1 927
1 855

Ble dekket av Geir Juva

Hei og velkommen til live-dekningen av dagens eliteseriekamp mellom Molde og Haugesund. Lagoppstillingene er inne. Vi tar hjemmelaget først.
    Molde (4-2-3-1): Linde - Pedersen, Gregersen, Sinyan, Risa - Aursnes, Hussain - Hestad, Eikrem, Brynhildsen - Omoijuanfo. Reserver: Craninx, Wingo, Ellingsen, Christensen, Bolly, Moström, Knudtzon, James.
    Haugesund (4-3-3): Sandvik, Desler, Fredriksen, Tiedemann, Stølås - Pedersen, Krygård, Therkildsen - Velde, Wadji, Ammitzbøll. Reserver: Vejmola, Knudsen, Nilsen, Grindheim, Gunnarshaug, Klitten, Koné.
    Molde har gjort tre endringer på startelleveren mot Arsenal i Europa League i midtuken. Henry Wingo, Martin Ellingsen og Leke James er benket. Inn på laget kommer Marcus Holmgren Pedersen, Ola Brynhildsen og Ohi Omoijuanfo.
    Haugesund har også gjort tre endringer siden 3-2 over Sandefjord forrige helg. Fredrik Pallesen Knudsen og Ibrahima Koné er benket, mens Bruno Leite er ute med gule kort. Inn kommer Ulrik Fredriksen, Peter Therkildsen og Alexander Ammitzbøll. Så gjenstår det å se om endringene også medfører en retur til 4-3-3 kontra 4-4-2 sist.
    Desler feller Risa ved kanten av 16-meteren. Frispark i fin posisjon for innlegg her.
    1'
    Eikrem svinger i boks, men ballen havner rett til værs etter en klarering og deretter vekk fra farlig område.
    2'
    Ser ut til at Haugesund ligger i en 4-3-3 her. Kunne ha vært en toer på topp med Ammitzbøll og Wadji, men dansken har lagt seg ute til høyre, mens Wadji er alene i midten.
    5'
    Desler sikter seg inn på bakerste stolpe, men ballen har vært over linja, og dermed blåses det for utspark for keeper.
    6'
    Mål for Molde!
    Molde 1 - 0 Haugesund
    Mål: Etzaz Hussain
    Målgivende: Ola Brynhildsen
    HEISANN, HUSSAIN! For en kule!! Klemmer til fra 18 meter og ballen går i nettaket bak en sjanseløs Sandvik! Kremmerhus!
    7'
    Risa og Ammitzbøll går i bakken etter en skalling, men begge kommer seg heldigvis raskt på beina igjen.
    9'
    Mål for Haugesund!
    Molde 1 - 1 Haugesund
    Mål: Peter Therkildsen
    THERKILDSENDER BALLEN I MÅL! Klemmer til fra 16 meter, og den går via Sinyan og i mål bak en utspilt Linde!
    11'
    Molde 2 - 1 Haugesund
    Mål: Ola Brynhildsen
    HVA ER DET SOM SKJER!? Ny scoring, og Molde er i føringen! Ballen havner i beina på Brynhildsen som fra 7-8 meter setter ballen, via en Haugesund-fot, og i mål!
    12'
    Tre mål på tolv minutter her altså. Rysare av en åpning på Aker stadion!
    14'
    Kan for øvrig legge til at målene renner inn over alt i dag. Ikke hver dag man får mål i alle kampene i 18-runden på et kvarters tid.
    18'
    Velde klemmer til på et frispark fra distanse, og den spretter like foran Linde som glipper. Wadji jakter retur, men den svenske burvokteren henter seg inn igjen og fanger ballen.
    18'
    Haugesund med mer ball nå. Presser Molde lavere i banen her.
    21'
    Velde svinger inn en corner, men den går forbi alt og alle.
    21'
    Pedersen svinger inn på pannebrasken til Wadji som setter hodet til, men bommer fullstendig. Elendig heading fra Haugesund-spissen.
    24'
    Sinyan stanger til på en corner, men headingen går langt over. Får faktisk en ny corner i den situasjonen. Det er han nok heldig med.
    27'
    Frispark i fin posisjon for et innlegg til Haugesund nå. Det er Velde som blir tatt av Pedersen.
    30'
    Det blir slått i boks, men ballen stanges unna.
    30'
    Risa får hjelp fra medisinsk personell. Virker som han klager på pust her. Tunga må hvert fall ut slik at de kan se ned i halsen på backen. Ser jo ut til å egentlig ha det greit, men pusten skal man da ikke spøke med. Får håpe dette går fint.
    32'
    Molde tråkler seg gjennom, og de klarer det nesten helt inn! Nære på for hjemmelaget der, men ballen blir klarert.
    34'
    Har roet seg noe denne kampen etter det forrykende første kvarteret. Tar gjerne litt mer fart og spenning nå etter en litt daff periode.
    37'
    Gult kort til Haugesund
    Alexander Stølås
    Kommer inn sent og viser Hussain knottene sine.
    40'
    Tikker mot pause på Aker stadion nå.
    44'
    Det legges til ett minutt.
    45'+1
    Spillerbytte - Haugesund
    Inn: Joakim Våge Nilsen
    Ut: Alexander Stølås
    46'
    Innbytter Våge Nilsen vrir inn en corner, og den går mot mål. Dømmes imidlertid frispark til Linde som får en dytt.
    47'
    Haugesund scorer selvmål!
    Molde 3 - 1 Haugesund
    Mål: Alexander Ammitzbøll
    Målgivende: Magnus Wolff Eikrem
    Slag i trynet for Haugesund! Eikrem svinger inn en corner på bakre, og der plasserer faktisk Ammitzbøll ballen i eget nett med kneet!
    49'
    Dette er liksom dagen for de forrykende startene på omgangene dette.
    51'
    Klampen i bånn i et kvartes tid, så ned til hvilepuls igjen.
    51'
    Så ruller Molde opp med Pedersen ute til høyre, men innlegget sklir av og går ut til utspark for keeper.
    52'
    Gregersen utfordrer i Haugesunds boks. Vinner en corner der faktisk.
    53'
    Pedersen feller Velde på vei inn i banen. Frispark i fin posisjon.
    56'
    Velde svinger inn i boks, men Gregersen stanger ut til corner.
    56'
    Haugesund presser på for en redusering nå. Denne gangen prøver Velde å pirke ballen i krysset, men den går over mål.
    59'
    Ohi klemmer til fra 16 meter, men ballen går over mål.
    61'
    I første omgang fikk vi et kvarter med action. Den andre omgangen har stoppa helt den. Skal ikke ha mer store målsjanser her. Mye halvveis, men ingenting det lukter Hulsker-brøl av i Eurosport-studio.