Ryan Fraser er på beina igjen og fortsetter kampen på St James' Park.
    Miguel Almiron (Newcastle United FC) erstatter Ryan Fraser som muligens er skadet.
    13'
    Wolverhampton Wanderers FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Miguel Almiron
    Newcastle United FC avanserer forover i Newcastle upon Tyne. Miguel Almiron avslutter, men treffer ikke mål.
    21'
    Frispark for Newcastle United FC på egen banehalvdel.
    22'
    Målet til Newcastle United sjekkes av VAR
    24'
    Målet til Newcastle United blir annullert
    25'
    Jonny Castro
    Jonny Castro (Wolverhampton Wanderers FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Peter Bankes signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers FC på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark for Wolverhampton Wanderers FC på egen banehalvdel.
    30'
    Peter Bankes signaliserer et frispark til Newcastle United FC på egen banehalvdel.
    34'
    Peter Bankes signaliserer et frispark til Newcastle United FC.
    38'
    Frispark til Newcastle United FC på halvdelen til Wolverhampton Wanderers FC.
    42'
    Frispark Newcastle United FC.
    45'+3
    46'
    47'
    Newcastle United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    Peter Bankes tildeler Wolverhampton Wanderers FC en corner. Trincao sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    50'
    51'
    Chris Wood
    Sjanse til Newcastle United FC! Chris Wood er nær ved å score, men keeper redder.
    52'
    Wolverhampton, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Frispark til Wolverhampton Wanderers FC på halvdelen til Newcastle United FC.
    53'
    Peter Bankes signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers FC like utenfor Newcastle United FC-området.
    56'
    Gult kort til Newcastle United
    Fabian Schar
    Fabian Schar (Newcastle United FC) får et gult kort av dommer Peter Bankes.
    56'
    Allan Saint-Maximin
    Sjanse! Newcastle United FC avanserer forover, men Allan Saint-Maximin avslutter utenfor.
    59'
    59'
    Fabian Schar (Newcastle United FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på St James' Park.
    61'
    Newcastle United FC slipper å klare seg uten Fabian Schar som kommer tilbake på banen i Newcastle upon Tyne.
    63'
    Målsjanse! Allan Saint-Maximin (Newcastle United FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    64'
    67'
    68'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Newcastle United FC får straffe!
    70'
    VAR sjekker om det er straffe til Newcastle United
    71'
    Dommeren dømmer straffe til Newcastle United
    71'
    Newcastle United scorer på straffe!
    Newcastle United 1 - 0 Wolverhampton
    Mål: Chris Wood
    Mål! Chris Wood gir Newcastle United FC ledelsen etter et straffespark. 1-0.
    72'
    Hjørnespark til Newcastle United
    76'
    Spillerbytte - Wolverhampton
    Inn: Pedro Neto
    Ut: Hwang Hee-chan
    Bytte for Wolverhampton Wanderers FC. Pedro Neto kommer inn for Hwang Hee-chan på St James' Park.
    78'
    Inn: Chem Campbell
    Ut: Trincao
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Wolverhampton Wanderers FC. Inn kommer Chem Campbell, mens Trincao tar plass på benken.
    78'
    Fabio Silva
    Fabio Silva (Wolverhampton Wanderers FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    79'
    Fabio Silva
    Målsjanse til Wolverhampton Wanderers FC! Fabio Silva treffer mål, men keeper redder.
    81'
    Newcastle United, prøver et skudd, men det reddes
    81'
    I Newcastle upon Tyne slår Pedro Neto en corner fra venstre.
    81'
    Kan Wolverhampton Wanderers FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    82'
    Wolverhampton Wanderers FC angriper. Jonny Castro får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    85'
    85'
    Fernando Marcal vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    86'
    Inn: Rayan Ait-Nouri
    Ut: Fernando Marcal
    Rayan Ait-Nouri (Wolverhampton Wanderers FC) erstatter Fernando Marcal som ser ut til å måtte forlate St James' Park med en skade.
    86'
    87'
    Gult kort til Wolverhampton
    Joao Moutinho
    Joao Moutinho (Wolverhampton Wanderers FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    87'
    Inn: Sean Longstaff
    Ut: Bruno Guimaraes
    Newcastle United FC bytter ut Bruno Guimaraes med Sean Longstaff.
    88'
    Joelinton
    Newcastle United FC angriper i Newcastle upon Tyne. Joelinton avslutter på mål, men greier ikke å score.
    88'
    88'
    Newcastle United FC fosser forover og Allan Saint-Maximin fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.