Real Sociedad tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Real Sociedad får straffe!
    9'
    Real Sociedad scorer på straffe!
    Real Madrid 0 - 1 Real Sociedad
    Mål: Mikel Oyarzabal
    Mikel Oyarzabal dundrer inn et straffespark på Santiago Bernabeu. Stillingen er nå 0-1.
    10'
    Frispark til Real Sociedad på halvdelen til Real Madrid.
    12'
    Frispark for Real Sociedad på egen banehalvdel.
    15'
    Real Madrid får tildelt et hjørnespark
    Vinicius Junior
    I Madrid slår Vinicius Junior en corner fra venstre.
    17'
    Real Madrid får tildelt et frispark
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Real Madrid på egen banehalvdel.
    19'
    Rodrygo
    Rodrygo (Real Madrid) slår en corner fra høyre side på Santiago Bernabeu.
    21'
    21'
    22'
    Frispark Real Madrid.
    23'
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Real Madrid like utenfor Real Sociedad-området.
    25'
    Real Sociedad får tildelt et hjørnespark
    Mikel Oyarzabal
    Jesus Gil Manzano tildeler Real Sociedad en corner. Mikel Oyarzabal sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    Det blir farlig! Frispark for Real Madrid er nær straffområde.
    28'
    Rodrygo
    Rodrygo (Real Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Santiago Bernabeu.
    30'
    Skudd utenfor mål, Real Madrid
    Casemiro
    Casemiro (Real Madrid) kommer seg fri på Santiago Bernabeu, men avslutningen går utenfor.
    31'
    Real Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    34'
    Frispark i en god posisjon for Real Madrid!
    35'
    Real Madrid blir avblåst for offside
    Real Madrid angriper i Madrid, men blir avblåst for offside.
    38'
    Skudd på mål, Real Madrid
    Dani Carvajal
    Real Madrid angriper i Madrid. Dani Carvajal avslutter på mål, men greier ikke å score.
    39'
    Real Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Mål for Real Madrid!
    Real Madrid 1 - 1 Real Sociedad
    Mål: Eduardo Camavinga
    Målgivende: Luka Modric
    Mål! Real Madrid utligner på Santiago Bernabeu. Målscorer: Eduardo Camavinga. Det er en fin assist fra Luka Modric.
    40'
    Målet til Real Madrid sjekkes av VAR
    42'
    Målet til Real Madrid blir annullert
    42'
    Karim Benzema
    Real Madrid angriper, men blir avblåst for offside.
    42'
    43'
    43'
    Karim Benzema (Real Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Santiago Bernabeu.
    43'
    Real Madrid 2 - 1 Real Sociedad
    Mål: Luka Modric
    Målgivende: Karim Benzema
    Mål! Luka Modric gir Real Madrid ledelsen 2-1 i Madrid.
    43'
    Sjanse! Real Madrid avanserer forover, men Dani Carvajal avslutter utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - Real Sociedad
    Inn: Nais Djouahra
    Ut: David Silva
    Real Sociedad bytter ut David Silva med Nais Djouahra.
    46'
    Inn: Rafinha
    Ut: Jon Pacheco
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Sociedad. Inn kommer Rafinha, mens Jon Pacheco tar plass på benken.
    46'
    48'
    Rodrygo
    Målsjanse! Rodrygo (Real Madrid) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Real Sociedad.
    52'
    Sjanse i Madrid! Karim Benzema (Real Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    53'
    53'
    Luka Modric
    Jesus Gil Manzano tildeler Real Madrid en corner. Luka Modric sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    Frisparket tildelt Real Madrid er farlig nær Real Sociedads målområde.
    54'
    Casemiro
    Casemiro (Real Madrid) avanserer forover på Santiago Bernabeu. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    54'
    54'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt bortelag.
    57'
    57'
    Frispark for Real Madrid på egen banehalvdel.
    58'
    Gult kort til Real Sociedad
    Joseba Zaldua
    Joseba Zaldua (Real Sociedad) får et gult kort av dommer Jesus Gil Manzano.
    58'
    59'
    Real Madrid angriper. Karim Benzema får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    61'
    61'
    Rodrygo
    I Madrid slår Rodrygo en corner fra høyre.
    61'
    Luka Modric
    Luka Modric (Real Madrid) slår en corner fra venstre side på Santiago Bernabeu.
    62'
    Real Sociedad må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Real Madrid.
    63'
    Real Madrid avanserer forover i Madrid. Karim Benzema avslutter, men treffer ikke mål.
    64'
    Inn: Aritz Elustondo
    Ut: Joseba Zaldua
    Imanol Alguacil gjør dagens tredje bytte i Madrid, når han tar ut Joseba Zaldua og setter inn Aritz Elustondo.
    64'
    Inn: Martin Zubimendi
    Ut: Illarramendi
    Bytte for Real Sociedad. Martin Zubimendi kommer inn for Illarramendi på Santiago Bernabeu.
    64'
    70'
    70'
    Real Madrid angriper, men Jesus Gil Manzano blåser for offside.
    70'
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Real Sociedad på egen banehalvdel.
    72'
    Kan Real Madrid utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    74'
    VAR sjekker om det er straffe til Real Madrid
    75'
    Dommeren dømmer straffe til Real Madrid
    75'
    Real Madrid har fått straffespark i Madrid!
    75'
    Real Madrid scorer på straffe!
    Real Madrid 3 - 1 Real Sociedad
    Mål: Karim Benzema
    Mål! Karim Benzema scorer på straffe. Real Madrids ledelse øker dermed til 3-1.
    76'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Marco Asensio
    Ut: Rodrygo
    Real Madrid gjør sitt første bytte. Rodrygo erstattes av Marco Asensio.
    77'
    Real Madrid 4 - 1 Real Sociedad
    Mål: Marco Asensio
    Målgivende: Dani Carvajal
    Marco Asensio setter ballen i mål og øker Real Madrids ledelse til 4-1 i Madrid. Flott spill fra Dani Carvajal før målet.