1-0
1-1

Odd har en meget sterk statistikk mot Strømsgodset på Skagerak Arena. På øverste nivå har lagene møtt hverandre 8 ganger, hvorav 6 av dem har endt med seier til Odd. En uavgjort kamp og en Strømsgodset-seier har det blitt, den siste seieren tilbake i 2007. Da var ikke Fagermo trener for Odd, han trente da... nettopp.. Strømsgodset. Fagermo har altså enda sterkere statistikk enn Odd når disse lagene møtes. Odd har vunnet de fire siste oppgjørene, mens Fagermo har vunnet de fem siste... Det var også et par oppgjør mellom lagene på SA i 1. divisjon på 90-tallet, begge vunnet av Odd
    Godset har vært sterkest av alle så langt i år, derfor også tabelltopp. Også på bortebane har laget slått bra fra seg, og borteseiere mot lag som Vålerenga og Molde vitner om at det blir en vanskelig kamp for Odd. Men også hjemmelaget har vært gode, og på Skagerak Arena er det kun RBK som, litt heldig, klarte å ta alle poengene fra Odd
    - Det er nesten litt surrealistisk. Potensialet i laget er så stort, men vi har ikke fått ut i nærheten av maks ennå – ikke gjennom en hel kamp. Jeg føler vi har mye å gå på for å få enda bedre struktur i laget. Men når vi likevel vinner kampene, så tyder det på at vi har veldig høyt nivå, sier Deila til dt.no før kampen mot Odd.
    Grått vær og rundt 12 grader i Skien i dag.Opphold for øyeblikket, men det har regnet omtrent hele dagen. Vi får satse på to ganger 45 minutter uten regn.
    Steffen Hagen er erklært skadefri og igjen med i troppen, men starter i dag fra benkplass.
    Lagene har gjort ferdig oppvarmingen og er på vei inn i garderoben for en siste prat. 10 minutter igjen til kampstart!
    Tidligere i uken ble Norges bruttouttak for U21-landslagstroppen lagt ut. Fra Strømsgodset er Abdissalam Ibrahim, Stefan Johansen og Muhamed Keita med. Odd har Fredrik Semb Berge i troppen.
    Kampen er i gang. Odd spiller med Oddrane i ryggen denne første omgangen.
    1'
    Strømsgodset med avspark og aggresivt opp i angrep, men får frispark i mot.
    1'
    Odd med innkast høyt i anen.
    1'
    Eriksen kaster langt inn, men Strømsgodset får klarert og Odd blir jaget langt hjem med ball.
    2'
    Blir headet ut fra første stolpe. Strømsgodset på løp!
    3'
    Odd får frispark ved hjørneflagget til Godset. Storbæk løper ut for å ta det.
    4'
    Blir headet tilbake og innkast for Odd.
    4'
    Keita sendere avgårde en stikker til Hamoud som er alene med Hansen på skrått hold. Hamoud skyter, men Hansen legger seg ned og redder.
    7'
    Güven stusser videre et oppspill til Johnsen, men blir avblåst for offside.
    8'
    Godset ruller opp på høyrekanten, spiller litt veggspill og får til slutt lagt inn. Klarert av en Odd-spiller.
    9'
    Godset med farlig lobb på Hansen. Odd-keeperen ut i full strekk og blir liggende.
    9'
    Andrè Hansen er på beina igjen og spillet kan fortsette.
    10'
    Johnsen legger ned til Shala som skyter fra 20m. Skuddet blir dessverre for Odd i løseste laget og Kwarasey kan enkelt ta ballen.
    11'
    Hansen får et tilbakespill han skyter rett i en Godse-spiller. Heldigvis for Hansen spretter ballen han sin vei.
    12'
    Jonassen prøver å spille igjennom Adem Güven, ballen for hard og sklir utover linja. Utspill fra 5-meter.
    14'
    Keita får lagt inn i feltet til Odd. Ballen forbi alle.
    15'
    Godset med innkast høyt i banen.
    16'
    Kovacs går høyt med ballen blir enkel for keeperen til Odd.
    16'
    Odd prøver å tvinne seg igjennom Godset-forsvaret, men blir stoppet i siste ledd.
    19'
    Det siktes på Johnsen ved bakerste stoplpe, men ballen blir i høyeste laget.
    19'
    Diomande prøver å flikke videre til Kovacs som er på løp inn i 16-meteren til Odd. Ballen blir for lang.
    21'
    Güven dribler seg fri på høyrekanten. Fyrer av et skudd fra 35 meter og skrått hold. Litt vel optimistisk fra Odd-spilleren.
    22'
    Kwarasey prøver å bokse men ballen forbi hanskene hans, og forbi alle.
    23'
    Kwarasey med forferdelig utspill. Samuelsen snapper opp ballen og får gå helt inn til 16-meteren og skyter. Corner.
    25'
    Godset-keeperen får bokset til en medspiller som klarerer langt opp i banen.
    25'
    Diomande blir spilt fri på 11 meteren til Odd. Hansen kjapt ute og hiver seg ned mot ballen og tar den i beina hans.
    26'
    Güven på løp!
    27'
    Blir felt innenfor 16-meteren, men dommeren sier ingenting.
    27'
    Godset får lagt inn fra høyrekanten, men nok en gang er Hansen våken og er raskt ute for å plukke ballen.
    29'
    Godset med heading i stolpen!
    31'
    Langt oppspill fra Hansen til Johnsen som til slutt dribler på seg en mann for mye.
    32'
    Vilsvik får slått inn i feltet til Odd. Odd farlig nær selvmål i klareringen.
    34'
    Frispark til Odd.
    34'
    Johnsen får headet unna på første stolpe.
    36'
    Storflor får lagt inn i feltet mot Diomande, men han blir avblåst for frispark.
    38'
    Odd vinner et frispark midt på banehalvdelen til Godset.
    38'
    Shala prøver å ta det kjapt, men Strømsgodset er våkne.
    39'
    Shala fyrer av fra 25 meter. Keeper ut i full strekk.
    39'
    Kwarasey får bokset til ny corner.
    40'
    Veldig tett rundt Godset-keeperen og han får et frispark.
    40'
    Veldig rolig på Skagerak Arena for øyeblikket.
    43'
    Mål for Odd!
    Odd 1 - 0 Strømsgodset
    Mål: Herolind Shala
    Shala skyter fra rundt 16-meteren. Helt i hjørnet og Kwarasey er sjanseløs! Odd i føringen.
    44'
    Det er lagt til minimum ett minutt spilletid i Skien.
    45'+1
    Godset i angrep. Legger inn i feltet, men Hansen får bokset til corner.
    45'+1
    Hjørnespark til Strømsgodset
    45'+1
    45'+2
    Odd i føringen da lagene går til pause her i Skien. Veldig jevnspilt første omgang. Strømsgodset har hatt flere gode sjanser til å lage scoring. Odd har også hatt sine sjanser til å score mål, og rett før pause får de 1-0. Ikke ufortjent at det er Odd som er i ledelsen, men det kunne like gjerne vært Godset som var i ledelse.
    Da er lagene på vei ut på banen igjen, og det er like før avspark til 2. omgang på Skagerak Arena.
    45'
    Andre omgang er i gang i Skien.
    46'
    Shala med kjempestikker til Güven som er på løp bak forsvarerne til Godset. Linjedommer har vinket, og det blåses for offside.
    46'
    Odd på angrep i Strømsgodset sin 16-meter. Nok en gang offside.
    49'
    Gult kort til Strømsgodset
    Lars-Christopher Vilsvik
    49'
    Shala får ballen på 7 meter etter et frispark. Banker ballen himmelhøyt over målet.
    50'
    Vilsvik slår inn fra høyrekanten. Ballen er hard og treffer et Godset-bein inne i feltet og ballen går til side for mål.
    51'
    Güven starter et løp, Fevang slår ballen oppover. Altfor hardt og Güven når aldri den ballen.
    51'
    Samuelsen til Oldrup Jensen i feltet til Godset. Skyter og keeper må bokse over.
    52'
    Siktes mot bakerste stolpe. Ballen detter ned, og til slutt sparket unna.
    52'
    Odd får frispark midt på Strømsgodets banehalvdel.
    53'
    Semb klinker til fra 30 meter over målet til Godset.
    54'
    Frispark til Odd midt på banen. Hands på Godset.
    55'
    Fevang slår langt mot Storbæk som header, men enkelt for keeper.
    55'
    Godset snapper ballen og kommer i angrep.
    56'
    Semb får ryddet vekk.
    56'
    Vilsvik når akkurat ballen på linja og får lagt inn i feltet. Der står det to Odd spillere som får spilt unna.
    57'
    Johnsen blir dyttet bakfra og får et frispark på venstresiden på Godsets halvdel.
    59'
    Storbæk legger inn.
    59'
    Blir headet ut av Strømsgodset.
    60'
    Kovacs scorer etter fint Godsetspill, men korrekt avblåst for offside. Fortsatt 1-0 i Skien.
    63'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Bismark Adjei-Boateng
    Ut: Abdisalam Ibrahim
    64'
    Inn: Gustav Wikheim
    Ut: Peter Kovacs
    64'
    Keita legger inn i feltet for Godset. Ballen er altfor høy og lander langt til side for målet til Hansen.
    65'
    Keita får stå helt alene på 7 meter. Prøver et skudd men en Odd spiller hiver seg inn i situasjonen.
    67'
    Vilsvik får en perfekt pasning på høyrekanten. Spiller seg fri og prøver et skudd på 16-meter. Rett i en Odd-spiller og nytt forsøk. Men blir ingenting ut av forsøket.
    68'
    Shala på løp for Odd. Prøver en pasning mot Johnsen, men der kommer en Godset-spiller løpende og avverger.
    68'
    Storflor gir ballen videre til Vilsvik som legger inn i feltet til Odd. Der Vilsvik sikter står det ingen, og Hansen kan ta utspill fra 5-meter.
    70'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Elbasan Rashani
    Ut: Fredrik Oldrup Jensen
    70'
    Mål for Strømsgodset!
    Odd 1 - 1 Strømsgodset
    Mål: Adama Diomande
    Målgivende: Lars-Christopher Vilsvik
    Vilsvik får en perfekt pasning på høyrekanten. Slår inn mot Diomande i feltet som elegant lurer den rundt Andrè Hansen i Odd-buret.
    71'
    Nok et fint oppspill mot Vilsvik, denne gang er ballen for hard.
    73'
    Shala slår imellom forsvaret mot Güven som er på løp. Linjedommer er oppe med flagget, og det blåses for offside.
    74'
    Godset har hatt et par angrep de siste minuttene, men ikke blitt de helt store sjansene.
    78'
    Diomande blir spilt fri inne i feltet til Odd. Får ikke helt tak i ballen. Kikker rundt seg etter ballen, men da har allerede en Odd-spiller kommet og snappet den.
    79'
    Rashani legger inn i feltet hvor det er to Odd-spillere. En Godset-spiller får hivd seg foran og klarert.
    80'
    Shala aleine gjennom for Odd. Prøver en pasning, men ballen blir for lang.
    80'
    5131 er dagens tilskuerantall på Skagerak Arena. I fjor på samme oppgjør var det 5677.
    82'
    Johnsen blir lagt i bakken ved midtstreken, og frispark til Odd. Johnsen er høyt oppe, men når ikke ballen som detter ned i feltet hvor Shala porøver et skudd. Rett i en Godset-spiller.
    82'
    Fevang med et litt farlig tilbakespill, men Hansen er våken og får måket unna.
    84'
    Odd slår inn i feltet mot Johnsen. Kwarasey er kjapt ute og plukker ballen.
    84'
    Inn: Iver Fossum
    Ut: Muhamed Keita
    85'
    Odd roter med ball, og Godset får innkast høyt på Odd sin banehalvdel.
    86'
    Veldig mye frem og tilbake på banen nå. Men det virker ikke som om noen av lagene har gitt opp.
    89'
    Gult kort til Odd
    Jone Samuelsen
    89'
    Frispark til Godset i farlig posisjon. 20 meter ifra keeper Hansen.
    90'
    Storflor skyter! Hansen må ut i full strekk for å bokse unna ballen. Flott skudd, og flott redning. Få minutter igjen i Skien nå.
    90'+1
    Det er lagt til minimum 2 minutter spilletid.
    90'+1
    Vilsvik slår inn i feltet, Diomande prøver å heade, men et Odd-hode er før. Eriksen blir liggende litt etter situasjonen.
    90'+2
    Godset på et siste angrep i Skien. Storflor til Vilsvik som skyter. Odd får headet til corner.