Piotr Zielinski (Polen) slår en corner fra venstre side på Slaski.
    7'
    Tore Hansen signaliserer et frispark til Republikken Korea på egen banehalvdel.
    8'
    Jae-seong Lee
    Sjanse i Chorzow! Jae Sung Lee (Republikken Korea) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    12'
    Polen, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Republikken Korea må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Polen.
    16'
    Frispark til Polen på halvdelen til Republikken Korea.
    19'
    Robert Lewandowski
    Robert Lewandowski (Polen) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    23'
    Sør-Korea, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Tore Hansen signaliserer et frispark til Polen.
    24'
    Republikken Korea tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Son Heung-min
    Målsjanse på Slaski! Heung Min Son fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    31'
    31'
    31'
    Mål for Polen!
    Polen 1 - 0 Sør-Korea
    Mål: Robert Lewandowski
    Målgivende: Kamil Grosicki
    Mål! Robert Lewandowski gir Polen ledelsen 1-0 etter en velplassert heading. Det er en fin assist fra Kamil Grosicki.
    32'
    I Chorzow har et frispark blitt tildelt Polenet.
    33'
    Frispark Republikken Korea.
    38'
    Spillerbytte - Sør-Korea
    Inn: Hwang Hee-chan
    Ut: Kim Min-jae
    Tae Yong Shin gjør dagens første bytte i Chorzow, når han tar ut Min Jae Kim og setter inn Hwang Hee-chan.
    38'
    Kamil Grosicki
    Sjanse til Polen! Kamil Grosicki er nær ved å score, men keeper redder.
    39'
    39'
    Republikken Korea er på skuddhold på dette frisparket.
    40'
    41'
    Målsjanse til Republikken Korea! Heung Min Son treffer mål, men keeper redder.
    41'
    Tore Hansen tildeler Republikken Korea en corner. Kwon Chang-hoon sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    43'
    Polen 2 - 0 Sør-Korea
    Mål: Kamil Grosicki
    Målgivende: Krzysztof Maczynski
    I Chorzow øker Polen ledelsen til 2-0 takket være et mål av Kamil Grosicki. Flott spill fra Krzysztof Maczynski før målet.
    45'+1
    Spillerbytte - Polen
    Inn: Thiago Cionek
    Ut: Lukasz Piszczek
    Polen gjør sitt første bytte. Lukasz Piszczek erstattes av Thiago Cionek.
    46'
    Inn: Lukasz Teodorczyk
    Ut: Robert Lewandowski
    Polen bytter ut Robert Lewandowski med Lukasz Teodorczyk.
    46'
    Inn: Cheol-sun Choi
    Ut: Lee Yong
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Republikken Korea. Inn kommer Chul Soon Choi, mens Yong Lee tar plass på benken.
    46'
    Inn: Yun Young-sun
    Ut: Jeong-ho Hong
    Tae Yong Shin (Republikken Korea) gjør sitt tredje bytte for dagen. Young Sun Yun erstatter Jeong Ho Hong.
    46'
    Inn: Lukasz Skorupski
    Ut: Wojciech Szczesny
    Polen bytter ut Wojciech Szczesny med Lukasz Skorupski. Dette er det fjerde byttet som Adam Nawalka gjør i dagens kamp.
    46'
    Tore Hansen signaliserer et frispark til Republikken Korea like utenfor Polen-området.
    47'
    Heung Min Son (Republikken Korea) løfter inn en corner fra venstre på Slaski.
    50'
    Frispark til Republikken Korea på halvdelen til Polen.
    50'
    Republikken Korea fosser forover og Heung Min Son fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    51'
    51'
    Tore Hansen signaliserer et frispark til Republikken Korea.
    52'
    Heung Min Son (Republikken Korea) kommer seg fri på Slaski, men avslutningen går utenfor.
    55'
    I Chorzow slår Kwon Chang-hoon en corner fra høyre.
    57'
    Hwang Hee-chan
    Hwang Hee-chan (Republikken Korea) avanserer forover på Slaski. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    58'
    58'
    I Chorzow slår Piotr Zielinski en corner fra høyre.
    60'
    Inn: Arkadiusz Milik
    Ut: Taras Romanczuk
    Bytte for Polen. Arek Milik kommer inn for Taras Romanczuk på Slaski.
    61'
    Tore Hansen tildeler Polen en corner. Piotr Zielinski sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for Republikken Korea nær 16-meteren.
    62'
    Gult kort til Polen
    Maciej Rybus
    Dommer Tore Hansen viser Maciej Rybus (Polen) det gule kortet.
    62'
    Yun Young-sun
    Republikken Korea angriper i Chorzow. Young Sun Yun avslutter på mål, men greier ikke å score.
    63'
    63'
    Hjørnespark til Sør-Korea
    63'
    Inn: Kim Shin-wook
    Ut: Jae-seong Lee
    Jae Sung Lee (Republikken Korea) erstattes av Shin Wook Kim.
    63'
    Inn: Tomasz Kedziora
    Ut: Kamil Glik
    Adam Nawalka (Polen) gjør sitt femte bytte for dagen. Tomasz Kedziora erstatter Kamil Glik.
    67'
    Tore Hansen signaliserer et frispark til Polen på egen banehalvdel.
    68'
    Polen angriper, men Tore Hansen blåser for offside.
    68'
    Republikken Korea fosser fremover, men Tore Hansen blåser for offside på Slaski.
    69'
    Piotr Zielinski
    Piotr Zielinski (Polen) kommer til en målsjanse på Slaski, men klarer ikke å score.
    70'
    73'
    76'
    Gult kort til Sør-Korea
    Cheol-sun Choi
    Chul Soon Choi (Republikken Korea) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    76'
    Arkadiusz Milik
    Polen angriper i Chorzow. Arek Milik fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    78'
    I Chorzow har et frispark blitt tildelt Republikken Koreaet.
    78'
    Arek Milik (Polen) header utenfor.
    80'
    Inn: Chang-min Lee
    Ut: Ki Sung-yueng
    Republikken Korea bytter ut Sung Yueng Ki med Chang Min Lee. Dette er det femte byttet som Tae Yong Shin gjør i dagens kamp.
    80'
    81'
    Inn: Rafal Kurzawa
    Ut: Maciej Rybus
    Bytte for Polen. Rafal Kurzawa kommer inn for Maciej Rybus på Slaski.
    84'
    Mål for Sør-Korea!
    Polen 2 - 1 Sør-Korea
    Mål: Chang-min Lee
    Målgivende: Son Heung-min
    Chang Min Lee scorer og reduserer dermed til 2-1. Heung Min Son sto for den målgivende pasningen.
    85'
    Polen 2 - 2 Sør-Korea
    Mål: Hwang Hee-chan
    Målgivende: Park Joo-ho
    Mål! Republikken Koreaet utligner ved Hwang Hee-chan. Stillingen er nå 2-2. Joo Ho Park var nest sist på ballen.
    87'
    90'
    Polen 3 - 2 Sør-Korea
    Mål: Piotr Zielinski
    Mål! Piotr Zielinski gir Polen en 3-2 ledelse. Krzysztof Maczynski sto for den målgivende pasningen.