Strømsgodset (4-4-1-1): Pettersen - Hamoud, Glesnes, Høibråten, Parr - Tokstad, Hauger, Francisco Júnior, Andersen - Jradi - Tagbajumi
    Odd (4-3-3): Rossbach - Grøgaard, Bergan, Hagen, Nilsen - Berg, Jensen, Nordkvelle - Riski, Agdestein, Zekhnini
    0'
    Velkommen til kveldens live-dekning og kampen mellom Odd og Strømsgodset.
    0'
    Marcus Pedersen skal være slått ut med sykdom. Derfor er han ikke med til Skien. Det er en nedtur for gjestene.
    0'
    Lars Vilsvik er heller ikke med i troppen. Vi har ikke fått vite hvorfor foreløpig.
    0'
    Gjestene fra Drammen trenger en opptur nå. De har startet skuffende og ligger på 11. plass foreløpig.
    0'
    Odd tok en sterk seier borte mot Lillestrøm sist og er nå oppe på 4.plass.
    0'
    Lagene har møtt hverandre 24 ganger i Eliteserien. Odd har vunnet 12 ganger, Strømsgodset ni, mens tre kamper har endt uavgjort.
    0'
    Strømsgodset har kun vunnet én av 12 kamper i Skien i Eliteserien, 1-0 i juli 2007. Odd har ni seirer, mens to kamper har endt uavgjort.
    0'
    Da er lagene kommet på banen.
    0'
    Hjemmelaget med avspark.
    1'
    Mye stopp i spillet i starten her. Odd har hatt ballen mest.
    4'
    Godset kommer i angrep, Ulland Andersen vender vekk en spiller ved hjørnet av 16-meteren og skyter - langt opp på tribunen.
    5'
    Jradi er fri i boksen, han legger ut 45 grader mot Tagbajumi, men Rossbach og Odd ordner opp.
    10'
    Zekhnini parkerer Hamoud på vei inn i feltet, han går ned og reiser seg kjapt opp igjen. Så slår han mot bakerste stolpe, men der er det ingen medspillere.
    13'
    Parr slår et godt innlegg fra venstre, Bergan får sklidd inn en viktig takling og Rossbach kan fange ballen.
    15'
    Godt Odd-spill. Berg med et strålende innlegg, ballen lander hos Zekhnini som skyter, men Glesnes blokkerer skuddet.
    19'
    Bugge Pettersen bokser unna. Ender opp i ny corner til slutt.
    19'
    Ganske likt slått, keeper får slått ballen unna.
    20'
    Jradi drar seg inn i feltet og får skutt - rett i en forsvarer. Frekt og freidig av dagens Godset-spiss.
    22'
    Det har ikke vært noe fyrverkeri de første 25 minuttene. Det bølger litt frem og tilbake, likevel venter vi på kampens første skikkelige målsjanse.
    26'
    Hamoud slår inn i feltet, men ingen Godset-spillere når frem så Rossbach fanger ballen.
    29'
    Zekhnini slår også tett på keeper så Bugge Pettersen bokser vekk.
    32'
    Nordkvelle dunker til fra ca. 20 meter - ballen sklir av foten og går langt utenfor.
    38'
    Godt spill fra gjestene. Parr slår inn foran mål, Tokstad står klar, men Grøgaard får kastet seg frem og avverget en stor mulighet.
    41'
    Parr ligger nede med smerter. Fikk seg et kakk på foten av Riski.
    43'
    Parr spiller videre nå.
    44'
    Tokstad header vekk ved første stolpe.
    45'+2
    45'+2
    Da er det pause. Her har det vært lite action og svært få målsjanser, kanskje bare noen halvsjanser. Vi får håpe lagene får litt bedre flyt i angrepsspillet etter sidebytte. Begge lag trenger tre poeng.
    45'+2
    - Vi leverte en bra omgang. Det er jevnt, sier Skullerud til Eurosport.
    45'+2
    - Vi må ha mer trøkk, sier Fagermo.
    45'+2
    46'
    Odd gjør altså et spissbytte. Veteranen ble matchvinner som innbytter mot Lillestrøm sist. Kan han score her også da?
    46'
    Jradi legger inn, men det får Rossbach enkelt hente ned fra luften.
    48'
    Occean tråkler seg forbi noen spillere, skuddet blir likevel altfor svakt og går langt utenfor.
    49'
    Dagens beste corner: rett på hodet til Occean - han header langt utenfor.
    54'
    Mål for Odd!
    Odd 1 - 0 Strømsgodset
    Mål: Riku Riski
    Målgivende: Olivier Occean
    Endelig mål!! Det blir slått en lang ball i bakrommet til Occean som står alene, han demper ballen på en svak måte, men den triller videre til Riski som setter inn 1-0.
    58'
    Tagbajumi er fri, han bruker litt tid og blir stoppet av Bergan i det han skal avslutte.
    61'
    Å, det er nære. Ingen følger Occean som får heade - går utenfor.
    62'
    God Odd-sjanse. Våge Nilsen tar i mot ballen inne i boksen, han sikter mot lengste kryss - like over mål.
    64'
    Odd 2 - 0 Strømsgodset
    Mål: Fredrik Oldrup Jensen
    Målgivende: Thomas Grøgaard
    Odd dobler ledelsen. Og det kommer etter nok en corner. Oldrup Jensen løper mot fremste stolpe, ingen følger ham og han stusser ballen rett i mål.
    65'
    Odd har vært litt hvassere etter sidebytte enn det de var i første omgang. Godset sliter, det er vanskelig å se at de skal få poeng i denne kampen nå.
    67'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Christian Sivodedov
    Ut: Henning Hauger
    67'
    Det er 6994 tilskuere i Skien i kveld.
    70'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Jone Samuelsen
    Ut: Oliver Berg
    72'
    Bra Odd-spill. Zekhnini får ballen og skyter - rett i forsvarer.
    75'
    Zekhnini sliter med det som ligner krampe i høyrebeinet.
    75'
    Han må gi seg.
    75'
    Inn: Stefan Mladenovic
    Ut: Rafik Zekhnini
    75'
    Inn: Tokmac Nguen
    Ut: Francisco Júnior
    77'
    Det er Godset som har ballen, men de sliter voldsomt med å true Odd med noe som helst.
    78'
    Se der, ja! Jradi setter på farten og forserer to spillere, kommer alene med Rossbach og chipper over målvakten - ballen går i stolpen! Godsets største sjanse.
    79'
    Odd sitt tiende hjørnespark ender hos Oldrup Jensen - han header utenfor.
    80'
    Inn: Pontus Engblom
    Ut: Marco Tagbajumi
    81'
    Odd får frispark ved hjørnet av 16-meteren. Nordkvelle skyter, men det blir for enkelt for Bugge Pettersen.
    85'
    Godset slår inn fra venstre, men Bergan er på plass nok en gang og rydder opp. Han har spilt meget bra i dag.
    86'
    Ulland Andersen får ballen utenfor 16-meteren, han skyter, men en Odd-spiller blokkerer forsøket.
    90'
    Det er lagt til tre minutter.
    90'+2
    90'+2
    Det er over! Odd vinner fortjent og var det beste laget etter sidebytte. Det ser mørkt ut for Godset, de skapte skremmende lite i kveld.