Fran Tudor (RKS Rakow Czestochowa) pådrar seg et gult kort.
    13'
    Skudd på mål, Rakow Czestochowa
    Deian Cristian Sorescu
    RKS Rakow Czestochowa angriper i Czestochowa. Deian Cristian Sorescu avslutter på mål, men greier ikke å score.
    19'
    Rakow Czestochowa, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Ivi
    Ivi (RKS Rakow Czestochowa) løfter inn en corner fra venstre på Miejski Stadion Pitkarski Rakow.
    19'
    Ivi
    Ivi (RKS Rakow Czestochowa) slår en corner fra høyre side på Miejski Stadion Pitkarski Rakow.
    20'
    Frispark for FKS Stal Mielec på egen banehalvdel.
    20'
    Vladislavs Gutkovskis (RKS Rakow Czestochowa) fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Frispark til RKS Rakow Czestochowa på halvdelen til FKS Stal Mielec.
    26'
    28'
    FKS Stal Mielec blir avblåst for offside
    FKS Stal Mielec angriper i Czestochowa, men blir avblåst for offside.
    30'
    RKS Rakow Czestochowa angriper på Miejski Stadion Pitkarski Rakow, men Vladislavs Gutkovskis header utenfor.
    32'
    FKS Stal Mielec tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Ivi
    RKS Rakow Czestochowa angriper. Ivi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    35'
    35'
    RKS Rakow Czestochowa angriper i Czestochowa. Vladislavs Gutkovskis fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Pawel Malec signaliserer et frispark til FKS Stal Mielec på egen banehalvdel.
    37'
    Ivi
    RKS Rakow Czestochowa fosser forover og Ivi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    38'
    38'
    Mateusz Wdowiak (RKS Rakow Czestochowa) kommer til en målsjanse på Miejski Stadion Pitkarski Rakow, men klarer ikke å score.
    38'
    Damian Primel ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    40'
    Damian Primel er tilbake i kampen igjen.
    40'
    Ivi
    Pawel Malec tildeler RKS Rakow Czestochowa en corner. Ivi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    45'
    Ivi
    45'+2
    47'
    Zoran Arsenic
    Zoran Arsenic (RKS Rakow Czestochowa) får et gult kort av dommer Pawel Malec.
    47'
    Mål for Rakow Czestochowa!
    Rakow Czestochowa 1 - 0 FKS Stal Mielec
    Mål: Deian Cristian Sorescu
    Mål! Deian Cristian Sorescu gir RKS Rakow Czestochowa en 1-0 ledelse.
    49'
    52'
    Ivi
    54'
    Ivi
    Ivi (RKS Rakow Czestochowa) slår en corner fra venstre side på Miejski Stadion Pitkarski Rakow.
    54'
    Skudd på mål, FKS Stal Mielec
    Maciej Domanski
    Maciej Domanski (FKS Stal Mielec) avanserer forover på Miejski Stadion Pitkarski Rakow. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    55'
    FKS Stal Mielec, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    FKS Stal Mielec får tildelt et hjørnespark
    I Czestochowa slår Maciej Domanski en corner fra venstre.
    56'
    Pawel Malec signaliserer et frispark til RKS Rakow Czestochowa på egen banehalvdel.
    58'
    59'
    Gult kort til FKS Stal Mielec
    Arkadiusz Kasperkiewicz
    Arkadiusz Kasperkiewicz mottar et gult kort i Czestochowa, og må dermed stå over en kamp for FKS Stal Mielec.
    59'
    Spillerbytte - FKS Stal Mielec
    Inn: Oskar Zawada
    Ut: Maciej Urbanczyk
    Adam Majewski (FKS Stal Mielec) gjør sitt første bytte for dagen. Oskar Zawada erstatter Maciej Urbanczyk.
    61'
    RKS Rakow Czestochowa fosser fremover, men Mateusz Wdowiak går rett i offsidefella.
    62'
    Sjanse til RKS Rakow Czestochowa! Vladislavs Gutkovskis er nær ved å score, men keeper redder.
    66'
    66'
    Ivi
    67'
    Andrzej Niewulis
    Andrzej Niewulis (RKS Rakow Czestochowa) vinkes av for offside i Czestochowa.
    67'
    Inn: Konrad Wrzesinski
    Ut: Dominik Steczyk
    Dominik Steczyk (FKS Stal Mielec) erstattes av Konrad Wrzesinski.
    68'
    Inn: Wiktor Klos
    Ut: Maksymilian Sitek
    FKS Stal Mielec bytter ut Maksymilian Sitek med Wiktor Klos.
    68'
    Mål for FKS Stal Mielec!
    Rakow Czestochowa 1 - 1 FKS Stal Mielec
    Mål: Krystian Getinger
    Krystian Getinger scorer og utligningen er et faktum på Miejski Stadion Pitkarski Rakow. 1-1.
    69'
    Mateusz Wdowiak (RKS Rakow Czestochowa) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Miejski Stadion Pitkarski Rakow.
    70'
    Mateusz Wdowiak er på beina igjen og fortsetter kampen på Miejski Stadion Pitkarski Rakow.
    71'
    Ivi
    72'
    Målet til Rakow Czestochowa sjekkes av VAR
    74'
    Målet til Rakow Czestochowa blir annullert
    75'
    Offside! Mateusz Wdowiak blir vinket av og RKS Rakow Czestochowa må dermed bygge opp et nytt angrep.
    76'
    Ivi
    RKS Rakow Czestochowa angriper, men Ivi vinkes av for offside.
    77'
    Inn: Bozhidar Chorbadzhiyski
    Ut: Maciej Domanski
    FKS Stal Mielec gjør sitt fjerde bytte. Maciej Domanski erstattes av Bozhidar Chorbadzhiyski.
    77'
    78'
    RKS Rakow Czestochowa har fått straffespark på Miejski Stadion Pitkarski Rakow!
    80'
    Rakow Czestochowa scorer på straffe!
    Rakow Czestochowa 2 - 1 FKS Stal Mielec
    Mål: Ivi
    Mål! RKS Rakow Czestochowa tar ledelsen 2-1 takket være et straffespark av Ivi.
    81'
    Frispark for RKS Rakow Czestochowa på egen banehalvdel.
    83'
    84'
    Skudd utenfor mål, FKS Stal Mielec
    Krystian Getinger
    Sjanse! FKS Stal Mielec avanserer forover, men Krystian Getinger avslutter utenfor.
    84'
    I Czestochowa har et frispark blitt tildelt bortelag.
    85'
    Spillerbytte - Rakow Czestochowa
    Inn: Jakub Arak
    Ut: Mateusz Wdowiak
    RKS Rakow Czestochowa bytter ut Mateusz Wdowiak med Jakub Arak. Dette er det første byttet som Marek Papszun gjør i dagens kamp.
    87'
    Inn: Szymon Czyz
    Ut: Ben Lederman
    Marek Papszun gjør dagens andre bytte i Czestochowa, når han tar ut Ben Lederman og setter inn Szymon Czyz.
    87'
    Inn: Milan Rundic
    Ut: Deian Cristian Sorescu
    Bytte for RKS Rakow Czestochowa. Milan Rundic kommer inn for Deian Cristian Sorescu på Miejski Stadion Pitkarski Rakow.
    87'
    Fran Tudor
    Dommer Pawel Malec ser at linjemannen løfter flagget, og RKS Rakow Czestochowas Fran Tudor blåses av for offside.
    88'
    89'
    Fran Tudor
    RKS Rakow Czestochowa fosser fremover, men Fran Tudor går rett i offsidefella.
    90'
    Inn: Fabio Miguel Santos Sturgeon
    Ut: Ivi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RKS Rakow Czestochowa. Inn kommer Fabio Sturgeon, mens Ivi tar plass på benken.
    90'+1
    90'+2
    90'+3
    Pawel Malec tildeler FKS Stal Mielec en corner. Krystian Getinger sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.