Den første omgangen er sparket i gang.
    Hjørnespark til Queens Park Rangers
    1'
    Jordy De Wijs
    I London header Jordy de Wijs (Queens Park Rangers) mot mål, men ballen går utenfor.
    2'
    Chris Willock
    Målsjanse til Queens Park Rangers! Chris Willock treffer mål, men keeper redder.
    7'
    Sheffield Wednesday, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Sheffield Wednesday tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark for Sheffield Wednesday på egen banehalvdel.
    7'
    Offside! Josh Windass (Sheffield Wednesday) er alene igjennom, men dommer John Brooks ser at linjemannen er oppe med flagget.
    10'
    Sheffield Wednesdays Liam Palmer blåses av for offside på Kiyan Prince Foundation Stadium.
    12'
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    17'
    John Brooks signaliserer et frispark til Queens Park Rangers på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark Queens Park Rangers.
    23'
    Adam Reach
    Målsjanse! Adam Reach (Sheffield Wednesday) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    26'
    Mål for Queens Park Rangers!
    Queens Park Rangers 1 - 0 Sheffield Wednesday
    Mål: Lyndon Dykes
    Målgivende: Yoann Barbet
    Mål! Lyndon Dykes header ballen i mål og gir Queens Park Rangers ledelsen 1-0 på Kiyan Prince Foundation Stadium. Yoann Barbet var nest sist på ballen.
    27'
    Mål for Sheffield Wednesday!
    Queens Park Rangers 1 - 1 Sheffield Wednesday
    Mål: Josh Windass
    Målgivende: Adam Reach
    Utligning! Josh Windass setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Adam Reach.
    30'
    Queens Park Rangers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    John Brooks signaliserer et frispark til Sheffield Wednesday på egen banehalvdel.
    34'
    Frispark for Queens Park Rangers på egen banehalvdel.
    35'
    Dommer John Brooks ser at linjemannen løfter flagget, og Queens Park Rangerss Ilias Chair blåses av for offside.
    42'
    Barry Bannan (Sheffield Wednesday) løfter inn en corner fra høyre på Kiyan Prince Foundation Stadium.
    43'
    Josh Windass
    Sheffield Wednesday angriper. Josh Windass får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'
    Queens Park Rangers, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Ilias Chair
    Sjanse til Queens Park Rangers! Ilias Chair er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+1
    45'+1
    John Brooks signaliserer et frispark til Queens Park Rangers.
    48'
    49'
    Queens Park Rangers 2 - 1 Sheffield Wednesday
    Mål: Stefan Johansen
    Målgivende: Ilias Chair
    Mål! Queens Park Rangers tar ledelsen 2-1 ved Stefan Johansen. Flott spill fra Ilias Chair før målet.
    50'
    Callum Paterson
    Sjanse! Sheffield Wednesday avanserer forover, men Callum Paterson avslutter utenfor.
    51'
    Jordan Rhodes
    Sheffield Wednesday angriper, men avslutningen til Jordan Rhodes går utenfor.
    58'
    Queens Park Rangers 3 - 1 Sheffield Wednesday
    Målgivende: Chris Willock
    Mål! Lyndon Dykes (Queens Park Rangers) header inn 3-1 på Kiyan Prince Foundation Stadium. Chris Willock sto for den målgivende pasningen.
    61'
    63'
    Gult kort til Queens Park Rangers
    Sam Field
    Dommer John Brooks viser Sam Field (Queens Park Rangers) det gule kortet.
    64'
    Liam Palmer
    Liam Palmer (Sheffield Wednesday) kommer til en målsjanse på Kiyan Prince Foundation Stadium, men klarer ikke å score.
    65'
    I London slår Barry Bannan en corner fra høyre.
    68'
    68'
    Spillerbytte - Queens Park Rangers
    Inn: Albert Adomah
    Ut: Jordy De Wijs
    Queens Park Rangers bytter ut Jordy de Wijs med Albert Adomah. Dette er det første byttet som Mark Warburton gjør i dagens kamp.
    69'
    Spillerbytte - Sheffield Wednesday
    Inn: Elias Kachunga
    Ut: Callum Paterson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sheffield Wednesday. Inn kommer Elias Kachunga, mens Callum Paterson tar plass på benken.
    70'
    Inn: Andre Green
    Ut: Jordan Rhodes
    Jordan Rhodes (Sheffield Wednesday) erstattes av Andre Green.
    71'
    Inn: Kadeem Harris
    Ut: Osaze Urhoghide
    Sheffield Wednesday bytter ut Osaze Urhoghide med Kadeem Harris.
    71'
    Dommer John Brooks venter med å sette i gang spillet fordi Elias Kachunga ligger nede.
    74'
    John Brooks tildeler Sheffield Wednesday en corner. Barry Bannan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    75'
    Josh Windass (Sheffield Wednesday) fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Elias Kachunga kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Kiyan Prince Foundation Stadium.
    75'
    76'
    Inn: George Thomas
    Ut: Ilias Chair
    Mark Warburton (Queens Park Rangers) gjør sitt andre bytte for dagen. George Thomas erstatter Ilias Chair.
    76'
    Chris Willock (Queens Park Rangers) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    77'
    Lyndon Dykes (Queens Park Rangers) vinkes av for offside i London.
    78'
    Inn: Dominic Ball
    Ut: Sam Field
    Mark Warburton gjør dagens tredje bytte i London, når han tar ut Sam Field og setter inn Dominic Ball.
    81'
    Inn: Faysal Bettache
    Ut: Stefan Johansen
    Bytte for Queens Park Rangers. Faysal Bettache kommer inn for Stefan Johansen på Kiyan Prince Foundation Stadium.
    81'
    Inn: Joey Pelupessy
    Ut: Sam Hutchinson
    Sheffield Wednesday gjør sitt fjerde bytte. Sam Hutchinson erstattes av Joey Pelupessy.
    83'
    85'
    I London slår Barry Bannan en corner fra venstre.
    86'
    87'
    87'
    Sheffield Wednesdays Elias Kachunga blåses av for offside på Kiyan Prince Foundation Stadium.
    87'
    88'
    Frispark til Sheffield Wednesday på halvdelen til Queens Park Rangers.
    89'
    Osman Kakay
    Dommeren gir Osman Kakay (Queens Park Rangers) et gult kort.
    90'
    Josh Windass (Sheffield Wednesday) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Kiyan Prince Foundation Stadium.
    90'
    Josh Windass ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i London.
    90'+1
    Queens Park Rangers 4 - 1 Sheffield Wednesday
    Mål: Chris Willock
    Målgivende: George Thomas
    Queens Park Rangers går opp i en 4-1 ledelse etter et mål av Chris Willock. George Thomas var nest sist på ballen.