0-1
1-1

Ble dekket av Mats Arntzen

Kampens beste mulighet! Tonny Brochmann fører med seg fremover og får vendt opp i Vikings sekstenmeter. Han forsøker å plassere den ballen opp i hjørnet, men der står Iven Austbø og slår den vekk. Er vel det første som kan kalles en skikkelig sjanse i denne kampen.
    30'
    Nesten! Godt gjort av Bojang som tar med seg ballen og slår den hardt inn! Liseth kommer seg ikke skikkelig foran Bjørshol, men det er ikke langt unna at Mjøndalen-spissen får en tå på den.
    35'
    Mål for Viking!
    Mjøndalen 0 - 1 Viking
    Mål: Tommy Høiland
    38'
    Nydelig slått! Den skrur innover og Austbø havner i trøbbel, men Viking-keeperen klarer akkurat å holde den ute. Ikke langt unna at den går rett i mål. Austbø slår den i tverrliggeren!
    45'
    Spillerbytte - Mjøndalen
    Inn: Alfred Scriven
    Ut: Jibril Bojang
    46'
    Mål for Mjøndalen!
    Mjøndalen 1 - 1 Viking
    Mål: Alfred Scriven
    Målgivende: Vetle Dragsnes
    54'
    Spillerbytte - Viking
    Inn: Johnny Furdal
    Ut: Zymer Bytyqi
    62'
    Kjempesjanse for Høiland! Får med seg ballen, og klarer å krangle den med seg. Tupper til, men den sniker seg utenfor stolpen. Nære!
    65'
    Nære for Viking! Bjørshol trekker seg innover i banen og skyter med venstre. Faye Lund må ut i full strekk, men reprisen viser at keeperen ikke er borti den. Ballen går like utenfor.
    66'
    Gult kort til Mjøndalen
    Joackim Olsen Solberg
    71'
    Inn: Jostein Ekeland
    Ut: Usman Sale
    77'
    Gult kort til Viking
    Kristian Thorstvedt
    82'
    Inn: Alexander Betten Hansen
    Ut: Fredrik Brustad
    83'
    Nesten farlig for Mjøndalen! Olsen Solberg slår inn, og det oppstår litt panikk på bakre stolpe hos Viking. Thorstvedt får ballen ut til corner.