Frispark for Hull City på egen banehalvdel.
    5'
    Hjørnespark til Plymouth Argyle
    7'
    Fabio Carvalho
    Sjanse i Plymouth! Fabio Carvalho (Hull City) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    9'
    Plymouth Argyle, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Hjørnespark til Hull City
    9'
    13'
    13'
    Darren Bond signaliserer et frispark til Hull City på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark Hull City.
    17'
    Morgan Whittaker
    Målsjanse! Morgan Whittaker (Plymouth Argyle) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Skudd på mål, Plymouth Argyle
    18'
    18'
    Plymouth Argyle tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    20'
    Adam Randell (Plymouth Argyle) løfter inn en corner fra høyre på Home Park.
    23'
    24'
    Liam Delap
    Liam Delap (Hull City) avanserer forover på Home Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    27'
    27'
    Mustapha Bundu vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    33'
    Mustapha Bundu kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Home Park.
    36'
    Jaden Philogene-Bidace
    Hull City fosser forover og Jaden Philogene-Bidace fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    36'
    36'
    Mustapha Bundu ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    37'
    Spillerbytte - Plymouth Argyle
    Inn: Callum Wright
    Ut: Mustapha Bundu
    Mustapha Bundu, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Callum Wright kommer inn for Plymouth Argyle.
    38'
    I Plymouth har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    38'
    Mål for Plymouth Argyle!
    Plymouth Argyle 1 - 0 Hull City
    Mål: Joe Edwards
    Målgivende: Callum Wright
    Plymouth Argyle tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Joe Edwards. Callum Wright sto for den målgivende pasningen.
    40'
    Ryan Hardie
    Sjanse! Plymouth Argyle avanserer forover, men Ryan Hardie avslutter utenfor.
    44'
    Darren Bond signaliserer et frispark til Plymouth Argyle.
    44'
    Fabio Carvalho (Hull City) slår en corner fra venstre side på Home Park.
    45'+1
    Frispark for Plymouth Argyle på egen banehalvdel.
    45'+3
    Spillerbytte - Hull City
    Inn: Noah Chidiebere Junior Anyanwu Ohio
    Ut: Liam Delap
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Hull City. Inn kommer Noah Chidiebere Junior Anyanwu Ohio, mens Liam Delap tar plass på benken.
    46'
    Inn: Abdulkadir Ömür
    Ut: Ozan Tufan
    Hull City bytter ut Ozan Tufan med Abdulkadir Ömür.
    46'
    Hull City angriper i Plymouth. Jaden Philogene-Bidace avslutter på mål, men greier ikke å score.
    50'
    50'
    50'
    Hull City angriper, men avslutningen til Jaden Philogene-Bidace går utenfor.
    51'
    Hull City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    Dommer Darren Bond venter med å sette i gang spillet fordi Joe Edwards ligger nede.
    55'
    Plymouth Argyle fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    56'
    Plymouth Argyle slipper å klare seg uten Joe Edwards som kommer tilbake på banen igjen.
    56'
    58'
    Darren Bond signaliserer et frispark til Plymouth Argyle på egen banehalvdel.
    59'
    Darren Bond tildeler Plymouth Argyle en corner. Morgan Whittaker sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.