Hwang In-beom
    FK Red Star Belgrade angriper i Leipzig. Hwang In-beom fyrer av et skudd som går utenfor.
    3'
    Xavi Simons
    RB Leipzig fosser forover og Xavi Simons fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    4'
    Røde Stjerne, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    RB Leipzig fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    5'
    Lois Openda
    Lois Openda (RB Leipzig) fyrer av et skudd som går utenfor.
    7'
    I Leipzig slår Xavi Simons en corner fra venstre.
    9'
    Spillet på Red Bull Arena er stoppet midlertidig fordi Mohamed Simakan ligger nede.
    10'
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til RB Leipzig på egen banehalvdel.
    10'
    Mohamed Simakan ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Leipzig.
    11'
    Mål for RB Leipzig!
    RB Leipzig 1 - 0 Røde Stjerne
    Mål: David Raum
    Målgivende: Xavi Simons
    David Raum dundrer ballen i mål og RB Leipzig tar ledelsen 1-0 på Red Bull Arena. Xavi Simons sto for den målgivende pasningen.
    12'
    Frispark for FK Red Star Belgrade på egen banehalvdel.
    14'
    Xavi Simons (RB Leipzig) slår en corner fra høyre side på Red Bull Arena.
    16'
    Yussuf Poulsen
    Sjanse i Leipzig! Yussuf Poulsen (RB Leipzig) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    17'
    17'
    Jose Maria Sanchez Martinez tildeler RB Leipzig en corner. David Raum sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    17'
    Skudd på mål, RB Leipzig
    17'
    17'
    Mohamed Simakan
    RB Leipzig angriper, men avslutningen til Mohamed Simakan går utenfor.
    17'
    David Raum (RB Leipzig) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    18'
    Mirko Ivanic
    FK Red Star Belgrade angriper. Mirko Ivanic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    23'
    RB Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Hwang In-beom (FK Red Star Belgrade) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    23'
    Milan Rodic
    FK Red Star Belgrade avanserer forover og Milan Rodic kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    23'
    23'
    David Raum
    David Raum (RB Leipzig) kommer seg fri på Red Bull Arena, men avslutningen går utenfor.
    25'
    RB Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark RB Leipzig.
    27'
    Gult kort til RB Leipzig
    Benjamin Henrichs
    Benjamin Henrichs (RB Leipzig) mottar sitt første gule kort for dagen på Red Bull Arena.
    28'
    VAR sjekker om det er straffe til Røde Stjerne
    29'
    Ingen straffe til Røde Stjerne
    30'
    I Leipzig slår David Raum en corner fra venstre.
    32'
    Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    33'
    Gult kort til Røde Stjerne
    Marko Stamenic
    Marko Stamenic (FK Red Star Belgrade) pådrar seg et gult kort.
    34'
    35'
    Stefan Mitrovic
    FK Red Star Belgrade avanserer forover i Leipzig. Stefan Mitrovic avslutter, men treffer ikke mål.
    40'
    41'
    Kevin Kampl
    RB Leipzig angriper på Red Bull Arena. Kevin Kampl header utenfor.
    43'
    Frispark til FK Red Star Belgrade på halvdelen til RB Leipzig.
    45'+1
    Kan RB Leipzig utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'+3
    Milan Rodic
    Milan Rodic (FK Red Star Belgrade) får et gult kort av dommer Jose Maria Sanchez Martinez.
    45'+3
    David Raum
    Målsjanse på Red Bull Arena! David Raum fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+4
    45'+4
    Spillerbytte - Røde Stjerne
    Inn: Osman Bukari
    Ut: Peter Olayinka
    Bytte for FK Red Star Belgrade. Osman Bukari kommer inn for Peter Olayinka på Red Bull Arena.
    46'
    46'
    Hwang In-beom (FK Red Star Belgrade) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    46'
    FK Red Star Belgrade fosser fremover, men Jose Maria Sanchez Martinez blåser for offside på Red Bull Arena.
    51'
    Osman Bukari
    Osman Bukari (FK Red Star Belgrade) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men klarer ikke å score.
    54'
    Målsjanse! Stefan Mitrovic (FK Red Star Belgrade) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    56'
    Benjamin Henrichs (RB Leipzig) kommer seg fri på Red Bull Arena, men avslutningen går utenfor.
    57'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Lukas Klostermann
    Ut: Benjamin Henrichs
    RB Leipzig bytter ut Benjamin Henrichs med Lukas Klostermann.
    57'
    Inn: Christoph Baumgartner
    Ut: Emil Forsberg
    Marco Rose (RB Leipzig) gjør sitt andre bytte for dagen. Christoph Baumgartner erstatter Emil Forsberg.
    58'
    RB Leipzig 2 - 0 Røde Stjerne
    Mål: Xavi Simons
    Målgivende: David Raum
    I Leipzig øker RB Leipzig ledelsen til 2-0 takket være et mål av Xavi Simons. David Raum var nest sist på ballen.
    59'
    Kevin Kampl
    Kevin Kampl (RB Leipzig) avanserer forover på Red Bull Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    62'
    62'
    David Raum (RB Leipzig) slår en corner fra høyre side på Red Bull Arena.
    63'
    Frispark i en god posisjon for RB Leipzig!
    63'
    64'
    64'
    64'
    En av RB Leipzigs spillere går i offside.
    65'
    Inn: Kosta Nedeljkovic
    Ut: Milan Rodic
    FK Red Star Belgrade gjør sitt andre bytte. Milan Rodic erstattes av Kosta Nedeljkovic.
    65'
    Inn: Jovan Mijatovic
    Ut: Cherif Ndiaye
    Cherif Ndiaye (FK Red Star Belgrade) erstattes av Jovan Mijatovic.
    65'
    Inn: Vladimir Lucic
    Ut: Stefan Mitrovic
    FK Red Star Belgrade bytter ut Stefan Mitrovic med Vladimir Lucic. Dette er det fjerde byttet som Barak Bakhar gjør i dagens kamp.
    65'
    Hwang In-beom (FK Red Star Belgrade) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    66'
    FK Red Star Belgrade tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    67'
    Xavi Simons
    RB Leipzig angriper i Leipzig. Xavi Simons avslutter på mål, men greier ikke å score.
    67'
    67'
    Mål for Røde Stjerne!
    RB Leipzig 2 - 1 Røde Stjerne
    Mål: Marko Stamenic
    Mål! Marko Stamenic holder FK Red Star Belgradeet inne i kampen med en redusering til 2-1.
    70'
    I Leipzig har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    71'
    Nasser Djiga
    Nasser Djiga (FK Red Star Belgrade) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    71'
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til RB Leipzig.
    72'
    Christoph Baumgartner
    I Leipzig header Christoph Baumgartner (RB Leipzig) mot mål, men ballen går utenfor.
    73'
    Inn: Dani Olmo
    Ut: Xavi Simons
    Marco Rose gjør dagens tredje bytte i Leipzig, når han tar ut Xavi Simons og setter inn Dani Olmo.
    75'
    76'
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til FK Red Star Belgrade på egen banehalvdel.
    76'
    77'
    Inn: Aleksandar Katai
    Ut: Marko Stamenic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Red Star Belgrade. Inn kommer Aleksandar Katai, mens Marko Stamenic tar plass på benken.
    81'
    David Raum (RB Leipzig) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    81'
    RB Leipzig angriper på Red Bull Arena, men Christoph Baumgartner header utenfor.
    81'
    Inn: Benjamin Sesko
    Ut: Lois Openda
    Marco Rose gjør dagens fjerde bytte i Leipzig, når han tar ut Lois Openda og setter inn Benjamin Sesko.
    82'
    Inn: Timo Werner
    Ut: Yussuf Poulsen
    RB Leipzig bytter ut Yussuf Poulsen med Timo Werner. Dette er det femte byttet som Marco Rose gjør i dagens kamp.
    82'
    84'
    RB Leipzig 3 - 1 Røde Stjerne
    Mål: Dani Olmo
    Dani Olmo setter ballen i mål og øker RB Leipzigs ledelse til 3-1 i Leipzig.
    84'
    Jose Maria Sanchez Martinez tildeler FK Red Star Belgrade en corner. Hwang In-beom sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    86'
    Aleksandar Katai
    Målsjanse til FK Red Star Belgrade! Aleksandar Katai treffer mål, men keeper redder.
    86'
    86'
    88'
    89'
    FK Red Star Belgrade angriper på Red Bull Arena. Mirko Ivanic header utenfor.
    90'+1
    I Leipzig slår Hwang In-beom en corner fra høyre.
    90'+2
    Sjanse! FK Red Star Belgrade avanserer forover, men Mirko Ivanic avslutter utenfor.