Mål! RC Lens tar ledelsen 0-1 takket være et straffespark av Gael Kakuta.
    Jerome Miguelgorry signaliserer et frispark til RC Lens på egen banehalvdel.
    I Nice har et frispark blitt tildelt bortelag.
    16'
    I Nice slår Hassane Kamara en corner fra høyre.
    19'
    Ignatius Kpene Ganago
    RC Lens avanserer forover i Nice. Ignatius Kpene Ganago avslutter, men treffer ikke mål.
    21'
    22'
    Mål for OGC Nice!
    OGC Nice 1 - 1 Lens
    Mål: Amine Gouiri
    Målgivende: Hassane Kamara
    Amine Gouiri scorer og utligner dermed til 1-1. Det er en fin assist fra Hassane Kamara.
    23'
    Clement Michelin (RC Lens) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Rivera.
    27'
    VAR sjekker om det er straffe til Lens
    29'
    Ingen straffe til Lens
    30'
    Jerome Miguelgorry tildeler RC Lens en corner. Gael Kakuta sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    Loic Bade
    Loic Bade (RC Lens) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    30'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Robson Bambu (OGC Nice) vrir seg av smerte i gresset.
    31'
    Spillerbytte - OGC Nice
    Inn: Andy Pelmard
    Ut: Robson Bambu
    Det virker som Robson Bambu ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Andy Pelmard.
    33'
    33'
    I Nice har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    Amine Gouiri
    Amine Gouiri (OGC Nice) fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    36'
    37'
    RC Lens angriper, men blir avblåst for offside.
    40'
    Frispark for OGC Nice på egen banehalvdel.
    41'
    Gult kort til Lens
    Facundo Medina
    Facundo Medina (RC Lens) pådrar seg et gult kort.
    41'
    Gael Kakuta (RC Lens) slår en corner fra venstre side på Allianz Rivera.
    43'
    Frispark til OGC Nice på halvdelen til RC Lens.
    44'
    Hassane Kamara
    Dommeren gir Hassane Kamara (OGC Nice) et gult kort.
    45'+3
    45'+3
    Gael Kakuta
    Sjanse! RC Lens avanserer forover, men Gael Kakuta avslutter utenfor.
    45'+4
    Clement Michelin (RC Lens) slår en corner fra høyre side på Allianz Rivera.
    45'+4
    46'
    47'
    Florian Sotoca
    RC Lens angriper, men avslutningen til Florian Sotoca går utenfor.
    48'
    RC Lens tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    51'
    Yannick Cahuzac
    Yannick Cahuzac (RC Lens) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    51'
    Facundo Medina vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    54'
    Facundo Medina kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Allianz Rivera.
    56'
    57'
    58'
    60'
    Spillerbytte - Lens
    Inn: Corentin Jean
    Ut: Florian Sotoca
    Franck Haise (RC Lens) gjør sitt første bytte for dagen. Corentin Jean erstatter Florian Sotoca.
    61'
    Inn: Simon Banza
    Ut: Ignatius Kpene Ganago
    Franck Haise gjør dagens andre bytte i Nice, når han tar ut Ignatius Kpene Ganago og setter inn Simon Banza.
    61'
    Jerome Miguelgorry signaliserer et frispark til OGC Nice.
    62'
    63'
    Gael Kakuta (RC Lens) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Rivera.
    65'
    Loic Bade
    RC Lens fosser forover og Loic Bade fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    65'
    OGC Nice, prøver et skudd, men det reddes
    65'
    67'
    Inn: Dan Ndoye
    Ut: Kephren Thuram Ulien
    Kephren Thuram Ulien (OGC Nice) erstattes av Dan Ndoye.
    68'
    Inn: Tony Mauricio
    Ut: Gael Kakuta
    RC Lens bytter ut Gael Kakuta med Tony Mauricio. Dette er det tredje byttet som Franck Haise gjør i dagens kamp.
    68'
    Simon Banza
    Simon Banza (RC Lens) avanserer forover på Allianz Rivera. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    69'
    69'
    69'
    70'
    71'
    Ismael Boura
    Dommeren gir Ismael Boura (RC Lens) et gult kort.
    71'
    72'
    OGC Nice 2 - 1 Lens
    Målgivende: Pierre Lees-Melou
    Mål! Amine Gouiri gir OGC Nice ledelsen 2-1 i Nice. Pierre Lees-Melou var nest sist på ballen.
    75'
    Inn: Issiaga Sylla
    Ut: Ismael Boura
    Bytte for RC Lens. Issiaga Sylla kommer inn for Ismael Boura på Allianz Rivera.
    78'
    78'
    RC Lens angriper i Nice. Yannick Cahuzac fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Simon Banza
    RC Lens angriper på Allianz Rivera. Simon Banza header utenfor.
    85'
    OGC Nice må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra RC Lens.
    89'
    I Nice slår Tony Mauricio en corner fra høyre.
    90'
    Loic Bade
    RC Lens angriper. Loic Bade får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'+1
    90'+1
    Jerome Miguelgorry tildeler RC Lens en corner. Tony Mauricio sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+1
    90'+1
    Inn: Evann Guessand
    Ut: Kasper Dolberg
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for OGC Nice. Inn kommer Evann Guessand, mens Kasper Dolberg tar plass på benken.