2-1

1 546
1 048

Ble dekket av Kristian Arnesen Strømshoved

Gjestene fra Grimstad er litt tregere på Twitter-knappen, men så fort lagoppstillingen kommer, skal du få den. Kommer til Skien i dag med en 15. plass på tabellen og tap i syv av de siste åtte kampene. Opp til Sarpsborg 08 på kvalikplass er det fem poeng, opp til trygg grunn, åtte poeng.
    Og så kommer Jerv! Vakkert innlegg fra høyre, og det er bare så vidt at ikke Wilson får tåen på den inne i Odd sin 16-meter.
    4'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Jesper Skau
    Ut: Salomon Owusu
    6'
    Mål for Odd!
    Odd 1 - 0 Jerv
    Mål: Adama Diomande
    Målgivende: Filip Rønningen Jørgensen
    7'
    Kjempemulighet! Mafi slår inn og Brenden er så nære så nære å sette inn utligningen!
    11'
    Mål for Jerv!
    Odd 1 - 1 Jerv
    Mål: Peter Wilson
    Målgivende: Iman Mafi
    11'
    Gult kort til Jerv
    Henrik Bredeli
    18'
    Ai ai ai! Wilson er på alt i bakrom! Og er nære ved å sette kveldens andre der. Men det blir hjørnespark.
    26'
    OUUUFFF! Odd med innlegg mot Diomande, men ballen ender til slutt hos Jevtovic som drar en liten skuddfinte og curler ballen mot lengste hjørne. Men skuddet går like utenfor. Nære å sende Odd i ledelsen.
    34'
    Rødt kort til Jerv
    Erik Tobias Sandberg
    38'
    Odd 2 - 1 Jerv
    Mål: Odin Bjørtuft
    Målgivende: Vebjørn Hoff
    42'
    DER SKAL DET VÆRE MULIG Å SCORE! Med keeper nede på kunstgresset og helt umarkert, får Jevtovic muligheten til å sette inn Odds tredje. Men presterer å sette ballen rett på den liggende keeperen...
    44'
    MONSTERSJANSE! Diomande alene igjennom og chipper, men skuddet går like til side for mål.
    47'
    Leandro Fernandes
    49'
    Jørgensen går for skuddet, fra like utenfor 16-meteren, og den kula er det futt i! Har god retning også, men sniker seg like over tverrliggeren.
    58'
    Vebjørn Hoff skyter i steget og det er nære at den går inn. Men som med Jørgensen, går den akkurat ikke mellom stengene.
    60'
    Hvordan er det mulig? Godt innlegg, og alene med keeper, fra to meters hold, setter han kula flere meter over målet.
    61'
    Oi oi oi! Nå er det et under at det ikke står 3-1, to nye muligheter for Diomande, men Øvretveit klarer å stoppe begge skuddene.
    64'
    Spillerbytte - Jerv
    Inn: Mikael Ugland
    Ut: Leandro Fernandes
    70'
    Inn: Ask Tjærandsen-Skau
    Ut: Mathias Wichmann
    71'
    Inn: Amadou Dia
    Ut: Erik Brenden
    71'
    Inn: Mikael Norø Ingebrigtsen
    Ut: Jesper Skau
    73'
    Redning på strek! Rolantsson går på skudd, men en Jerv-stopper får stoppet det skuddet!
    77'
    Inn: Dylan Mboumbouni
    Ut: Torje Wichne
    80'
    Inn: Erlend Hustad
    Ut: Peter Wilson
    85'
    Inn: Abel William Stensrud
    Ut: Adama Diomande
    90'
    Gult kort til Odd
    Conrad Wallem
    90'+4
    Ohhh, så er det nesten så Jerv får til en utligning! På firsparket får de et hode på den, men headingen går til side for mål.