766
    Kampen har startet.
    Hjørnespark til Queens Park Rangers
    11'
    Andre Gomes (Everton FC) løfter inn en corner fra venstre på Kiyan Prince Foundation Stadium.
    17'
    Mål for Queens Park Rangers!
    Queens Park Rangers 1 - 0 Everton
    Mål: Charlie Austin
    Mål! Charlie Austin gir Queens Park Rangers ledelsen 1-0 etter en velplassert heading.
    18'
    Kevin Friend signaliserer et frispark til Queens Park Rangers på egen banehalvdel.
    21'
    Everton FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Kevin Friend tildeler Everton FC en corner. Andros Townsend sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    Andre Gomes
    Andre Gomes (Everton FC) kommer til en målsjanse på Kiyan Prince Foundation Stadium, men klarer ikke å score.
    24'
    Andre Gomes
    Everton FC angriper i London. Andre Gomes fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Charlie Austin
    Queens Park Rangers angriper på Kiyan Prince Foundation Stadium, men Charlie Austin header utenfor.
    27'
    I London slår Sam McCallum en corner fra høyre.
    29'
    Jimmy Dunne
    Queens Park Rangers angriper på Kiyan Prince Foundation Stadium. Jimmy Dunne header utenfor.
    29'
    Alex Iwobi
    Målsjanse til Everton FC! Alex Iwobi treffer mål, men keeper redder.
    29'
    Queens Park Rangers, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Andre Gomes (Everton FC) slår en corner fra venstre side på Kiyan Prince Foundation Stadium.
    30'
    Mål for Everton!
    Queens Park Rangers 1 - 1 Everton
    Mål: Lucas Digne
    Målgivende: Andros Townsend
    Lucas Digne scorer og utligningen er et faktum på Kiyan Prince Foundation Stadium. 1-1. Flott spill fra Andros Townsend før målet.
    30'
    Andros Townsend
    Everton FC angriper i London. Andros Townsend avslutter på mål, men greier ikke å score.
    33'
    33'
    Queens Park Rangers 2 - 1 Everton
    Målgivende: Ilias Chair
    Mål! Charlie Austin (Queens Park Rangers) scorer med hodet. Dermed er stillingen 2-1 på Kiyan Prince Foundation Stadium. Det er en fin assist fra Ilias Chair.
    34'
    Chris Willock
    Chris Willock (Queens Park Rangers) avanserer forover på Kiyan Prince Foundation Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    36'
    Everton, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Sam McCallum
    Sam McCallum (Queens Park Rangers) kommer seg fri på Kiyan Prince Foundation Stadium, men avslutningen går utenfor.
    41'
    45'
    Frispark for Everton FC på egen banehalvdel.
    45'+1
    I London slår Andre Gomes en corner fra venstre.
    47'
    Queens Park Rangers 2 - 2 Everton
    Mål: Andros Townsend
    Utligning! Andros Townsend setter ballen i mål og stillingen er nå 2-2.
    47'
    49'
    Gult kort til Queens Park Rangers
    Dommer Kevin Friend viser Sam McCallum (Queens Park Rangers) det gule kortet.
    49'
    Ilias Chair (Queens Park Rangers) løfter inn en corner fra venstre på Kiyan Prince Foundation Stadium.
    51'
    Salomon Rondon
    Everton FC angriper, men avslutningen til Salomon Rondon går utenfor.
    52'
    Ilias Chair
    Målsjanse på Kiyan Prince Foundation Stadium! Ilias Chair fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    53'
    53'
    54'
    Tom Davies
    Everton FC avanserer forover i London. Tom Davies avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    Frispark for Queens Park Rangers på egen banehalvdel.
    56'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    56'
    Spillerbytte - Everton
    Inn: Abdoulaye Doucoure
    Ut: Andre Gomes
    Everton FC bytter ut Andre Gomes med Abdoulaye Doucoure. Dette er det første byttet som Rafael Benitez gjør i dagens kamp.
    58'
    I London slår Andros Townsend en corner fra venstre.
    60'
    Andros Townsend (Everton FC) slår en corner fra venstre side på Kiyan Prince Foundation Stadium.
    63'
    Målsjanse! Andros Townsend (Everton FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    63'
    Spillerbytte - Queens Park Rangers
    Inn: Luke Amos
    Ut: Andre Dozzell
    Bytte for Queens Park Rangers. Luke Amos kommer inn for Andre Dozzell på Kiyan Prince Foundation Stadium.
    63'
    Dommer Kevin Friend venter med å sette i gang spillet fordi Sam McCallum ligger nede.
    65'
    Inn: Osman Kakay
    Ut: Sam McCallum
    Queens Park Rangers bytter ut Sam McCallum som ikke ser ut til å kunne fortsette. Mark Warburton blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Osman Kakay.
    66'
    70'
    Inn: Demarai Gray
    Ut: Salomon Rondon
    Rafael Benitez gjør dagens andre bytte i London, når han tar ut Salomon Rondon og setter inn Demarai Gray.
    73'
    Inn: Stephen Duke-McKenna
    Ut: Ilias Chair
    Mark Warburton (Queens Park Rangers) gjør sitt tredje bytte for dagen. Stephen Duke-McKenna erstatter Ilias Chair.
    76'
    Queens Park Rangers avanserer forover i London. Charlie Austin avslutter, men treffer ikke mål.
    76'
    Kevin Friend signaliserer et frispark til Everton FC på egen banehalvdel.
    77'
    Inn: Michael Keane
    Ut: Lucas Digne
    Everton FC bytter ut Lucas Digne med Michael Keane. Dette er det tredje byttet som Rafael Benitez gjør i dagens kamp.
    80'
    Kevin Friend tildeler Everton FC en corner. Andros Townsend sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.