0-1
1 339
1 600

Ble dekket av Magnus Gamlem

Christian Gauseth måtte stå over forrige serierunde, men kapteinen er tilbake i aksjon for bruntrøyene i kveld. En viktig motivator for hjemmelaget i denne kampen. Mjøndalen, som ligger på nedrykksplass, spiller med kniven på strupen hver kamp.
    Mål for Stabæk!
    Mjøndalen 0 - 1 Stabæk
    Mål: Emil Bohinen
    1'
    Det ropes på hands i Stabæks felt. Mjøndalen føler de har en god sak, og det er vel liten tvil om at den treffer hånden til Valsvik. Dommeren er ikke enig i det.
    27'
    Normann Hansen igjen! Burde nok spilt videre til en bedre plassert lagkamerat, men går for skudde. En kjempesjanse, men den blåses utenfor.
    36'
    Gult kort til Stabæk
    Yaw Amankwah
    45'
    Spillerbytte - Mjøndalen
    Inn: Erik Stavås Skistad
    Ut: Isaac Twum
    46'
    Inn: Shuaibu Ibrahim
    Ut: Martin Rønning Ovenstad
    46'
    Spillerbytte - Stabæk
    Inn: Darren Maatsen
    Ut: Kornelius Normann Hansen
    54'
    Stor sjanse til vertene! Sveen som får teste skuddfoten, men langt over mål.
    59'
    Ny kjempesjanse! Ibrahim som klemmer til og ballen får perfekt retning mot hjørnet. God redning!
    60'
    Inn: Nicolas Pignatel Jenssen
    Ut: Yaw Amankwah
    67'
    Kjempesjanse for Gauseth! Får stå upresset på 16 meter, men skuddet blåses noen meter over. Dårlig treff fra kapteinen.
    74'
    Stor Stabæk-sjanse! Spiller seg ned langs høyrekanten, men Antonssons avslutning går like utenfor.
    75'
    Nicolas Pignatel Jenssen
    77'
    Ibrahim som får sjansen etter corneren! Skyter, men skuddet blokkeres.
    82'
    Marcus Sandberg
    83'
    Inn: Luc Kassi
    Ut: Marcus Antonsson
    84'
    Inn: Lars Olden Larsen
    Ut: Fredrik Brustad
    86'
    Inn: Andreas Hellum
    Ut: Syver Skaar Eriksen
    86'
    Mjøndalen kontrer og kommer til et par saftige sjanser. Men de er både ubesluttsomme og unøyeaktige. Skuddene blokkeres.