Bendiksen81' (Str.)

Det er nok en gang klart for et oppgjør her i Skien. Denne gangen har 'Gutan' tatt den lange ture fra Tromsø. Begge lag er allerede godt i gang med oppvarmingen på Skagerak Arena.
    Små-grått i Skien denne søndagen. Værgudene kan melde om lyn, torden og regnvær de neste timene. Foreløpig ser det ut til å la vente på seg, og vi får håpe det holder seg slik til kampslutt.
    Med seier over Tromsø i dag vil Odd gå forbi Tromsø på tabellen.
    – Det er lenge siden vi har spilt kamp, så det blir godt å komme i gang igjen. Vi har hatt en god treningsuke, og jeg har stor tro på tre poeng mot Tromsø, sier Semb til Telemarksavisa før kampen.
    Begge lag rusler inn i garderoben for en siste pep-talk før kampstart i den 17. serierunden.
    Lagene spaserer ut på banen idèt regnet akkurat har begynt å falle på Skagerak Arena.
    Da er vi i gang på Skagerak Arena! Gutan spiller med egne supportere bak seg i førsteomgangen.
    1'
    Tromsø får lagt inn fra høyrekanten. Semb kommer opp i feltet og header unna. Tromsø har vært offensive de første to minuttene.
    2'
    Drage kommer på løp og prøver å slå fri Kristiansen som kommer på løp. Dessverre for Tromsø blir ballen skjermet over linja til utspill.
    3'
    Hagen slår langt opp mot Johnsen. Tromsø vinner ballen lett og slår langt opp.
    5'
    Shala snapper ballen og skal prøve et innlegg. Vinner istedenfor et innkast høyt i banen.
    5'
    Storbæk slår inn mot Johnsen og Storbæk som er i feltet. Dessverre litt for høy.
    6'
    Tromsø prøver en lang ball mot Ondrasek, men ballen sklir fort på banen og til utspill for Andrè Hansen.
    8'
    Tromsø på en farlig offensiv visitt. Flere sjanser til skudd og mye klabb og babb i feltet. Til slutt får Lars-Gunnar Johnsen fyrt av langt utenfor.
    9'
    Kleiven prøver å slå inn i feltet for Odd. Et Tromsøhode stopper til corner.
    9'
    Odd får tildelt et hjørnespark
    9'
    Mål for Odd!
    Odd 1 - 0 Tromsø
    Mål: Fredrik Semb
    Målgivende: Herolind Shala
    Shala får ballen tilbake etter corner. Slår inn mot bakerste, og hvem andre enn Fredrik Semb Berge står på bakerste og header inn ballen. 1-0 i Skien!
    10'
    Tromsø prøver seg på et direkte angrep. Innlegget inn i feltet blir altfor hardt, og forbi Tromsøs eneste mann i feltet til Odd.
    11'
    Jonassen slår inn fra venstresiden. En tromsøspiller får så vidt beinet på ballen og får stoppet innlegget som hadde god retning.
    13'
    Tromsøkeeperen holder på å kløne det til for seg selv. Blir presset av Johnsen og Storbæk og slår til innkast.
    13'
    Lekkert veggspill fra Odd på hjørnet av 16-meteren til Tromsø. Blir stoppet og får et hjørnespark.
    15'
    Herolind Shala
    15'
    Semb Berge farlig frempå igjen, denne gangen litt for snau til å nå ballen.
    15'
    15'
    Ondrasek legger ut til Drage på høyresiden som slår inn i feltet. Der står Semb Berge og får ryddet unna.
    17'
    Drage prøver seg på venstresiden, men blir stoppet av Semb Berge. Tromsø vinner et innkast.
    19'
    Odd og Frode Johnsen får frispark ved midtsirkelen. Slår kjapt til Gunnarsson som er ledig på høyre. Inn i feltet mot Güven som skyter utenfor målet til Lekstrøm.
    20'
    Johnsen stusser videre til Shala som legger til Güven på venstresiden. Tromsø får etter hvert kontroll på situasjonen da Odd roter bort ballen.
    22'
    Gunnarsson prøver et langt oppspill mot Kleiven som er på løp igjennom. Ballen blir for hard og det blir kun utspill for Lekstrøm.
    22'
    Kleiven legger igjen til Storbæk som spiller Oldrup Jensen som kommer inn i feltet. Jensen blir felt, men ingenting sier dommer. Tromsø med utspill fra 5-meter.
    24'
    Ondrasek får et frispark i duell med Oldrup Jensen. Godt hold for Tromsø.
    25'
    Velger en kort variant til Drage på venstresiden. Slår inn, men Odd klarerer til innkast.
    25'
    Shala spiller Jonassen på venstre. Güven får etter hvert ballen, men mister og får et innkast.
    26'
    Flott spill av Tromsø som kommer på kontring.
    27'
    Ender i et oddbein og corner.
    27'
    Tromsø får tildelt et hjørnespark
    Ciss ligger på bakerste og er en skotå for liten til å nå ballen som detter ned. Utspill fra Hansen.
    27'
    Odd 2 - 0 Tromsø
    Mål: Frode Johnsen
    Målgivende: Håvard Storbæk
    Güven slår inn mot Storbæk på bakerste. Han får lagt igjen til Johnsen som banker inn 2-0 for Odd på Skagerak Arena.
    29'
    Shala løper seg mot mål og prøver seg md et skudd på 18 meter. Keeper må ned for å ta ballen.
    31'
    Gunnarsson kaster langt inn for Odd. Johnsen stusser videre og Kleiven prøver et skudd som keeper akkurat når.
    33'
    Tromsø kommer på løp. Stopper helt opp, men de vinner en corner.
    34'
    Thomas Drage
    Klareres og Güven stikker. Spiller en lissepasning til Shala som er ved 16-meteren til Tromsø. Avblåst for offside.
    34'
    Ondrasek får stå og heade på 6 meter. Heldigvis for Odd er det dårlig kraft og ballen spretter i bakken før den går over mål.
    36'
    Steffen Hagen prøver seg på et innlegg mot Jonsen som er i feltet til Tromsø. Det blir altfor enkelt, og det er nærmest en lobb til keeper.
    40'
    41'
    Keeper kommer løpende ut og bokser ballen videre.
    42'
    Flott spill av Tromsø. Bendiksen får etter hvert ballen trillende mot på 20 meter. Fyrer løs et velplassert skudd som Hansen må ut i full strekk for å redde, og gi hjørnespark.
    44'
    44'
    45'+1
    Førsteomgang er over og Odd kan gå i garderoben med en fortjent 2-0 ledelse halvspilt. Lagene har vært veldig jevnspilt, og med hver sine sjanser til å skape mål. Odd har vært det beste laget hittil, kun noen hakk foran Tromsø. 2-0 er ingen betryggende ledelse, det kan skje mye i den andre omgangen.
    Lagene er på plass ute på banen, klare for andre omgang. Regnet har dabbet av litt, og det er Odd som gjør seg klare til å sparke igang omgangen.
    45'
    Odd rett i angrep. Prøver seg med innlegg, får innkast. Tromsø vinner til slutt ballen og spiller seg fremover.
    46'
    Keeper kommer ut og er helt utspilt når Frode Johnsen header over han og mot mål. Heldigvis for Tromsø har de en mann på strek. Fortsatt 2-0.
    46'
    Gult kort til Tromsø
    Zdenek Ondrasek
    48'
    Odd har frispark i midtsirkelen. Slår langt. Lett for Tromsø som setter raskt igang.
    48'
    Ondrasek slår til Kristiansen som kommer løpende på enden av 16-meteren. Spenner til så det rister i målet; dessverre for Tromsø ikke i nettet. Johansen plukker opp returen og brenner ballen milevis ovenfor.
    51'
    51'
    Gunnarsson på bakerste. Får ingen kraft i headingen og keeper kan ta ned enkelt.
    53'
    Shala på løp for Odd. Spiller Storbæk som kommer på siden. Inn til Güven på 7 meter. Keeper med en fantastisk redning. Corner!
    54'
    Mye som skjer i feltet. Ballen blir spilt ut til innkast for Odd.
    54'
    Ondrasek kommer på høyresiden for Tromsø. Legger igjen til Moldskred som prøver en tversover. Rett i beina til en Odd-spiller.
    56'
    Storbæk spiller Güven ut på venstresiden. Prøver å slå inn men treffer en Tromsø-spiller.
    58'
    Mot første stolpe videre inn til 5-meteren. Shala prøver et skudd som treffer noen bein, like tilside for målet.
    58'
    Spillerbytte - Tromsø
    Inn: Adnan Causevic
    Ut: Lars Gunnar Johnsen
    59'
    Güven er absolutt helt alene med keeper og kan trille den forbi Lekstrøm. Istedenfor varter keeperen opp med en kjempereaksjonsredning for Tromsø.
    60'
    Dagens tilskuerantall på Skagerak Arena er 4619.
    60'
    Semb bryter for Odd og starter på løp. Blir etter hvert løpt opp, og mister ballen.
    62'
    Ciss slår inn i feltet. Der står Ondrasek klar og skal fyre løs fra 6 meter. Ballen sklir av foten hans, og til utspill.
    63'
    Inn: Magnus Andersen
    Ut: Morten Moldskred
    63'
    Ciss slår inn i feltet for Tromsø. Nok en gang står Ondrasek på omtrent samme plass og skyter. Utenfor nok en gang.
    66'
    Ciss løper seg fri på venstresiden. Løper helt frem til 16-meteren til Odd hvor han blir stoppet av forsvarerne.
    66'
    Odd 3 - 0 Tromsø
    Mål: Adem Güven
    Målgivende: Frode Johnsen
    Johnsen spiller fri Adem Güven som kommer på sin venstrekant. Går litt med ballen før han banker den i en elegant bue rundt en Lekstrøm som ligger vannrett i lufta. Utagbart og 3-0 i Skien!
    67'
    Tromsø får frispark i veldig gunstig situasjon. Kristiansen blir felt like utenfor 16-meteren.
    69'
    Treffer muren og går til hjørnespark.
    70'
    Andre Hansen er sikker når han går opp og holder ballen. Setter raskt igang.
    70'
    Ondrasek spiller Andersen. Får ballen tilbake og prøver skudd fra 11 meter. Rett i et Odd-bein.
    76'
    Ondrasek prøver seg nok en gang. Fra 18 meter denne gang, og utenfor mål.
    77'
    Shala spiller fri Güven nok en gang. Kommer på skuddhold og fyrer av. Keeper er raskt nede og avverger.
    79'
    Shala får til et skuddforsøk på 20 meter. Over og utenfor.
    80'
    Ciss får ballen på venstrekanten, og drar seg innover i feltet. Blir felt og dommeren peker på straffemerket.
    81'
    Straffe til Tromsø
    81'
    Tromsø scorer på straffe!
    Odd 3 - 1 Tromsø
    Mål: Thomas Kind Bendiksen
    81'
    Krogsgård prøver seg på et skudd skrått på 16-meteren. Blir ikke skikkelig trykk bak og keeper kontrollerer utenfor.
    84'
    Ondrasek legger igjen til Remi Johansen som kommer stormende. Skyter fra 17 meter, og Hansen må strekke seg for å gi corner.
    86'
    Ny redning av Hansen.
    86'
    Over alle, og ny innleggsmulighet.
    86'
    Håvard Storbæk
    Blir en kort variant til Shala.
    87'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Elbasan Rashani
    Ut: Adem Güven
    89'
    90'
    Det endte fortjent 3-1 i Skien. Odd har vært det beste laget hele kampen. Tromsø har hatt sine sjanser, og sine perioder av spillet. De får også en scoring i 2. omgang på straffespark. Dette gir de en liten boost, men det holder ikke ut. Odd er klart sterkere og spaserer forbi Tromsø på tabellen.
    90'
    Det er lagt til minimum 3 minutter i Skien.
    90'+1
    Remi Johansen prøver seg med et skudd på 16-meter. Rett på Hansen.
    90'+2
    Storbæk prøver seg med et skuddforsøk å hjørnet av 16meteren til Tromsø. Utenfor.