130
62
    Offside! Rodrigo Muniz Cavalho (Middlesbrough FC) er alene igjennom, men dommer Tim Robinson ser at linjemannen er oppe med flagget.
    1'
    Middlesbrough FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Offside! Conor Washington blir vinket av og Rotherham United må dermed bygge opp et nytt angrep.
    9'
    Tim Robinson signaliserer et frispark til Middlesbrough FC.
    10'
    Frispark Rotherham United.
    12'
    Tim Robinson signaliserer et frispark til Middlesbrough FC på egen banehalvdel.
    14'
    Duncan Watmore
    Duncan Watmore (Middlesbrough FC) kommer til en målsjanse på Riverside, men klarer ikke å score.
    15'
    Frispark for Middlesbrough FC på egen banehalvdel.
    16'
    Ryan Giles (Middlesbrough FC) løfter inn en corner fra høyre på Riverside.
    19'
    Rotherham United tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Cohen Bramall (Rotherham United) slår en corner fra høyre side på Riverside.
    22'
    22'
    Frispark til Middlesbrough FC på halvdelen til Rotherham United.
    26'
    Isaiah Jones
    Middlesbrough FC angriper, men avslutningen til Isaiah Jones går utenfor.
    29'
    Rotherham United må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Middlesbrough FC.
    30'
    Ryan Giles
    Sjanse i Middlesbrough! Ryan Giles (Middlesbrough FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    31'
    Rotherham United, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Tim Robinson signaliserer et frispark til Rotherham United på egen banehalvdel.
    31'
    I Middlesbrough har et frispark blitt tildelt bortelag.
    32'
    Tim Robinson tildeler Rotherham United en corner. Daniel Barlaser sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    40'
    43'
    Gult kort til Middlesbrough
    Jonny Howson
    Jonny Howson (Middlesbrough FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    43'
    Gult kort til Rotherham United
    Cameron Humphreys
    Cameron Humphreys (Rotherham United) mottar sitt første gule kort for dagen på Riverside.
    45'+2
    I Middlesbrough slår Ryan Giles en corner fra høyre.
    45'+3
    Rodrigo Muniz Cavalho
    Rodrigo Muniz Cavalho (Middlesbrough FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    45'+3
    Målsjanse på Riverside! Duncan Watmore fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    47'
    47'
    Duncan Watmore skyter i stolpen! Nære på for Middlesbrough FC.
    49'
    50'
    Frispark for Rotherham United på egen banehalvdel.
    52'
    Offside! Conor Washington (Rotherham United) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    53'
    Rotherham Uniteds Chiedozie Ogbene blåses av for offside på Riverside.
    54'
    54'
    Frispark til Rotherham United på halvdelen til Middlesbrough FC.
    55'
    57'
    58'
    Spillerbytte - Rotherham United
    Inn: Scott High
    Ut: Conor Washington
    Rotherham United gjør sitt første bytte. Conor Washington erstattes av Scott High.
    59'
    61'
    Tim Robinson tildeler Middlesbrough FC en corner. Ryan Giles sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    65'
    Hjørnespark til Rotherham United
    71'
    72'
    Chiedozie Ogbene
    Sjanse! Rotherham United avanserer forover, men Chiedozie Ogbene avslutter utenfor.
    73'
    Spillerbytte - Middlesbrough
    Inn: Marcus Forss
    Ut: Duncan Watmore
    Chris Wilder gjør dagens første bytte i Middlesbrough, når han tar ut Duncan Watmore og setter inn Marcus Forss.
    74'
    Inn: Marc Bola
    Ut: Matt Clarke
    Matt Clarke (Middlesbrough FC) erstattes av Marc Bola.
    74'
    Inn: Alex Mowatt
    Ut: Riley McGree
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Middlesbrough FC. Inn kommer Alex Mowatt, mens Riley McGree tar plass på benken.
    74'
    74'
    Inn: Jamie Lindsay
    Ut: Oliver Rathbone
    Rotherham United bytter ut Oliver Rathbone med Jamie Lindsay.
    76'
    78'
    Tim Robinson signaliserer et frispark til Middlesbrough FC like utenfor Rotherham United-området.
    80'
    Cohen Bramall
    Dommeren gir Cohen Bramall (Rotherham United) et gult kort.
    80'
    Inn: Jamie McCart
    Ut: Daniel Barlaser
    Paul Warne (Rotherham United) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jamie McCart erstatter Daniel Barlaser.
    80'
    Inn: Tolaji Bola
    Ut: Cohen Bramall
    Cohen Bramall (Rotherham United) erstattes av Tolaji Bola.
    81'
    Inn: Georgie Kelly
    Ut: Brooke Norton-Cuffy
    Rotherham United gjør sitt femte bytte. Brooke Norton-Cuffy erstattes av Georgie Kelly.
    81'
    Ryan Giles
    Middlesbrough FC avanserer forover i Middlesbrough. Ryan Giles avslutter, men treffer ikke mål.