0-1
2-1
3-1
4-1

Da er vi på plass i Skien, og på Skagerak arena. I Tippeligaens 23. runde tar Odd imot Viking.
    Begge lag har kommet ut på matta, og tatt fatt på oppvarmingen. Ikke lenge til match, i underkant av 30 min.
    Fagermo sier til Odd-TV at i dag er det en skadefri tropp, og han kan selv velge å vrake spillere han måtte ønske.
    Vikingtrener Kjell Jonevret sa til Odd-TV det nærmest er en umulig oppgave å slå Odd så gode som de er for tiden, men Viking skal gjøre sitt beste for å lage spenning.
    Odds seks siste kamper har endt med fem seiere og en uavgjort. Odd har nå spilt 17 kamper (inkludert cup) uten å tape. I siste kamp ble det 'bare' ett poeng borte mot semifinalemotstander Sarpsborg 08, dermed glapp muligheten til å tangere rekorden på syv strake seiere i Tippeligaen.
    Viking har bare en seier i løpet av de siste 5 kampene. Laget er også 'uavgjort-ekspertene' så langt, og hele 11 av 22 spilte kamper så langt har endt uavgjort for siddisene. Seks av disse har kommet på bortebane. Deres aller siste kamp var hjemme mot Rosenborg, en kamp de tapte 1-2.
    I Skien i dag er det overskyet, men sola er ikke langt bak skyene og titter stadig frem. Godt og varmt i luften,og mye er tilrettelagt for en god fotball-lørdag!
    Odd får stor jubel fra publikum, og tar en siste tur inn i garderoben før kampstart. Viking følger like bak, kun 10 minutter igjen til kampstart!
    Odd starter med egne supportere i ryggen, og Viking tar avspark.
    Døvle blåser og vi er i gang!
    1'
    Mye ballspill på midten for begge lag.
    2'
    Innkast for Viking og Thorsteinsson høyt i banen.
    3'
    Stusses mot mål, men Grøgaard for slått til corner.
    3'
    Viking får tildelt et hjørnespark
    Johnsen misser på første, men Odd får banket av gårde.
    3'
    Viking slår inn på nytt, og Odd banker unna.
    4'
    Bentley med ballen på høyresiden, dribler seg innover i banen og skyter fra 16. Midt på keeper.
    4'
    Odd scorer selvmål!
    Odd 0 - 1 Viking
    Mål: Thomas Grøgaard
    Grøgaard skal bryte et langt innlegg og heade til keeper. Hansen er imidlertid på vei ut han også. Dermed går headingen til Grøgaard forbi sisteskansen og i mål.
    4'
    Jensen slår fint opp til Bentley som ikke velger å ta ned ballen, og ballen går utenfor. Innkast til gjestene som virkelig har satt en støkk på stadion.
    6'
    Danielsen bryter fint og senderr videre til Nisja.
    6'
    Kristoffer Haugen
    På bakerste. Hansen kommer ut og opp og holder i fast grep.
    7'
    Hagen slår langt opp til Shala som tar med Nordkvelle og Jensen.
    8'
    Mål for Odd!
    Odd 1 - 1 Viking
    Mål: Jone Samuelsen
    Målgivende: Fredrik Oldrup Jensen
    Viking lar Jone Samuelsen få stå HELT alene innenfor 16-meteren. Da får han se, sikte og sparke løs via treverket og inn i nettet. Uavgjort i Skien!
    8'
    Dommer mener Odd handser, og frispark i god innleggsposisjon for gjestene.
    10'
    Danielsen slår inn i feltet, men Hansen er trygg og kommer ut.
    10'
    Bentley med ballen på høyre, sender videre til Storbæk som triller ballen forbi alle og mot Johnsen på bakerste. Gjestene hindrer skuddet i siste lit.
    11'
    Gjestene prøver å komme raskt frem, men Odd forsvarer godt.
    11'
    Bentley får ballen og tar den med noen meter frem til 16-meteren. Har med seg JOhnsen og Samuelsen med skyter selv. En lompe av et skudd på keeper som allerede ligger nede og får fistet tak i ballen. Stor mulighet, dårlig utført.
    12'
    Shala får en fint pasning, røver åta med seg Nordkvelle. Dårlig kommunikasjon, og keepers ball.
    12'
    Storbæk spiller fint og tar med seg ballen. Skrur inn i feltet -corner.
    13'
    Odd får tildelt et hjørnespark
    Thomas Grøgaard
    Fra høyre, og innoverskru med venstrebeinet. Mange folk rundt ballen som detter ned på bakerste, og ballen går utover linja. Utspill.
    13'
    Samuelsen bryter, og tar med Bentley.
    14'
    Samuelsen igjen! Får ballen på omtrent samme posisjon som sist.Denne gangen er det en Vikingspiller som ofrer seg.
    15'
    Fredrik Oldrup Jensen
    Får ballen i retur, og banker den opp på tribunen. Østbø med 5-meter.
    15'
    Shala får ballen og sender videre til Nordkvelle. Får den igjen og skyter skrått fra 16. Rett i en Viking-spiller.
    16'
    Grøgaard til Shala som spiller vegg med Nordkvelle. Legger inn, men keeper er våken.
    16'
    Thorsteinsson med nok et langt kast inn i feltet. Rett på Hansen som kan stå og ta imot.
    18'
    Samuelsen sender opp til Bentleypå høyre.
    18'
    Sjanse etter sjanse foran Viking-buret. Odd med 3 gigantiske muligheter til å ta ledelsen.
    19'
    Eriksen slår langt opp til Shala på løp. Tar ned ballen, og legger inn - corner.
    19'
    Keeper bokser unna, Storbæk skyter på returen. Ropes på hands, men dommeren blåser ikke.
    19'
    Johnsen får ballen, kikker opp og ser at keeper er helt på bærtur. Prøver et skudd fra langt hold, men er litt ivrig og ballen for hard.
    21'
    Viking får virkelig prøvd seg nå. Om dette presset fortsetter vil det nok bli vanskelig å ikke gjøre feil.
    21'
    Bödvarsson får lagt opp et skudd, men bommer ballen.
    22'
    Bentley trikser og dribler til stor applaus. Sender en lissepasning til Shala som kommer imellom forsvarerne - offside, men bra angrep.
    22'
    Haugen får en vanskelig ball, og får nesten kontroll. Men Bentley er på med en gang, og tar fra han ballen.
    23'
    Bentley får en fin ball fra Oldrup Jensen. Slår inn i feltet - eller over. Og Johnsen må løpe langt for å få fatt på ballen.
    24'
    Nordkvelle slår inn mot mål. Det stusses farlig bakover fra Viking, men unngår selvmål.
    24'
    Keeper får bokset i siste liten, Odd beholder ballen.
    24'
    Gjestene får frispark midt på Odd sin halvdel. Fin mulighet til å legge inn.
    26'
    Hansen må stå og stå, og der ser ut til at ballen farer farlig nær målet, men stryker på utsiden. Hansen hadde vel kontroll.
    26'
    Samuelsen til Bentley som dribler litt, og skyter skrått fra 16 - milevis tilside for Østbø hos Viking.
    27'
    Samuelsen får ballen av Jensen, og sender Storbæk fremover.
    27'
    Nisja kontrer for gjestene.
    28'
    Ut på kanten til Danielsen. Legger inn igjen mot Nisja, men Hansen kommer vinnende ut av den duellen.
    28'
    Nordkvelle starter et godt løp, men Haugen får laget et innkast før det er for sent.
    28'
    Nisja i full fart fremover, prøver å ta med en medspiller men Odd bryter.
    29'
    Jensen slår opp til Bentley som taper duellen mot Haugen, og utspill for Østbø.
    30'
    Thorsteinsson til Nisja i feltet. Skrått på mål, men skyter hardt på innsiden av Hansen. Hansen har lært av tidligere feil, og er sikker som banken på innsiden av mål og holder fast.
    31'
    Shala får ballen og tar med Grøgaard som slår et dårlig innlegg og mister ballen.
    31'
    Eriksen til Samuelsen som flikker over motstanderen. Johnsen står klar, men det kommer mange i mellom og Odd mister ball i et par trekk.
    32'
    Bentley får ballen på høyresiden. Prøver å drible forbi to mann og får til slutt frispark.
    32'
    Storbæk står klar ved ballen. Skrått ut fra 16-meteren, i god posisjon.
    33'
    Eriksen treffer ballen, men retningen er ikke på mål. Ballen blir sparket unna fra bakerste stolpe.
    33'
    Hagen slår langt opp mot Bentley som har byttet side med Shala. Blir litt for lang, men Bentley får slått den i en motstander og corner.
    34'
    Nisja header ut fra første.
    34'
    Viking fremover i angrep. Slår inn i feltet hvor kun Odd er presentert. Utspill for Hansen.
    35'
    Thorsteinsson får på mirakuløst vis med seg ballen innover i feltet - slår videre, men for dårlig. Odd overtar spillet.
    37'
    Nisja får ballen alene på midtbanen. Tar den med seg noen meter og prøver Thorsteinsson til venster. Odd er våkne, og snapper ballen.
    37'
    Nordkvelle på fint drag med ballen. Helt frem til 16, og ut til Bentley på høyre. Som igjen dribler litt ekstra og skyter rett i motspillere. Nordkvelle burde nok skutt selv.
    38'
    Storbæk fremover, tar med Bentley - som roter bort ballen.
    39'
    Eriksen slår opp mot Jonsen som har startet på løp. Fin ball, men keeper ser også det og kommer ut for å møte.
    39'
    Samuelsen med ballen, ser innover og slår til Nordkvelle som står på 16. Sikter og skyter! Corner.
    39'
    Storbæk på første, banker ballen mot mål. Keeper kommer på rett plass i grevens tid å får en hanske på ballen som spretter opp i treverket.
    39'
    Keeper bokser, og Viking får måket ballen unna.
    40'
    Nordkvelle med ballen på venstresiden. Tar med seg Grøgaard.
    41'
    Bentley takler litt hardt og høyt, og gjestene får frispark midt på Odd sin banehalvdel.
    42'
    Danielsen står klar til å slå inn.
    42'
    Hansen er sikker og kommer opp og ut.
    42'
    Shala har startet på løp, får ballen og tar den med seg nedover linja. Blir felt, og Odd får frispark rett til side for 16-meteren.
    43'
    Shala skal slå inn.
    43'
    Stusses på noen hoder før den går på bakerste og Odd slår inn på nytt.
    43'
    Shala bryter fint og går forbi to mann.
    44'
    Shala sender fint over til Storbæk som er alene. Skyter/legger inn men keeper har god kontroll.
    45'
    45'+1
    Da er det pause i Skien. Det har vært en til tider fartsfylt omgang med mange sjanser. Viking startet med å ta ledelsen etter et selvmål av Grøgaard. Det tok ikke mange minuttene før Odd, og Samuelsen utligner. Odd har hatt 4-5 gode sjanser til å ta ledelsen, men Viking har vært med heldige enn gode og det står uavgjort til pause.
    Spillerne spaserer ut på banen igjen, og det er straks duket for de siste 45 på Skagerak arena.
    45'
    Odd sparker i gang andre omgang.
    46'
    Viking og Nisja får frispark i god posisjon. Haugen tar frisparket.
    47'
    Spillere faller om i feltet, og det ropes på straffe. Ingenting sier dommer, og utspill til Hansen.
    47'
    FGjestene og Nisja i full fart fremover. Tar med Danielsen som slår dårlig inn og Odd beholder ballen.
    47'
    Nordkvelle i fint driv fremover, blir hindret - ingenting sier dommer. Viking med ballen.
    48'
    De Lanlaydribler seg fri og slår innover i feltet - ingen å se.
    48'
    Grøgaard slår til Shala på høyrekanten. Tar med seg ballen innover i banen og snur spillet.
    49'
    Grøgaard med ballen, spiller bakover til Hagen som slår langt mot Bentley.
    49'
    Odd 2 - 1 Viking
    Mål: Bentley
    Målgivende: Håvard Storbæk
    Samuelsen legger igjen til Storbæk som sender en fint lobb inn til Bentley i feltet. Får vridd seg fri og banker løs mot mål. Keeper er der, men har ikke en sjanse. Odd i ledelsen!
    50'
    Samuelsen spiller inn til Jensen, som tar med Hagen helt bak i forsvar.
    51'
    Shala får ballen på høyrekanten. Inn til Jensensom legger igjen til Grøgaard.
    52'
    Hagen slår langt opp mot Johnsen som stusser ned til Bentley i feltet.
    52'
    Odd 3 - 1 Viking
    Mål: Frode Johnsen
    Målgivende: Jone Samuelsen
    FRODE JOHNSEN! Samuelsen legger en velplassert pasning mot bakerste, og hvem står der? Jo, Johnsen står klar med hodet og kan sikte og heade nesten alene. Odd 3, Viking 1!
    52'
    Gjestene på vei inn mot mål, en litt lang ball gjør at Hansen kommer ut og tar ballen fra motspilleren.
    54'
    Thorsteinsson slår til Danielsen. Ser at De Lanlay er fri i feltet, men treffer en Odd-spiller.
    56'
    Thorsteinsson skal kaste langt inn for gjestene i kjent 'saltokast'. Johnsen møter og header ut. Viking med ball.
    57'
    Hagen slår til Nordkvelle som er på løp. Får ikke ballen, men vinner et innkast høyt i banen.
    59'
    Grøgaard mister ballen til Nisja som setter stor fart. Slår mot Bödvarsson, men Hagen er våken og med på notene.
    59'
    Viking med nok et frispark midt på Odd sin halvdel. Danielsen kommer for å legge inn.
    60'
    Johnsen header ut, men legger veldig fint tilrette for Thorsteinsson som fyrer av direkte. Hansen leser dette, og er på plass der ballen kommer.
    60'
    Grøgaard tar med Nordkvelle fremover. Shala får ballen, ser opp og der kommer Johnsen på bakerste. Helt alen, litt innenfor 16, får han ballen og fyrer løs. Like over målet til Østbø.
    61'
    Thorsteinsson med nok et langt kast.
    62'
    De Lanlay går og går, men har ingen å spille på. Roter det til for seg selv, og utspill for Hansen.
    62'
    Viking måker langt og håper på det beste. Odd har god kontroll.
    63'
    Thorsteinsson med ballen, prøver å nå De lanlay, men treffer isteden Haugen som kommer i god posisjon. Tester skuddfoten, men Hansen redder.
    64'
    Grøgaard med ballen. Tar md Shala fremme i banen.
    64'
    Nordkvelle hælsparker fint videre til Shala, men Odd mister ballen i feltet.
    64'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Ardian Gashi
    Ut: Fredrik Oldrup Jensen
    64'
    Shala sender videre til Grøgaard.
    66'
    Haugen med ballen, sender inn til Jørgensen.
    66'
    8399 er dagens tilskuerantall på Skagerak arena.
    67'
    Gashi slår langt over mot Shala. Danielsen kommer imellom, og innkast.
    68'
    Shala tar ned ballen etter fint leg. Sender inn til Gashi som slår videre i panikk, og gjestene overtar.
    68'
    Inn: Ole Jørgen Halvorsen
    Ut: Fredrik Nordkvelle
    68'
    Danielsen starter på løp, og får ballen - bak seg, men vinner duellen med Bentley. Slår inn i feltet, og det stusses - tilside for Hansen.
    69'
    Johnsen header ned til Samuelsen.
    70'
    Halvorsen legger tilShala som slår innover i feltet. Når ikke helt Bentley og gjestene setter fart.
    70'
    Danielsen slår inn. Hansen kommer flyvende ut og bokser unna.
    70'
    Shala videre til Grøgaard.
    71'
    Samuelsen setter fart.
    71'
    Odd 4 - 1 Viking
    Mål: Herolind Shala
    Samuelsen setter voldsom fart fremover. Tar med ballen frem til 16-meteren, og legger ut til Shala som kommer på venstre. Er helt alene med keeper, og overlister Østbø hos Viking.
    71'
    Det er et lite stopp i spillet. Kan se ut som Vikings keeper, Arild Østbø, har fått krampe og får behandling.
    72'
    Østbø er på beina, og Døvle blåser matchen i gang igjen.
    74'
    Gjestene spiller fint, og kommer seg til 16. Thorsteinsson tester skuddfoten, og Hansen får reddet med ballen under seg.
    74'
    Viking kløner i eget forsvar. Det gjør at Johnsen kan få nok en mulighet. Blir servert av gjestene, tar med seg ballen inn i feltet og skyter. Denne gangen litt for mye i ryggsekken, og opp på tribunen.
    76'
    Lavt inn på første - direkte ut igjen. Hansen har ballen for Odd, som må starte helt bakfra.
    76'
    Spillerbytte - Viking
    Inn: Christian Landu Landu
    Ut: Joackim Jørgensen
    77'
    Grøgaard får ballen, spiller vegg med Johnsen. Shala legger inn foran mål - corner.
    78'
    Keeper bokser, men bommer litt. Odd med bal.
    78'
    Shala slår inn mot JOhnsen som kommer stormende -bommer.
    79'
    Landu spiller opp til De Lanlay.
    79'
    De Lanlay dribler bort 3 mann og gir tilbake til Danielsen.
    79'
    Halvorsen på vei fremover. Slår motsatt på Bentley som nesten rekker pasningen. Innkast for Viking.
    80'
    Nisja med ballen på venstre, legger ut til Haugen som prøver å slå inn - utspill for André Hansen .
    81'
    Shala slår til Johnsen på kant. Tar med Bentley.
    81'
    Shala slår inn, men treffer en motspiller. Odd beholder ballen.
    82'
    Martinsen med ballen. Tar med Landu.
    82'
    Hagen sender Bentley fremover. Gir til Grøgaard som prøver å legge inn mot Johnsen. Blir for dårlig, og utspill for Østbø.
    83'
    Hansen er trygg. Kommer ut og opp og holder.
    84'
    Haugen gir videre til Nisja, som slår svakt inn mot mål. Odd overtar, men mister igjen.
    87'
    Danielsen prøver skuddfoten fra 35 meter. Hansen har kontroll, selvom den treffer nettaket.
    87'
    Inn: Vegard Bergan
    Ut: Herolind Shala
    87'
    Storbæk sender videre til Bentley på venstre.
    88'
    Gjestene ser at Hansen står litt langt ute. Prøver en lobb som treffer tverrligger og ut. Returen ender langt unna nettet.
    90'
    De er lagt til minimum 5 minutter ekstra spilletid.
    90'+1
    Martinsen får ballen på høyre, legger igjen til De Lanlay.
    90'+3
    Haugen legger hardt inn langs bakken. Hansen er raskt nede og hindrer.
    90'+3
    De Lanlay går forbi Grøgaard og prøver en dårlig lobb. Hansen har ingen problemer.
    90'+3
    Halvorsen slår inn i feltet hvor Johnsen og Bentley lurer. Johnsen styrer ballen mot målet, men blir for løst og keeper redder.
    90'+4
    Storbæk med ballen, sender ut til Bentley.
    90'+4
    Gashi får en retur, og tester skuddfoten fra 20 meter. Rett på Østbø.
    90'+5
    Grøgaard ser Halvorsen starte på løp. Slår fint oppover, men keeper er våken og snapper.
    90'+5
    90'+5
    Da er det slutt i Skien. Odd vinner veldig fortjent 4-1 over Viking. Første omgang var spennende, og Viking tok første ledelsen. Ikke lenge etter puttet Odd i riktig ende av banen, og kunne gå til pause med 1-1. Andre omgang var mye Odd, som kunne puttet både 6-7 om alt hadde stemt. Viking var sjelden på besøk hos André Hansen, og Odd puttet 3 nye mål, og hadde mange sjanser.
    Takk for meg, og ha en fortsatt fantastisk hælj!