United!
    69%
    Leicester overrasker igjen og tar dette!
    74%
    Det tror jeg ikke. Målformen må stoppe en gang.
    God start av hjemmelaget.
    1'
    Står høyt her United, og har foreløpig tatt kontroll.
    3'
    Rashford felles, men får fordel når Fred snapper opp ballen. Brasilianeren sklir imidlertid og mister ballen.
    4'
    Hjørnespark til Manchester United
    5'
    Shaw legger på bakerste, men Sabitzer får ikke gjort noe med den. Det er for mye luft under ballen.
    5'
    Leicester har omsider fått tak på ballen nå.
    6'
    Her kommer Leicester!
    6'
    Castagne legger inn i United-boksen, men Sabitzer klarerer.
    7'
    Så nære for Leicester! Fred mister ballen, noe Harvey Barnes utnytter. Spiller frem til Iheanacho og får tilbake alene mot De Gea. Kun en mesterlig redning fra spanjolen hindrer Leicester i å ta ledelsen.
    8'
    Hjørnespark til Leicester City
    8'
    Headingen går over.
    10'
    Leicester igjen! En ny stor mulighet. Iheanacho spilles gjennom av James Maddison, og får til en avslutning. Lindelöf er på jobb og blokkerer ut til hjørnespark.
    10'
    11'
    Leicester med to store, store muligheter til å gjøre 1-0 her, da.
    11'
    Luke Shaw skyter fra 20 meter. Den stoppes av Souttar.
    13'
    Leicester kommer igjen. Tete forsøker å finne James Maddison alene på bakerste. Fred hindrer det, og avverger til hjørnespark.
    15'
    16'
    Helt ufarlig på samtlige hjørnespark her foreløpig, Leicester.
    16'
    Erik ten Hag lite fornøyd med at United gir bort kontringsmuligheter.
    16'
    Regelrett sinna, ten Hag!
    17'
    Nok en gang kommer Leicester ned langsiden på høyre kant. Tete drar seg innover i boksen, forbi Lindelöf, og får klemme til. Skuddet går et stykke utenfor.
    17'
    Veldig mange ballmist fra United her.
    19'
    Etter de første fem minuttene har ikke United vært i nærheten. Leicester har full kontroll her og kommer til flere gode muligheter.
    20'
    FANTASTISK REDNING IGJEN! Igjen kommer Leicester seg til innleggsposisjon fra den høyre siden. Castagne finner Iheanacho på bakerste som nesten får stange ballen i åpent nett. Men der ligger De Gea så lang han er og hindrer mål.
    20'
    David De Gea holder United inne i kampen her nå.
    22'
    Mål for Manchester United!
    Manchester United 1 - 0 Leicester City
    Mål: Marcus Rashford
    Målgivende: Bruno Fernandes
    United tar ledelsen, og hvem andre enn Marcus Rashford! En feilpasning fra Leicester-forsvaret koster dem dyrt. Bruno Fernandes sender Rashford alene gjennom med en lekker utside-pasning. Der er det kun én mann man vil ha, og det er Rashford. Sikker som banken og sender United opp i 1-0-ledelse.
    25'
    Det gjør at Rashford setter ny personlig rekord med 23 scoringer på én sesong. Spissen satte 22 i 19/20-sesongen.
    25'
    Her kommer United!
    29'
    Stoppes.
    31'
    Leicester kan kontre!
    31'
    Tete med en lang ball til James Maddison som legger igjen til Dewsbury-Hall. Skuddet går utenfor.
    32'
    United får frispark.
    32'
    Innlegget klareres ut til Garnacho. Unggutten klemmer til på halvspretten og ballen flyr langt over mål.
    32'
    Fernandes sender Fred på løpetur. Brasilianeren rekker ikke den og det ender i femmeter til Leicester.
    33'
    Så kombinerer Bruno og Rashford igjen. Pasningen fra Bruno er i lengste laget og Rashford klarer ikke å holde ballen i spill.
    34'
    Iheanacho river seg løs og kommer nesten til skuddmulighet. Sabitzer er nede og takler.
    35'
    OI!! For en bom! Der skulle det stått 2-0. Portugiserne Dalot og Bruno kombinerer. Dalot skyver ballen ut til Bruno som legger inn igjen til landsmannen på et vidåpent mål. Den skal jo Dalot bare dytte inn i det åpne målet, men klarer ikke å beregne spretten. Ballen forsvinner over foten til høyrebacken og ut av banen.
    36'
    Leicester trykkes stadig bakover her. De har mistet litt av presset de hadde rett før United tok ledelsen.
    40'
    Ai, ai, ai! Den er stygg fra Sabitzer. Viser knotter og smeller inn i kneet til Wout Faes.
    42'
    Får frispark på den Leicester.
    42'
    Sabitzer slipper unna kort. Det må sies å være heldig.
    43'
    Offside for Leicester City
    43'
    Sabitzer med en flott vending av spillet. Bruno mottar og forsøker å tre gjennom Weghorst, men det blir for unøyaktig.
    44'
    Maddison fyrer av. Skuddet går utenfor stolpen.
    45'+1
    Faes roter det til. Misser på ballen og Rashford får tak i den. Så treffer Faes på den første taklingen, men Bruno overtar. Og da er Faes for sent ut i det han prøver å rydde opp etter seg. Grisetakler Bruno rett på utsiden av 16-meteren.
    45'+1
    Frispark til United.
    45'+4
    Det går over mål.
    45'+4
    Det er det siste som skjer i denne første omgangen. Det er pause på Old Trafford. Leicester hadde tre store muligheter til å ta ledelsen her, men en suveren David De Gea i United-målet nektet gjestene. Da fikk Marcus Rashford med sin første sjanse muligheten til å sende United i føringen. Og det gjorde han. Dermed leder Manchester-laget etter 45 minutter.
    45'+4
    Siste 45, kjør!
    Hva tror du om denne omgangen?
    Leicester snur det.
    26%
    Manchester United holder buret rent.
    59%
    Begge lag scorer, men United ror det i land.
    15%
    Antall stemmer: 3085
    Rashford får frispark.
    48'
    Gult kort til Leicester City
    Nampalys Mendy
    Prøver å rekke en lang berøring, Mendy, men ender med å skli inn i foten til Rashford.
    48'
    Tverrliggeren! United er nære 2-0. Martinez stanger ballen i metallet etter frisparket.
    48'
    49'
    For en start fra hjemmelaget. Nesten igjen! Bruno prøver skuddet, men Ward i Leicester-buret tar den.
    50'
    Sabitzer for sent ute på Maddison. Leicester får frispark.
    51'
    Det har for øvrig blitt gjort ett bytte på United. Jadon Sancho kom inn for Garnacho til andre omgang.
    52'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Jadon Sancho
    Ut: Alejandro Garnacho
    53'
    Rashord setter ballen i nettet! Så vinkes det umiddelbart for offside. Fred spiller gjennom Rashford, men på reprisene ser det ut til at Rashford kan være i offside.
    56'
    VAR skal se på den!
    57'
    Manchester United 2 - 0 Leicester City
    Målgivende: Fred
    Den blir stående faktisk! VAR finner ingen offside på Rashford og offside-avgjørelsen blir omgjort. Rashford dobler for hjemmelaget!
    58'
    Voldsom takling fra Shaw.
    58'
    Backen feier inn i Castagne. Den er helt ren, men begge blir liggende noen sekunder.
    60'
    Manchester United 3 - 0 Leicester City
    Mål: Jadon Sancho
    Nå har det tatt helt fyr på Old Trafford, for et angrepsspill! Martinez vinner ballen på egen banehalvdel, og derfra går det fort. Sancho får ballen og fører den fremover før han slipper ut til Bruno Fernandes. Sistnevnte spiller en meget lur pasning inn i boksen igjen og der har Sancho funnet seg rom. Pasningen er så god at Sancho bare kan sette frem foten og styre den inn i åpent mål! Klasse fra United!
    61'
    Inn: Scott McTominay
    Ut: Fred
    62'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Youri Tielemans
    Ut: Kiernan Dewsbury-Hall
    65'
    Inn: Nampalys Mendy
    Ut: Boubakary Soumare
    66'
    66'
    Marcus Rashford sine 24 mål i alle turneringer er mer enn Chelsea har scoret i Premier League denne sesongen (23). Enorm statistikk!
    66'
    Inn: Anthony Elanga
    Ut: Marcus Rashford
    67'
    Inn: Aaron Wan-Bissaka
    Ut: Luke Shaw
    69'
    Stor mulighet igjen for United! Jadon Sancho vil bli tomålsscorer han også. Får en gylden mulighet til det, men avslutningen nesten alene mot mål blokkeres heroisk av Faes. Sancho klemmer til på helvolley på returen, men den går høyt over mål.
    69'
    United-frispark.
    70'
    Nesten! Bruno svinger inn på hodet til Weghorst. Like utenfor fra nederlenderen.
    71'
    Nå nærmer United seg det fjerde! Wan-Bissaka får nesten en banehalvdel å løpe på før han triller ballen inn i boksen mot Weghorst. Nederlenderen rekker akkurat ikke frem, og Leicester forsvaret får avverget til corner.
    72'
    72'
    Leicester har hatt lite å by på så langt i denne omgangen. David De Gea i Manchester-målet begynner kanskje å bli kald etter at det ble varmt rundt ørene på spanjolen i første omgang. Skulle De Gea holde nullen her blir han keeperen med flest rene bur i United-historien sammen med legenden Peter Schmeichel. Har 179 rene bur til nå, Schmeichel har 180.
    73'
    Inn: Dennis Praet
    Ut: Tete
    76'
    Inn: Jamie Vardy
    Ut: Kelechi Iheanacho
    77'
    Nå har hjemmefansen begynte å juble for hver pasning Leicester gjør.
    77'
    Tydelig at de er fornøyde her, United-supporterne.
    80'
    Inn: Kobbie Mainoo
    Ut: Marcel Sabitzer
    80'
    Her får vi faktisk en debutant i Premier League for Manchester United.
    81'
    Kobbie Mainoo fikk spilletid i Carabao Cup-seieren over Charlton Athletic i januar, men får nå debuten i Premier League!
    82'
    Dette har hjemmelaget så absolutt i de tryggeste hender.
    83'
    84'
    Får ingenting ut av det hjørnesparket, Leicester.
    84'
    Nesten så Harvey Barnes når en ball på vei gjennom. Den er akkurat for lang og får bare tåa på den. Nære på!
    85'
    United kommer!
    87'
    Kjempebom fra Weghorst, eller kjemperedning, om du vil! Får muligheten alene mot Ward, men Leicesters sisteskanse gjør seg stor og stopper den mesterlig.
    87'
    Elanga melder seg på. Får til en avslutning som Ward redder ganske så enkelt.
    88'
    Det legges til fire minutter.
    90'+1
    David De Gea gjør kampens kanskje siste redning. Maddison skyter rett i fanget på spanjolen.
    90'+1
    Da blir han nok keeperen med flest rene bur for United noensinne sammen med Schmeichel her! Ikke den verste statistikken å stå for det.
    90'+3
    Der er det over!
    90'+3
    Manchester United vinner fortjent 3-0 her! Leicester yppet seg for alvor de første 25 minuttene av kampen, men så kom det første fra Marcus Rashford. Det la en demper på Leicesters angrepsspill, og i andre omgang var de blå ved færre og færre anledninger i nærheten av United-målet. For da Rashford og Sancho satte to raske tidlig i omgangen var mye gjort.
    Rashford fortsetter den kruttsterke formen og noterer seg for to nye mål. Manchester United ligger nå bare tre poeng bak byrivalen Manchester City på andreplass.
    Takk for følget, og ha en nydelig søndagskveld!