Paris St Germain slipper å klare seg uten Marco Verratti som kommer tilbake på banen igjen.
    FC Metz angriper på Parc des Princes og Matthieu Dossevi får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    Angel Di Maria (Paris St Germain) kommer seg fri på Parc des Princes, men avslutningen går utenfor.
    Frispark Paris St Germain.
    14'
    Kylian Mbappe (Paris St Germain) vinkes av for offside i Paris.
    15'
    FC Metz fosser forover og Matthieu Dossevi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    16'
    Paris Saint-Germain, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Amaury Delerue signaliserer et frispark til FC Metz.
    17'
    Amaury Delerue signaliserer et frispark til FC Metz på egen banehalvdel.
    18'
    Paris Saint-Germain 2 - 0 FC Metz
    Mål: Christopher Nkunku
    Målgivende: Marco Verratti
    I Paris øker Paris St Germain ledelsen til 2-0 takket være et mål av Christopher Nkunku. Marco Verratti var nest sist på ballen.
    20'
    Paris Saint-Germain 3 - 0 FC Metz
    Målgivende: Angel Di Maria
    Mål! Christopher Nkunku gir Paris St Germain en komfortabel 3-0 ledelse. Det er en fin assist fra Angel Di Maria.
    28'
    Frispark til Paris St Germain på halvdelen til FC Metz.
    31'
    I Paris har et frispark blitt tildelt Paris St Germainet.
    32'
    Kylian Mbappe
    Kylian Mbappe (Paris St Germain) fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Hjørnespark til FC Metz
    39'
    Amaury Delerue signaliserer et frispark til Paris St Germain.
    40'
    Gult kort til FC Metz
    Fallou Diagne
    Fallou Diagne (FC Metz) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    40'
    Målsjanse! Angel Di Maria (Paris St Germain) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    41'
    FC Metz, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Målsjanse på Parc des Princes! Kylian Mbappe fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    43'
    Hjørnespark til Paris Saint-Germain
    43'
    En av Paris St Germains spillere blir avblåst for offside.
    43'
    44'
    En av Paris St Germains spillere blir avblåst for offside på Parc des Princes.
    45'
    Paris Saint-Germain 4 - 0 FC Metz
    Mål: Kylian Mbappe
    Paris St Germain går opp i en 4-0 ledelse etter et mål av Kylian Mbappe. Marco Verratti sto for den målgivende pasningen.
    45'+2
    Frispark for FC Metz på egen banehalvdel.
    49'
    50'
    Paris St Germain angriper, men avslutningen til Kylian Mbappe går utenfor.
    51'
    Angel Di Maria (Paris St Germain) løfter inn en corner fra høyre på Parc des Princes.
    53'
    Angel Di Maria (Paris St Germain) slår en corner fra venstre side på Parc des Princes.
    54'
    Julian Draxler (Paris St Germain) løfter inn en corner fra venstre på Parc des Princes.
    54'
    FC Metz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    Danijel Milicevic
    Sjanse! FC Metz avanserer forover, men Danijel Milicevic avslutter utenfor.
    56'
    Christopher Nkunku
    Sjanse til Paris St Germain! Christopher Nkunku er nær ved å score, men keeper redder.
    59'
    59'
    Frispark til FC Metz på halvdelen til Paris St Germain.
    60'
    FC Metzangriper, men blir avblåst for offside.
    63'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Giovani Lo Celso
    Ut: Marco Verratti
    Paris St Germain bytter ut Marco Verratti med Giovani Lo Celso.
    64'
    Spillerbytte - FC Metz
    Inn: Emmanuel Riviere
    Ut: Fallou Diagne
    Fallou Diagne (FC Metz) erstattes av Emmanuel Riviere.
    64'
    Paris St Germain angriper i Paris. Kylian Mbappe avslutter på mål, men greier ikke å score.
    65'
    65'
    Emmanuel Riviere
    Målsjanse! Emmanuel Riviere (FC Metz) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    66'
    Frispark FC Metz.
    67'
    Amaury Delerue signaliserer et frispark til Paris St Germain på egen banehalvdel.
    68'
    Paris St Germain er på skuddhold på dette frisparket.
    69'
    Paris St Germain angriper i Paris. Angel Di Maria fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    70'
    Inn: Tim Weah
    Ut: Angel Di Maria
    Bytte for Paris St Germain. Tim Weah kommer inn for Angel Di Maria på Parc des Princes.
    70'
    Inn: Adrien Rabiot
    Ut: Julian Draxler
    Paris St Germain gjør sitt tredje bytte. Julian Draxler erstattes av Adrien Rabiot.
    71'
    I Paris slår Giovani Lo Celso en corner fra venstre.
    74'
    Presnel Kimpembe
    Paris St Germain angriper på Parc des Princes, men Presnel Kimpembe header utenfor.
    74'
    Giovani Lo Celso (Paris St Germain) slår en corner fra høyre side på Parc des Princes.
    75'
    Adrien Rabiot
    Paris St Germain angriper. Adrien Rabiot får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    75'
    75'
    Amaury Delerue tildeler Paris St Germain en corner. Giovani Lo Celso sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    76'
    I Paris har et frispark blitt tildelt FC Metzet.
    77'
    I Paris slår Giovani Lo Celso en corner fra høyre.
    80'
    80'
    Amaury Delerue tildeler Paris St Germain en corner. Giovani Lo Celso sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    Paris Saint-Germain 5 - 0 FC Metz
    Mål: Thiago Silva
    Målgivende: Giovani Lo Celso
    Thiago Silva header ballen i mål og Paris St Germain går opp til en komfortabel 5-0-ledelse i Paris. Flott spill fra Giovani Lo Celso før målet.
    82'
    83'
    Målsjanse til FC Metz! Emmanuel Riviere treffer mål, men keeper redder.
    83'
    83'
    Inn: Ibrahima Niane
    Ut: Danijel Milicevic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Metz. Inn kommer Ibrahima Niane, mens Danijel Milicevic tar plass på benken.
    86'
    Matthieu Dossevi (FC Metz) slår en corner fra høyre side på Parc des Princes.
    86'
    Målsjanse på Parc des Princes! Emmanuel Riviere fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    89'
    89'
    Tim Weah
    Sjanse i Paris! Tim Weah (Paris St Germain) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.