Det er fjerde runde i FA cupen, og United jakter trofeet de sist vant i 2016.
    Reading har på sin side aldri vunnet cupen, men kom til semifinalen i 2015.
    Lagene er straks klare.
    Harry Maguire går inn fra start i United-laget. Vertenes kaptein har ikke startet siden 3. januar, men får sjansen i kveld.
    Ellers er det et relativt toppa United-lag som entrer Old Trafford om en drøy times tid. Både Marcus Rashford, Bruno Fernandes, Christian Eriksen og Casemiro starter for hjemmelaget.
    Reading ligger på 16. plass i Championship, og slo ut Watford i forrige runde i cupen.
    Lagene møttes også i FA cupen i både 2017 og 2019. United gikk videre fra begge oppgjørene med henholdsvis 4-0- og 2-0-seier.
    Historisk sett har Manchester United kun tapt én gang for Reading. Det var i 1927. Lagene har møttes totalt 22 ganger. Reading var sist i Premier League i 2012/2013-sesongen.
    Reading kommer fra et 0-4-tap for Stoke i Championship, mens United tapte for serieleder Arsenal i Premier League forrige helg.
    Tidligere Manchester United-spiller Paul Ince leder altså Reading som manager. Han fikk hele 206 kamper for United i perioden 1989-1995.
    Kampen er i gang!
    Casemiro slår en feilpasning, og Reading kontrer.
    1'
    Carroll knuser Lindelöf i en hodeduell høyt i banen, og gjestene vinner til slutt frispark i meget gunstig posisjon.
    2'
    Frisparket går rett i muren.
    4'
    Stor sjanse for United! Wan-Bissaka og Antony kombinerer fint på høyresida før førstnevnte slår inn langs bakken. Weghorst avslutter, men det blokkeres til corner!
    4'
    Klareres.
    5'
    Rashford felles og får frispark rett utafor 16-meteren.
    5'
    Eriksen og Casemiro står ved ballen.
    7'
    Går for keeperhjørnet, Eriksen, men en halvmeter til side for mål.
    7'
    Weghorst vinner ballen på midtbanen, og United kan kontre. Eriksen vender tilbake og roer det hele ned. Vertene etablerer angrep nå.
    8'
    Ikke veldig mye "futt" i United-angriperne til nå.
    12'
    Weghorst takles og får frispark på Readings halvdel.
    13'
    Fernandes og Rashford står ved ballen. Skal det skytes fra distanse?
    14'
    Det skal det! Rashford hamrer løs, og Lumley må gi retur. Eriksen er nære å nå den, men får ikke avslutta ordentlig.
    14'
    Flott United-angrep som avsluttes av Antony. Prøver å curle ballen inn ved stolperota fra distanse, men skuddet stryker stolpen.
    16'
    Lumley presses og tvinges til å slå ballen til innkast. Triller og triller ball for øyeblikket, United.
    18'
    Ny corner til United.
    20'
    Kort og dårlig variant, rett og slett. Begynner på nytt.
    21'
    Antony skyter igjen. Ikke like godt forsøk som for fem minutter sida. Avslutninga går langt over mål.
    22'
    United sliter med å finne åpninger i det foreløpige solide Reading-forsvaret.
    25'
    Gjestene sliter dog med å utnytte de få overgangsmulighetene de får.
    25'
    Eriksen får kula i drømmeposisjon rett utafor feltet, men skuddet blokkeres i siste liten.
    26'
    Nytt skuddforsøk fra vertene. Fernandes denne gang. Stillestående løfter han avslutninga så vidt over mål. Lovende takter fra United nå, som nærmer seg noe.
    27'
    Frispark imot Wan-Bissaka i duell med Tom Holmes.
    28'
    Eriksen presser Lumley, som må tro han har bedre tid enn han egentlig har. Midtbanespilleren får en fot på ballen idet keeperen slår den ut, men Reading slipper med skrekken.
    30'
    Stor United-sjanse! Antony skjærer inn og finner Fernandes med en fin stikker. Portugiseren avslutter fra skrått hold, og skuddet går til side for mål.
    32'
    Rashfords scoring blir annullert! Weghorst er akkurat i offside når han header ned til Rashford. Stadig 0-0!
    37'
    Rashford setter på turboen på venstrekanten. Kommer seg forbi og inn i feltet, men bommer på pasninga.
    37'
    Casemiro går ned i feltet og roper på straffe. Får ikke det.
    39'
    Corner til United.
    44'
    Ballen havner hos Antony, som tester sin svakeste fot (høyre). Også dette skuddet går over mål.
    45'
    For en sjanse for Reading! Malacia kløner det til og legger ikke merke til Hoilett som jager bak seg. Han kommer seg til avslutning fra kort hold, men de Gea redder!
    45'
    Stor Weghorst-sjanse! Får ikke ordentlig treff med avslutninga. Målløst ved pause på Old Trafford.
    45'+1
    Vi er i gang igjen!
    46'
    Fernandes fyrer. Langt over mål.
    47'
    Carroll skaffer et frispark på Uniteds halvdel.
    48'
    Hoilett ligger nede og blør fra nesa. Kommer seg omsider på beina igjen, og Reading får tatt frisparket.
    48'
    Carroll får kjempetreff fra distanse, men det blokkeres tidlig,
    51'
    Eriksen får frispark etter duell med Carroll.
    53'
    Mål for Manchester United!
    Manchester United 1 - 0 Reading FC
    Mål: Casemiro
    Målgivende: Antony
    Og DER sitter den! Dette målet blir stående. Antony slår en glimrende ball mot Casemiro på løp inn i feltet. Brasilianeren chipper mesterlig over burvokteren, og sender hjemmelaget i føringen!
    54'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Fred
    Ut: Christian Eriksen
    55'
    Frispark til United i fin innleggsposisjon.
    57'
    Carroll header unna.
    58'
    Manchester United 2 - 0 Reading FC
    Målgivende: Fred
    Tomålsscorer nå! Casemiro prøver lykken fra langt hold, og via et Reading-hode sniker den seg inn ved stolperota!
    58'
    For en sesong Casemiro har hatt for United til nå. To scoringer på under fire minutter nå for brassen og United!
    58'
    Spillerbytte - Reading FC
    Inn: Tyrese Fornah
    Ut: Mamadou Loum
    60'
    Andre gule kort til Reading FC
    Andy Carroll
    Der må spissen i dusjen! Får sitt andre gule da han er altfor sent inne i en takling på Casemiro.
    63'
    Fryktelig unødvendig av den tidligere Newcastle-, Liverpool og West Ham-spilleren.
    65'
    Corner til vertene.
    66'
    Manchester United 3 - 0 Reading FC
    Mål: Fred
    Målgivende: Bruno Fernandes
    Brasiliansk kveld på Old Trafford! For en avslutning! Fernandes slår inn fra høyre, og Fred flikker den inn med hælen ved første stolpe! Lekent!
    66'
    Minte noe om Nanis for United mot Bayern München i 2010, for de som husker den.
    67'
    Inn: Facundo Pellistri
    Ut: Bruno Fernandes
    68'
    Inn: Alejandro Garnacho
    Ut: Marcus Rashford
    68'
    Inn: Amadou Mbengue
    Ut: Junior Hoilett
    69'
    Enormt innhopp av Fred, for øvrig. Assist og scoring på ti minutter.
    70'
    Skaffer seg et hjørnespark her, Reading.
    70'
    Mål for Reading FC!
    Manchester United 3 - 1 Reading FC
    Mål: Amadou Mbengue
    Redusering! Innbytter Mbengue stanger corneren i mål i undertall.
    72'
    Inn: Anthony Elanga
    Ut: Casemiro
    72'
    Inn: Kobbie Mainoo
    Ut: Wout Weghorst
    74'
    Inn: Dean Bouzanis
    Ut: Joe Lumley
    75'
    Inn: Lucas Joao
    Ut: Shane Long
    76'
    Inn: Michael Craig
    Ut: Jeff Hendrick
    76'
    Gult kort til Manchester United
    Tyrell Malacia
    76'
    Wan-Bissaka spilles fri på høyresida, og slår inn. Keeper holder innlegget.
    78'
    Garnacho fosser frem på en overgang. Drar seg inn i banen og kommer seg til avslutning, men Bouzanis holder skuddet.
    80'
    Antony tester skuddfoten fra distanse nok en gang. Også dette forsøket går langt over mål.
    81'
    Antony med en frekk stikker mot Pellistri, men unggutten får akkurat ikke tak på pasninga innafor feltet.
    86'
    Enorm sjanse for Antony! Har ikke hatt marginene med seg foran mål i dag, vingen. Garnacho spiller ham helt fri og alene foran mål, men han snubler i avslutningsøyeblikket.