Spillet på Estadio Municipal de Portimao er stoppet midlertidig fordi Marcel Henrique ligger nede.
    1'
    Portimonense SC slipper å klare seg uten Emmanuel Hackman som kommer tilbake på banen igjen.
    1'
    Manuel Oliveira tildeler Sporting CP en corner. Bruno Fernandes sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    2'
    Portimonense SC, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Marcos Acuna
    Sporting CP avanserer forover og Marcos Acuna kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    3'
    Manuel Oliveira signaliserer et frispark til Sporting CP.
    3'
    Marcos Acuna (Sporting CP) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Municipal de Portimao.
    5'
    Sporting CP fosser fremover, men Manuel Oliveira blåser for offside på Estadio Municipal de Portimao.
    6'
    Portimonense SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    I Portimao slår Rafa Soares en corner fra venstre.
    9'
    I Portimao har et frispark blitt tildelt Sporting CPet.
    10'
    Frispark for Portimonense SC på egen banehalvdel.
    10'
    Manuel Oliveira signaliserer et frispark til Sporting CP på egen banehalvdel.
    11'
    Kan Sporting CP kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    12'
    Frispark til Portimonense SC på halvdelen til Sporting CP.
    14'
    Sporting, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Shoya Nakajima
    Sjanse til Portimonense SC! Shoya Nakajima er nær ved å score, men keeper redder.
    16'
    17'
    Målsjanse på Estadio Municipal de Portimao! Marcos Acuna fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    17'
    Spillerbytte - Portimonense SC
    Inn: Dener
    Ut: Marcel Pereira
    Vitor Manuel Oliveira (Portimonense SC) tar ut Marcel Henrique som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Dener.
    18'
    Frispark for Sporting CP på egen banehalvdel.
    20'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Portimao fordi Emmanuel Hackman får behandling for en skade på banen.
    20'
    Mål for Sporting!
    Portimonense SC 0 - 1 Sporting
    Mål: Bruno Fernandes
    Målgivende: Bas Dost
    Sporting CP leder 0-1 etter en scoring av Bruno Fernandes. Bas Dost sto for den målgivende pasningen.
    23'
    Sporting CP tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark Sporting CP.
    25'
    Manuel Oliveira signaliserer et frispark til Portimonense SC på egen banehalvdel.
    27'
    Rafa Soares (Portimonense SC) slår en corner fra venstre side på Estadio Municipal de Portimao.
    27'
    Marcos Acuna (Sporting CP) fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    Frispark Portimonense SC.
    30'
    30'
    En av Portimonense SCs spillere blir avblåst for offside på Estadio Municipal de Portimao.
    31'
    33'
    35'
    Portimonense SC angriper, men Manuel Oliveira blåser for offside.
    36'
    36'
    Bruno Fernandes
    Målsjanse! Bruno Fernandes (Sporting CP) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    37'
    40'
    Gelson Martins
    Sporting CP fosser forover og Gelson Martins fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    40'
    40'
    41'
    Mål for Portimonense SC!
    Portimonense SC 1 - 1 Sporting
    Mål: Fabricio
    Målgivende: Bruno Tabata
    Mål! Fabricio utligner for Portimonense SC. Stillingen er dermed 1-1 i Portimao. Flott spill fra Tabata før målet.
    42'
    I Portimao har et frispark blitt tildelt Portimonense SCet.
    45'
    Bryan Ruiz
    Sporting CP angriper, men avslutningen til Bryan Ruiz går utenfor.
    45'
    Sporting CP avanserer forover i Portimao. Gelson Martins avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+1
    Rafa Soares
    Sjanse! Portimonense SC avanserer forover, men Rafa Soares avslutter utenfor.
    48'
    Shoya Nakajima (Portimonense SC) kommer til en målsjanse på Estadio Municipal de Portimao, men klarer ikke å score.
    49'
    Frispark til Sporting CP på halvdelen til Portimonense SC.
    53'
    55'
    Sporting CP angriper, men avslutningen til Bruno Fernandes går utenfor.
    56'
    Shoya Nakajima (Portimonense SC) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Municipal de Portimao.
    58'
    59'
    Sjanse i Portimao! Gelson Martins (Sporting CP) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    62'
    62'
    63'
    Portimonense SC angriper. Shoya Nakajima får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    63'
    Gult kort til Sporting
    Radosav Petrovic
    Radosav Petrovic (Sporting CP) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    64'
    Skudd utenfor mål, Portimonense SC
    65'
    65'
    66'
    Målsjanse til Portimonense SC! Shoya Nakajima treffer mål, men keeper redder.
    67'
    67'
    Spillerbytte - Sporting
    Inn: Josip Misic
    Ut: Fabio Coentrao
    Jorge Jesus gjør dagens første bytte i Portimao, når han tar ut Fabio Coentrao og setter inn Josip Misic.
    67'
    Manuel Oliveira signaliserer et frispark til Portimonense SC.
    69'
    Sporting CP angriper i Portimao. Bruno Fernandes fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    Inn: Fredy Montero
    Ut: Bryan Ruiz
    Sporting CP bytter ut Bryan Ruiz med Fredy Montero. Dette er det andre byttet som Jorge Jesus gjør i dagens kamp.
    73'
    Josip Misic
    Josip Misic (Sporting CP) avanserer forover på Estadio Municipal de Portimao. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    76'
    76'
    Inn: Wellington Carvalho
    Ut: Bruno Tabata
    Vitor Manuel Oliveira (Portimonense SC) gjør sitt andre bytte for dagen. Wellington Carvalho erstatter Tabata.
    78'
    78'
    79'
    Bas Dost
    Målsjanse! Bas Dost (Sporting CP) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    79'
    Marcos Acuna (Sporting CP) slår en corner fra venstre side på Estadio Municipal de Portimao.