Yassine Benzia (Qarabag FK) slår en corner fra høyre side på Azersun Arena.
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Qarabag FK på egen banehalvdel.
    Frispark for Qarabag FK på egen banehalvdel.
    7'
    Bayer Leverkusen får tildelt et frispark
    Bayer Leverkusen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    8'
    Gult kort til Qarabag
    Juninho
    Juninho (Qarabag FK) pådrar seg et gult kort.
    8'
    Exequiel Palacios vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    9'
    Bayer Leverkusen slipper å klare seg uten Exequiel Palacios som kommer tilbake på banen i Baku.
    9'
    Skudd på mål, Qarabag
    Marko Jankovic
    Sjanse i Baku! Marko Jankovic (Qarabag FK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    10'
    Qarabag, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Bayer Leverkusen får tildelt et hjørnespark
    Alex Grimaldo
    I Baku slår Alex Grimaldo en corner fra høyre.
    11'
    Skudd utenfor mål, Bayer Leverkusen
    Edmond Tapsoba
    Edmond Tapsoba (Bayer Leverkusen) kommer til en målsjanse på Azersun Arena, men klarer ikke å score.
    11'
    Frispark Bayer Leverkusen.
    15'
    16'
    Bayer Leverkusen blir avblåst for offside
    Borja Iglesias
    Bayer Leverkusen angriper, men blir avblåst for offside.
    20'
    Alex Grimaldo (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra venstre på Azersun Arena.
    20'
    22'
    I Baku har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    23'
    Juninho
    Qarabag FK angriper i Baku. Juninho avslutter på mål, men greier ikke å score.
    24'
    24'
    Benoit Bastien tildeler Qarabag FK en corner. Yassine Benzia sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    Sjanse! Qarabag FK avanserer forover, men Marko Jankovic avslutter utenfor.
    25'
    Mål for Qarabag!
    Qarabag 1 - 0 Bayer Leverkusen
    Mål: Yassine Benzia
    Målgivende: Juninho
    I Baku tar Qarabag FK ledelsen 1-0 etter et mål av Yassine Benzia. Flott spill fra Juninho før målet.
    26'
    Adam Hlozek
    I Baku header Adam Hlozek (Bayer Leverkusen) mot mål, men ballen går utenfor.
    28'
    32'
    Frispark til Qarabag FK på halvdelen til Bayer Leverkusen.
    34'
    Leandro Livramento Andrade
    Qarabag FK angriper på Azersun Arena, men Leandro Livramento Andrade header utenfor.
    36'
    Alex Grimaldo (Bayer Leverkusen) slår en corner fra venstre side på Azersun Arena.
    39'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Qarabag FK.
    41'
    Skudd på mål, Bayer Leverkusen
    Adam Hlozek
    Målsjanse på Azersun Arena! Adam Hlozek fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    43'
    Bayer Leverkusen, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    45'+1
    Qarabag 2 - 0 Bayer Leverkusen
    Mål: Juninho
    Målgivende: Patrick
    I Baku øker Qarabag FK ledelsen til 2-0 takket være et mål av Juninho. Patrick var nest sist på ballen.
    45'+2
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Jeremie Frimpong
    Ut: Nathan Tella
    Xabi Alonso (Bayer Leverkusen) gjør sitt første bytte for dagen. Jeremie Frimpong erstatter Nathan Tella.
    46'
    Benoit Bastien tildeler Bayer Leverkusen en corner. Alex Grimaldo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    49'
    49'
    I Baku slår Marko Jankovic en corner fra høyre.
    52'
    54'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Bahlul Mustafazada (Qarabag FK) vrir seg av smerte i gresset.
    57'
    Robert Andrich ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    57'
    Inn: Granit Xhaka
    Ut: Exequiel Palacios
    Bayer Leverkusen bytter ut Exequiel Palacios med Granit Xhaka. Dette er det andre byttet som Xabi Alonso gjør i dagens kamp.
    58'
    Inn: Florian Wirtz
    Ut: Adam Hlozek
    Bytte for Bayer Leverkusen. Florian Wirtz kommer inn for Adam Hlozek på Azersun Arena.
    58'
    Bahlul Mustafazada er på beina igjen og fortsetter kampen på Azersun Arena.
    58'
    Bayer Leverkusen slipper å klare seg uten Robert Andrich som kommer tilbake på banen igjen.
    58'
    59'
    Qarabag FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    Florian Wirtz
    Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) avanserer forover på Azersun Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    61'
    61'
    Amine Adli
    Bayer Leverkusen fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    62'
    62'
    Jeremie Frimpong
    Sjanse til Bayer Leverkusen! Jeremie Frimpong er nær ved å score, men keeper redder.
    63'
    63'
    64'
    I Baku slår Alex Grimaldo en corner fra venstre.
    65'
    Edmond Tapsoba (Bayer Leverkusen) kommer til en målsjanse på Azersun Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    65'
    Mål for Bayer Leverkusen!
    Qarabag 2 - 1 Bayer Leverkusen
    Mål: Florian Wirtz
    Florian Wirtz scorer og reduserer til 2-1 på Azersun Arena.
    70'
    72'
    Spillerbytte - Qarabag
    Inn: Matheus Silva
    Ut: Leandro Livramento Andrade
    Qarabag FK gjør sitt første bytte. Leandro Livramento Andrade erstattes av Matheus Silva.
    80'
    Inn: Patrik Schick
    Ut: Borja Iglesias
    Xabi Alonso gjør dagens fjerde bytte i Baku, når han tar ut Borja Iglesias og setter inn Patrik Schick.
    80'
    Inn: Josip Stanisic
    Ut: Odilon Kossounou
    Xabi Alonso (Bayer Leverkusen) gjør sitt femte bytte for dagen. Josip Stanisic erstatter Odilon Kossounou.
    81'
    Juninho
    Juninho (Qarabag FK) avanserer forover på Azersun Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    83'
    83'
    Juninho ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    84'
    Inn: Nariman Akhundzade
    Ut: Juninho
    Nariman Akhundzade (Qarabag FK) erstatter Juninho som ser ut til å måtte forlate Azersun Arena med en skade.
    84'
    Frispark til Bayer Leverkusen på halvdelen til Qarabag FK.
    88'
    Yassine Benzia (Qarabag FK) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Azersun Arena.
    89'
    Inn: Redon Xhixha
    Ut: Abdellah Zoubir
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Qarabag FK. Inn kommer Redon Xhixha, mens Abdellah Zoubir tar plass på benken.
    90'
    Inn: Aleksey Aleksandrovich Isayev
    Ut: Yassine Benzia
    Yassine Benzia, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Aleksey Aleksandrovich Isayev kommer inn for Qarabag FK.
    90'+1
    Qarabag 2 - 2 Bayer Leverkusen
    Mål: Patrik Schick
    Målgivende: Robert Andrich
    Patrik Schick scorer og utligner dermed til 2-2. Det er en fin assist fra Robert Andrich.