Swansea City angriper i Reading. Connor Roberts fyrer av et skudd som går utenfor.
    Stephen Martin signaliserer et frispark til Swansea City på egen banehalvdel.
    Frispark for Swansea City på egen banehalvdel.
    Mål for Swansea City!
    Reading FC 0 - 1 Swansea City
    Mål: Rhian Brewster
    Målgivende: Matt Grimes
    Mål! Swansea City tar ledelsen 0-1 ved Rhian Brewster. Det er en fin assist fra Matt Grimes.
    17'
    Stephen Martin signaliserer et frispark til Reading FC.
    17'
    20'
    Kan Reading FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    21'
    John Swift
    Reading FC avanserer forover i Reading. John Swift avslutter, men treffer ikke mål.
    22'
    Yakou Meite
    Reading FC angriper, men avslutningen til Yakou Meite går utenfor.
    25'
    Stephen Martin tildeler Swansea City en corner. Matt Grimes sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    27'
    Frispark til Swansea City på halvdelen til Reading FC.
    28'
    Frispark Swansea City.
    29'
    Matt Grimes (Swansea City) løfter inn en corner fra høyre på Madejski Stadium.
    31'
    John Swift
    John Swift (Reading FC) prøver å heade ballen i mål på Madejski Stadium, men mislykkes.
    31'
    Swansea City, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Andre Morgan Rami Ayew
    Swansea City fosser forover og Andre Ayew fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    32'
    Reading FC, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Yakou Meite
    Målsjanse på Madejski Stadium! Yakou Meite fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    32'
    32'
    Michael Olise (Reading FC) slår en corner fra høyre side på Madejski Stadium.
    33'
    Rhian Brewster
    Rhian Brewster (Swansea City) fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    I Reading har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    Michael Olise
    Michael Olise (Reading FC) kommer til en målsjanse på Madejski Stadium, men klarer ikke å score.
    36'
    Det blir farlig! Frispark for Swansea City er nær straffområde.
    37'
    Swansea City angriper. Rhian Brewster får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    38'
    38'
    Rødt kort til Reading FC
    Yakou Meite
    Utvisning! Reading FCs Yakou Meite får rødt kort og sendes av banen.
    40'
    Reading FC har fått straffespark på Madejski Stadium!
    42'
    Reading FC scorer på straffe!
    Reading FC 1 - 1 Swansea City
    Mål: George Puscas
    George Puscas setter et straffespark i mål og hjemmelaget utligner dermed til 1-1.
    43'
    Jay Fulton
    Målsjanse! Jay Fulton (Swansea City) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    44'
    44'
    Jay Fulton
    Sjanse! Swansea City avanserer forover, men Jay Fulton avslutter utenfor.
    45'
    45'+1
    Swansea City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Sjanse i Reading! Andre Ayew (Swansea City) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+2
    45'+2
    Spillerbytte - Swansea City
    Inn: Wayne Routledge
    Ut: Mike Van Der Hoorn
    Steve Cooper gjør dagens første bytte i Reading, når han tar ut Mike Van der Hoorn og setter inn Wayne Routledge.
    46'
    Inn: Yan Dhanda
    Ut: Jay Fulton
    Swansea City bytter ut Jay Fulton med Yan Dhanda. Dette er det andre byttet som Steve Cooper gjør i dagens kamp.
    46'
    47'
    Conor Gallagher
    Conor Gallagher (Swansea City) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    49'
    Conor Gallagher (Swansea City) løfter inn en corner fra venstre på Madejski Stadium.
    50'
    Andre Ayew (Swansea City) header utenfor.
    50'
    52'
    53'
    54'
    En av Reading FCs spillere blir avblåst for offside.
    55'
    Stephen Martin signaliserer et frispark til Swansea City.
    56'
    Matt Grimes
    Swansea City angriper, men avslutningen til Matt Grimes går utenfor.
    57'
    Swansea City fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    58'
    John Swift (Reading FC) slår en corner fra venstre side på Madejski Stadium.
    62'
    Liam Moor
    Liam Moore (Reading FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    63'
    Stephen Martin tildeler Reading FC en corner. John Swift sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    65'
    George Puscas
    I Reading header George Puscas (Reading FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    65'
    Reading FC 1 - 2 Swansea City
    Mål: Wayne Routledge
    Mål! Wayne Routledge gir Swansea City en 1-2 ledelse. Flott spill fra Matt Grimes før målet.
    66'
    69'
    Sjanse til Reading FC! George Puscas er nær ved å score, men keeper redder.
    69'
    69'
    73'
    Sjanse! Swansea City avanserer forover, men Andre Ayew avslutter utenfor.
    73'
    Andre Ayew vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    74'
    Spillerbytte - Reading FC
    Inn: Garath McCleary
    Ut: John Swift
    Bytte for Reading FC. Garath McCleary kommer inn for John Swift på Madejski Stadium.
    75'
    I Reading har et frispark blitt tildelt bortelag.
    76'
    Andre Ayew er tilbake i kampen igjen.
    77'
    Målsjanse! Rhian Brewster (Swansea City) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    77'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Reading fordi Matt Miazga får behandling for en skade på banen.
    79'
    Inn: Tyler Blackett
    Ut: Matt Miazga
    Matt Miazga (Reading FC) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Tyler Blackett.
    81'
    Inn: Liam Cullen
    Ut: Ben Cabango
    Steve Cooper (Swansea City) gjør sitt tredje bytte for dagen. Liam Cullen erstatter Ben Cabango.
    81'
    82'
    Gult kort til Reading FC
    George Puscas (Reading FC) får et gult kort av dommer Stephen Martin.
    82'
    Matt Miazga er på beina igjen og fortsetter kampen på Madejski Stadium.
    82'
    Reading FC 1 - 3 Swansea City
    Mål: Liam Cullen
    I Reading øker Swansea City ledelsen til 1-3 takket være et mål av Liam Cullen.
    84'
    Inn: Lucas Boye
    Ut: George Puscas
    Reading FC gjør sitt tredje bytte. George Puscas erstattes av Lucas Boye.
    85'
    Sjanse! Swansea City avanserer forover, men Connor Roberts avslutter utenfor.
    86'
    Målsjanse til Swansea City! Connor Roberts treffer mål, men keeper redder.
    87'
    87'
    I Reading slår Conor Gallagher en corner fra venstre.
    87'
    Stephen Martin signaliserer et frispark til Reading FC på egen banehalvdel.
    88'
    Stephen Martin tildeler Reading FC en corner. Michael Olise sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    89'
    Garath McCleary
    Målsjanse! Garath McCleary (Reading FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    89'
    Michael Olise (Reading FC) avanserer forover på Madejski Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'
    90'
    90'
    Sjanse til Reading FC! Michael Olise er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+1
    90'+1
    Reading FC 1 - 4 Swansea City
    Mål! Swansea City øker ledelsen til 1-4 etter en velplassert heading fra Wayne Routledge.
    90'+1
    Wayne Routledge ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    90'+2
    Inn: Bersant Celina
    Ut: Wayne Routledge
    Bersant Celina (Swansea City) erstatter Wayne Routledge som muligens er skadet.
    90'+4
    90'+6
    Rhian Brewster (Swansea City) løfter inn en corner fra høyre på Madejski Stadium.
    90'+7
    Conor Gallagher (Swansea City) slår en corner fra høyre side på Madejski Stadium.