Den første omgangen er sparket i gang.
    Royal Antwerp FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Mbwana Samatta
    I Pireus header Mbwana Samatta (Royal Antwerp FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    3'
    Frispark til Olympiacos Piraeus på halvdelen til Royal Antwerp FC.
    4'
    Gult kort til Royal Antwerp FC
    Birger Verstraete
    Birger Verstraete (Royal Antwerp FC) får et gult kort av dommer Tamas Bognar.
    4'
    Tamas Bognar tildeler Olympiacos Piraeus en corner. Aguibou Camara sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    Aguibou Camara (Olympiacos Piraeus) løfter inn en corner fra høyre på Georgios Karaiskakis.
    15'
    Frispark for Royal Antwerp FC på egen banehalvdel.
    18'
    Mady Camara
    Olympiacos Piraeus angriper. Mady Camara får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    19'
    Royal Antwerp FC, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Tamas Bognar signaliserer et frispark til Royal Antwerp FC på egen banehalvdel.
    23'
    Olympiacos Piraeus tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    I Pireus slår Koji Miyoshi en corner fra høyre.
    24'
    Koji Miyoshi (Royal Antwerp FC) slår en corner fra høyre side på Georgios Karaiskakis.
    26'
    Aguibou Camara (Olympiacos Piraeus) slår en corner fra høyre side på Georgios Karaiskakis.
    28'
    Frispark Olympiacos Piraeus.
    28'
    Pape Abou Cisse
    Olympiacos Piraeus angriper på Georgios Karaiskakis. Pape Abou Cisse header utenfor.
    29'
    Mbwana Samatta (Royal Antwerp FC) kommer seg fri på Georgios Karaiskakis, men avslutningen går utenfor.
    32'
    Tamas Bognar signaliserer et frispark til Olympiacos Piraeus på egen banehalvdel.
    34'
    I Pireus har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    Målet til Olympiakos sjekkes av VAR
    38'
    Målet til Olympiakos blir annullert
    39'
    Offside! El Arabi (Olympiacos Piraeus) er alene igjennom, men dommer Tamas Bognar ser at linjemannen er oppe med flagget.
    39'
    Viktor Fischer
    Royal Antwerp FC avanserer forover i Pireus. Viktor Fischer avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    Aguibou Camara
    Olympiacos Piraeus angriper i Pireus. Aguibou Camara avslutter på mål, men greier ikke å score.
    42'
    42'
    Tamas Bognar tildeler Royal Antwerp FC en corner. Viktor Fischer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    44'
    Royal Antwerp FC angriper og Mbwana Samatta får avsluttet. Headingen treffer ikke Olympiacos Piraeus-målet.
    44'
    Radja Nainggolan
    Målsjanse! Radja Nainggolan (Royal Antwerp FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'
    Tamas Bognar signaliserer et frispark til Royal Antwerp FC.
    49'
    Gult kort til Olympiakos
    Pape Abou Cisse (Olympiacos Piraeus) pådrar seg et gult kort.
    49'
    Mål for Olympiakos!
    Olympiakos 1 - 0 Royal Antwerp FC
    Mål: El Arabi
    Målgivende: Mady Camara
    El Arabi header ballen i mål og Olympiacos Piraeus tar ledelsen 1-0 på Georgios Karaiskakis. Flott spill fra Mady Camara før målet.
    52'
    Jelle Bataille
    Jelle Bataille (Royal Antwerp FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Georgios Karaiskakis.
    52'
    En av Olympiacos Piraeuss spillere går i offside.
    55'
    Jelle Bataille (Royal Antwerp FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Royal Antwerp FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Olympiacos Piraeus.
    58'
    Olympiacos Piraeus angriper på Georgios Karaiskakis, men Pape Abou Cisse header utenfor.
    59'
    Michael Frey
    Michael Frey (Royal Antwerp FC) kommer til en målsjanse på Georgios Karaiskakis, men klarer ikke å score.
    60'
    61'
    62'
    63'
    63'
    I Pireus slår Mady Camara en corner fra venstre.
    64'
    Viktor Fischer (Royal Antwerp FC) løfter inn en corner fra venstre på Georgios Karaiskakis.
    65'
    67'
    Dommeren gir Aguibou Camara (Olympiacos Piraeus) et gult kort.
    67'
    Spillerbytte - Royal Antwerp FC
    Inn: Pieter Gerkens
    Ut: Radja Nainggolan
    Royal Antwerp FC gjør sitt første bytte. Radja Nainggolan erstattes av Pieter Gerkens.
    67'
    Inn: Manuel Benson
    Ut: Koji Miyoshi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Royal Antwerp FC. Inn kommer Manuel Benson, mens Koji Miyoshi tar plass på benken.
    67'
    Manuel Benson
    Royal Antwerp FC angriper i Pireus. Manuel Benson fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    En av Olympiacos Piraeuss spillere blir avblåst for offside.
    69'
    I Pireus slår Viktor Fischer en corner fra høyre.
    70'
    Viktor Fischer (Royal Antwerp FC) slår en corner fra venstre side på Georgios Karaiskakis.
    72'
    74'
    Mål for Royal Antwerp FC!
    Olympiakos 1 - 1 Royal Antwerp FC
    Mål: Mbwana Samatta
    Målgivende: Manuel Benson
    Mål! Mbwana Samatta (Royal Antwerp FC) utligner til 1-1 med en velplassert heading. Det er en fin assist fra Manuel Benson.
    75'
    Spillerbytte - Olympiakos
    Inn: Mathieu Valbuena
    Ut: Yann M`Vila
    Pedro Martins (Olympiacos Piraeus) gjør sitt første bytte for dagen. Mathieu Valbuena erstatter Yann M`Vila.
    76'
    Tamas Bognar signaliserer et frispark til Olympiacos Piraeus.
    77'
    78'
    Inn: Johannes Eggestein
    Ut: Michael Frey
    Royal Antwerp FC bytter ut Michael Frey med Johannes Eggestein. Dette er det tredje byttet som Brian Priske gjør i dagens kamp.
    79'
    81'
    Inn: Soares
    Ut: Henry Onyekuru
    Bytte for Olympiacos Piraeus. Soares kommer inn for Henry Onyekuru på Georgios Karaiskakis.
    81'
    Inn: Pierre Kunde
    Ut: Mady Camara
    Olympiacos Piraeus bytter ut Mady Camara med Pierre Kunde.
    81'
    Inn: Marios Vroussay
    Ut: Aguibou Camara
    Aguibou Camara (Olympiacos Piraeus) erstattes av Marios Vroussay.
    81'
    Sjanse! Royal Antwerp FC avanserer forover, men Mbwana Samatta avslutter utenfor.
    84'
    Manuel Benson (Royal Antwerp FC) kommer seg fri på Georgios Karaiskakis, men avslutningen går utenfor.
    86'
    Olympiakos 2 - 1 Royal Antwerp FC
    Mål: Oleg Reabciuk
    Målgivende: Marios Vroussay
    Mål! Oleg Reabciuk gir Olympiacos Piraeus en 2-1 ledelse. Marios Vroussay sto for den målgivende pasningen.
    87'
    Inn: Ousseynou Ba
    Ut: El Arabi
    Pedro Martins gjør dagens femte bytte i Pireus, når han tar ut El Arabi og setter inn Ousseynou Ba.
    88'
    90'
    90'
    Pieter Gerkens
    Pieter Gerkens (Royal Antwerp FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+1
    Andre gule kort til Royal Antwerp FC
    Utvisning! Royal Antwerp FC må klare seg resten av kampen uten Jelle Bataille etter at han får sitt andre gule.
    90'+1
    Frispark Royal Antwerp FC.
    90'+4
    Tamas Bognar tildeler Royal Antwerp FC en corner. Viktor Fischer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.