1-0
Lukaku45'+4
2-0

Ble dekket av Yngve Gjerde

NESTEN FOR UNITED! Kampens første store mulighet. Fred finner McTominay på fint vis, som slipper videre til Sanchez. Chileneren klemmer til fra distanse, og retningen er god. Duppen kommer imidlertid for sent, og skuddet går over mål.
    16'
    SCORING - MEN DET ER OFFSIDE! Fred setter ballen i mål, men det er vinket for offside. Dommeren er borte med assisteten og diskuterer. Kan bli omgjort den avgjørelsen her...
    20'
    Straffe til Manchester United
    22'
    Manchester United scorer på straffe!
    Manchester United 1 - 0 Reading FC
    Mål: Juan Mata
    23'
    NESTEN! Lukaku kommer til avslutning, men skuddet går rett på keeper. Kunne vært 2-0!
    29'
    Burde vært 1-1 her nå! Harriott spilles fri, og alene med keeper, runder han Romero. Men med Dalot tilbake på streken, nøler Harriott, og Romero kommer seg på plass igjen. Klarerer ut til corner. Svakt utnyttet av Reading!
    30'
    Gult kort til Reading FC
    Andy Yiadom
    33'
    NÆRE! Reading ypper seg. Swift kommer seg inn i Untied-boksen og spinner litt rundt i jakt på en løsning. Finner til slutt Yiadom som løper seg fri og skyter - men rett på Romero - som slår den ut til corner.
    45'+3
    Mål for Manchester United!
    Manchester United 2 - 0 Reading FC
    Mål: Romelu Lukaku
    Målgivende: Alexis Sanchez
    45'+4
    Spillerbytte - Reading FC
    Inn: Sone Aluko
    Ut: Tiago Ilori
    46'
    NÆRE! Aluko spinner rundt med United-forsvaret. Finner ikke skuddmuligheten, men slår istedet en flott stikker til Harriott. Han vender og skyter, men Romero redder mesterlig med beina.
    53'
    Inn: Modou Secka Barrow
    Ut: Garath McCleary
    60'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Tahith Chong
    Ut: Juan Mata
    61'
    Inn: Marouane Fellaini
    Ut: Fred
    61'
    Inn: Marcus Rashford
    Ut: Alexis Sanchez
    64'
    NÆRE! United presser på. Young drar seg forbi to mann før han spiller ballen inn til Fellaini. Får ikke noe særlig trøkk i avslutningen, og Jaakkola redder greit.
    67'
    Inn: Yakou Meite
    Ut: Callum Kyle Harriott
    76'
    Gult kort til Manchester United
    Tahith Chong
    77'
    NÆRE! Pereira kliner tl fra distanse. Skuddet er godt, men det samme er redning fra Jaakkola! Går ut til corner for United.