Frispark for Portugal på egen banehalvdel.
    3'
    Portugal, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Krzysztof Piatek
    Målsjanse på Slaski! Krzysztof Piatek fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    3'
    Det blir farlig! Frispark for Polen er nær straffområde.
    5'
    Pizzi (Portugal) løfter inn en corner fra venstre på Slaski.
    7'
    Mario Rui
    Portugal angriper i Chorzow. Mario Rui fyrer av et skudd som går utenfor.
    7'
    Polen angriper, men Carlos Del Cerro Grande blåser for offside.
    11'
    Carlos Del Cerro Grande signaliserer et frispark til Portugal på egen banehalvdel.
    12'
    Polen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Carlos Del Cerro Grande tildeler Polen en corner. Rafal Kurzawa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    18'
    Mål for Polen!
    Polen 1 - 0 Portugal
    Mål: Krzysztof Piatek
    Målgivende: Rafal Kurzawa
    Mål! Krzysztof Piatek gir Polen ledelsen 1-0 etter en velplassert heading. Rafal Kurzawa sto for den målgivende pasningen.
    18'
    Andre Silva
    Målsjanse! Andre Silva (Portugal) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Joao Cancelo
    Joao Cancelo (Portugal) fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    En av Portugals spillere blir avblåst for offside.
    23'
    Portugal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    I Chorzow slår Bernardo Silva en corner fra høyre.
    28'
    Bernardo Silva (Portugal) slår en corner fra høyre side på Slaski.
    28'
    Carlos Del Cerro Grande signaliserer et frispark til Polen på egen banehalvdel.
    28'
    Carlos Del Cerro Grande signaliserer et frispark til Portugal.
    29'
    Frispark Portugal.
    29'
    Mål for Portugal!
    Polen 1 - 1 Portugal
    Mål: Andre Silva
    Målgivende: Pizzi
    Andre Silva scorer og utligningen er et faktum på Slaski. 1-1. Flott spill fra Pizzi før målet.
    31'
    Pizzi
    Pizzi (Portugal) avanserer forover på Slaski. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    33'
    Polen, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Rafal Kurzawa (Polen) slår en corner fra høyre side på Slaski.
    35'
    Rafa Silva
    Sjanse til Portugal! Rafa Silva er nær ved å score, men keeper redder.
    35'
    35'
    36'
    37'
    Gult kort til Portugal
    Andre Silva
    Dommeren gir Andre Silva (Portugal) et gult kort.
    37'
    I Chorzow har et frispark blitt tildelt bortelag.
    39'
    Carlos Del Cerro Grande tildeler Portugal en corner. Bernardo Silva sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    39'
    Offside! Andre Silva (Portugal) er alene igjennom, men dommer Carlos Del Cerro Grande ser at linjemannen er oppe med flagget.
    41'
    Polen scorer selvmål!
    Polen 1 - 2 Portugal
    Mål: Kamil Glik
    Målgivende: Ruben Neves
    Mål! Kamil Glik gir Portugal en 1-2 ledelse. Flott spill fra Ruben Neves før målet.
    43'
    Spillerbytte - Polen
    Inn: Tomasz Kedziora
    Ut: Bartosz Bereszynski
    Jerzy Brzeczek gjør dagens første bytte i Chorzow, når han tar ut Bartosz Bereszynski og setter inn Tomasz Kedziora.
    46'
    Frispark til Portugal på halvdelen til Polen.
    48'
    Gult kort til Polen
    Mateusz Klich
    Mateusz Klich (Polen) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    48'
    Portugal fosser fremover, men Pepe går rett i offsidefella.
    49'
    Frispark for Polen på egen banehalvdel.
    50'
    Piotr Zielinski
    Polen angriper, men avslutningen til Piotr Zielinski går utenfor.
    51'
    Polen 1 - 3 Portugal
    Mål: Bernardo Silva
    Bernardo Silva øker Portugals ledelse til 1-3!
    52'
    I Chorzow slår Piotr Zielinski en corner fra høyre.
    58'
    Offside! Piotr Zielinski blir vinket av og Polen må dermed bygge opp et nytt angrep.
    58'
    Offside! Robert Lewandowski (Polen) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    59'
    59'
    60'
    Frispark til Polen på halvdelen til Portugal.
    61'
    62'
    Grzegorz Krychowiak
    Dommer Carlos Del Cerro Grande gir Grzegorz Krychowiak (Polen) et gult kort.
    62'
    Andre Silva ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    62'
    Inn: Jakub Blaszczykowski
    Ut: Mateusz Klich
    Polen bytter ut Mateusz Klich med Jakub Blaszczykowski.
    63'
    Inn: Kamil Grosicki
    Ut: Rafal Kurzawa
    Jerzy Brzeczek (Polen) gjør sitt tredje bytte for dagen. Kamil Grosicki erstatter Rafal Kurzawa.
    64'
    Mario Rui
    Portugal fosser forover og Mario Rui fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    66'
    66'
    67'
    William Carvalho
    William Carvalho (Portugal) mottar sitt første gule kort for dagen på Slaski.
    67'
    Andre Silva kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Slaski.
    69'
    71'
    Kamil Grosicki (Polen) løfter inn en corner fra høyre på Slaski.
    73'
    Carlos Del Cerro Grande signaliserer et frispark til Polen.
    74'
    Pepe
    Pepe (Portugal) pådrar seg et gult kort.
    74'
    Spillerbytte - Portugal
    Inn: Renato Sanches
    Ut: Pizzi
    Portugal gjør sitt første bytte. Pizzi erstattes av Renato Sanches.
    74'
    Jan Bednarek
    I Chorzow header Jan Bednarek (Polen) mot mål, men ballen går utenfor.
    75'
    76'
    Andre Silva
    Portugal angriper i Chorzow. Andre Silva avslutter på mål, men greier ikke å score.
    76'
    76'
    Polen 2 - 3 Portugal
    Mål: Jakub Blaszczykowski
    Mål! hjemmelagreduserer til 2-3 etter et mål av Jakub Blaszczykowski på Slaski.
    77'
    Bernardo Silva
    Dommer Carlos Del Cerro Grande viser Bernardo Silva (Portugal) det gule kortet.
    78'
    83'
    Inn: Danilo Pereira
    Ut: Rafa Silva
    Rafa Silva (Portugal) erstattes av Danilo Pereira.
    84'
    Carlos Del Cerro Grande tildeler Portugal en corner. Renato Sanches sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    85'
    Ruben Neves
    Sjanse! Portugal avanserer forover, men Ruben Neves avslutter utenfor.
    85'
    Portugal angriper, men Andre Silva vinkes av for offside.
    87'
    88'
    Renato Sanches
    Sjanse i Chorzow! Renato Sanches (Portugal) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'
    90'
    Inn: Bruno Fernandes
    Ut: Bernardo Silva
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Portugal. Inn kommer Bruno Fernandes, mens Bernardo Silva tar plass på benken.
    90'
    Bruno Fernandes (Portugal) løfter inn en corner fra venstre på Slaski.
    90'+1
    Bruno Fernandes
    Portugal avanserer forover i Chorzow. Bruno Fernandes avslutter, men treffer ikke mål.