Frispark for Plymouth Argyle på egen banehalvdel.
    Oliver Langford signaliserer et frispark til Stoke City på egen banehalvdel.
    4'
    Skudd på mål, Plymouth Argyle
    Morgan Whittaker
    Målsjanse på Home Park! Morgan Whittaker fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    5'
    Plymouth Argyle, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Plymouth Argyle tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Plymouth Argyle får tildelt et hjørnespark
    9'
    Skudd på mål, Stoke City
    Million Manhoef
    Målsjanse til Stoke City! Million Manhoef treffer mål, men keeper redder.
    10'
    Stoke City, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Stoke City får tildelt et hjørnespark
    10'
    Oliver Langford signaliserer et frispark til Stoke City like utenfor Plymouth Argyle-området.
    11'
    Andrew Moran
    Andrew Moran (Stoke City) avanserer forover på Home Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    12'
    12'
    14'
    Oliver Langford signaliserer et frispark til Plymouth Argyle på egen banehalvdel.
    14'
    Gult kort til Stoke City
    Eric Junior Bocat
    Dommer Oliver Langford gir Eric Junior Bocat (Stoke City) et gult kort.
    14'
    Frispark til Plymouth Argyle på halvdelen til Stoke City.
    16'
    18'
    Sjanse i Plymouth! Million Manhoef (Stoke City) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    20'
    20'
    Oliver Langford tildeler Stoke City en corner. Million Manhoef sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    21'
    Stoke City blir avblåst for offside
    En av Stoke Citys spillere blir avblåst for offside på Home Park.
    23'
    I Plymouth slår Million Manhoef en corner fra venstre.
    25'
    Skudd utenfor mål, Plymouth Argyle
    Ibrahim Cissoko
    Plymouth Argyle avanserer forover i Plymouth. Ibrahim Cissoko avslutter, men treffer ikke mål.
    30'
    Det blir farlig! Frispark for Plymouth Argyle er nær straffområde.
    32'
    Wouter Burger
    Wouter Burger (Stoke City) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    32'
    Adam Randell
    Adam Randell (Plymouth Argyle) fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    I Plymouth har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    36'
    Frispark Plymouth Argyle.
    37'
    Plymouth Argyle angriper i Plymouth. Adam Randell avslutter på mål, men greier ikke å score.
    38'
    38'
    Adam Randell (Plymouth Argyle) slår en corner fra venstre side på Home Park.
    38'
    Frispark for Stoke City på egen banehalvdel.
    39'
    Stoke City angriper, men blir avblåst for offside.
    41'
    Viktor Johansson ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    42'
    Viktor Johansson er på beina igjen og fortsetter kampen på Home Park.
    43'
    Stoke City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Skudd utenfor mål, Stoke City
    Junior Tchamadeu
    Junior Tchamadeu (Stoke City) kommer seg fri på Home Park, men avslutningen går utenfor.
    45'
    Skade: Plymouth Argyle
    47'
    48'
    Tilbake fra skade: Plymouth Argyle
    48'
    52'
    53'
    Ryan Mmaee
    Ryan Mmaee (Stoke City) kommer til en målsjanse på Home Park, men klarer ikke å score.
    54'
    58'
    Frispark i en god posisjon for Stoke City!
    59'
    Ibrahim Cissoko (Plymouth Argyle) avanserer forover på Home Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    61'
    61'
    61'
    Spillerbytte - Plymouth Argyle
    Inn: Muhamed Tijani
    Ut: Ryan Hardie
    Plymouth Argyle bytter ut Ryan Hardie med Muhamed Tijani.
    61'
    Inn: Michael Obafemi
    Ut: Darko Gyabi
    Bytte for Plymouth Argyle. Michael Obafemi kommer inn for Darko Gyabi på Home Park.
    62'
    64'
    Plymouth Argyle angriper i Plymouth. Ibrahim Cissoko avslutter på mål, men greier ikke å score.
    64'
    64'
    Dommer Oliver Langford venter med å sette i gang spillet fordi Eric Junior Bocat ligger nede.
    66'
    Eric Junior Bocat er tilbake i kampen igjen.
    67'
    Oliver Langford signaliserer et frispark til Plymouth Argyle.
    67'
    Ben Wilmot
    Ben Wilmot (Stoke City) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    67'
    68'
    68'
    68'
    68'
    Frispark Stoke City.
    70'
    72'
    Muhamed Tijani
    Muhamed Tijani (Plymouth Argyle) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    72'
    72'
    Spillerbytte - Stoke City
    Inn: Ben Gibson
    Ut: Ashley Phillips
    Ashley Phillips (Stoke City) erstattes av Ben Gibson.
    73'
    Inn: Souleymane Sidibe
    Ut: Ryan Mmaee
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stoke City. Inn kommer Souleymane Sidibe, mens Ryan Mmaee tar plass på benken.
    74'
    Inn: Niall Ennis
    Ut: Lewis Koumas
    Stoke City gjør sitt tredje bytte. Lewis Koumas erstattes av Niall Ennis.
    74'
    Michael Obafemi
    Plymouth Argyle angriper. Michael Obafemi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    75'
    75'
    75'
    76'
    Inn: Adam Forshaw
    Ut: Jordan Houghton
    Wayne Rooney gjør dagens tredje bytte i Plymouth, når han tar ut Jordan Houghton og setter inn Adam Forshaw.
    77'
    Inn: Mustapha Bundu
    Ut: Ibrahim Cissoko
    Plymouth Argyle bytter ut Ibrahim Cissoko med Mustapha Bundu. Dette er det fjerde byttet som Wayne Rooney gjør i dagens kamp.
    77'
    Oliver Langford tildeler Stoke City en corner. Million Manhoef sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    80'
    81'
    Mål for Stoke City!
    Plymouth Argyle 0 - 1 Stoke City
    Mål: Million Manhoef
    Målgivende: Souleymane Sidibe
    Mål! Million Manhoef gir Stoke City en 0-1 ledelse. Souleymane Sidibe sto for den målgivende pasningen.
    83'
    Inn: Lynden Gooch
    Ut: Bae Joon-ho
    Steven Schumacher (Stoke City) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Lynden Gooch erstatter Bae Joon-ho.
    84'
    86'
    Inn: Jaden Dixon
    Ut: Andrew Moran
    Steven Schumacher gjør dagens femte bytte i Plymouth, når han tar ut Andrew Moran og setter inn Jaden Dixon.
    88'
    Oliver Langford tildeler Plymouth Argyle en corner. Adam Randell sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.