I Rennes har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Enzo Le Fee (Stade Rennes) kommer til en målsjanse på Roazhon Park, men klarer ikke å score.
    Amine Gouiri
    Amine Gouiri (Stade Rennes) visar framfötterna men nickar utanför.
    5'
    Skudd på mål, Rennes
    Stade Rennes angriper. Amine Gouiri får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    6'
    Rennes, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    FC Metz får tildelt et frispark
    FC Metz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Sjanse i Rennes! Amine Gouiri (Stade Rennes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    10'
    10'
    Rennes får tildelt et hjørnespark
    Benjamin Bourigeaud
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) løfter inn en corner fra høyre på Roazhon Park.
    10'
    Arthur Theate
    Arthur Theate (Stade Rennes) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    10'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til FC Metz på egen banehalvdel.
    12'
    I Rennes slår Benjamin Bourigeaud en corner fra høyre.
    14'
    FC Metz blir avblåst for offside
    Cheikh Sabaly
    FC Metz angriper, men blir avblåst for offside.
    19'
    Mål for Rennes!
    Rennes 1 - 0 FC Metz
    Mål: Arnaud Kalimuendo
    Mål! Arnaud Kalimuendo gir Stade Rennes ledelsen 1-0 i Rennes.
    20'
    Mål for FC Metz!
    Rennes 1 - 1 FC Metz
    Mål: Youssef Maziz
    Målgivende: Georges Mikautadze
    Youssef Maziz header ballen i mål og utligner til 1-1. Georges Mikautadze sto for den målgivende pasningen.
    21'
    Stade Rennes fosser forover og Amine Gouiri fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    25'
    25'
    Jeremy Stinat tildeler Stade Rennes en corner. Benjamin Bourigeaud sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    Skudd på mål, FC Metz
    Youssef Maziz
    Målsjanse til FC Metz! Youssef Maziz treffer mål, men keeper redder.
    26'
    FC Metz, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Rennes blir avblåst for offside
    Stade Rennes angriper, men Jeremy Stinat blåser for offside.
    27'
    FC Metz får tildelt et hjørnespark
    Youssef Maziz (FC Metz) slår en corner fra venstre side på Roazhon Park.
    32'
    Koffi Kouao
    FC Metz angriper i Rennes, men blir avblåst for offside.
    33'
    Baptiste Santamaria
    Sjanse til Stade Rennes! Baptiste Santamaria er nær ved å score, men keeper redder.
    38'
    38'
    Frisparket tildelt FC Metz er farlig nær Stade Renness målområde.
    44'
    Frispark Stade Rennes.
    45'
    Kan Stade Rennes utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'
    Frispark for FC Metz på egen banehalvdel.
    45'+2
    Gult kort til FC Metz
    Koffi Kouao
    Koffi Kouao (FC Metz) får et gult kort av dommer Jeremy Stinat.
    45'+3
    Maxime Colin
    Dommer Jeremy Stinat gir Maxime Colin (FC Metz) et gult kort.
    46'
    Spillet på Roazhon Park er stoppet midlertidig fordi Jeanuel Belocian ligger nede.
    47'
    Jeanuel Belocian er på beina igjen og fortsetter kampen.
    48'
    Rennes 2 - 1 FC Metz
    Mål: Amine Gouiri
    Målgivende: Benjamin Bourigeaud
    Amine Gouiri setter ballen i nettet og Stade Rennes leder nå 2-1. Det er en fin assist fra Benjamin Bourigeaud.
    51'
    Dommer Jeremy Stinat venter med å sette i gang spillet fordi Youssef Maziz ligger nede.
    55'
    Georges Mikautadze
    Målsjanse på Roazhon Park! Georges Mikautadze fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    57'
    57'
    Youssef Maziz (FC Metz) slår en corner fra høyre side på Roazhon Park.
    57'
    FC Metz slipper å klare seg uten Youssef Maziz som kommer tilbake på banen igjen.
    57'
    Jeremy Doku
    Jeremy Doku (Stade Rennes) avanserer forover på Roazhon Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    61'
    61'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Stade Rennes like utenfor FC Metz-området.
    61'
    Stade Rennes angriper, men avslutningen til Benjamin Bourigeaud går utenfor.
    63'
    Frispark til Stade Rennes på halvdelen til FC Metz.
    63'
    Spillerbytte - FC Metz
    Inn: Malick Mbaye
    Ut: Youssef Maziz
    Laszlo Boloni (FC Metz) gjør sitt første bytte for dagen. Malick Mbaye erstatter Youssef Maziz.
    64'
    En av FC Metzs spillere blir avblåst for offside.
    65'
    Rennes 3 - 1 FC Metz
    Mål: Jeremy Doku
    Jeremy Doku setter ballen i mål og øker Stade Renness ledelse til 3-1 i Rennes.
    67'
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Desire Doue
    Ut: Enzo Le Fee
    Bytte for Stade Rennes. Desire Doue kommer inn for Enzo Le Fee på Roazhon Park.
    74'
    Inn: Birger Meling
    Ut: Jeanuel Belocian
    Stade Rennes bytter ut Jeanuel Belocian med Birger Meling. Dette er det andre byttet som Bruno Genesio gjør i dagens kamp.
    74'
    Inn: Lovro Majer
    Ut: Arnaud Kalimuendo
    Bruno Genesio gjør dagens tredje bytte i Rennes, når han tar ut Arnaud Kalimuendo og setter inn Lovro Majer.
    74'
    Inn: Ababacar Moustapha Lo
    Ut: Koffi Kouao
    Laszlo Boloni gjør dagens andre bytte i Rennes, når han tar ut Koffi Kouao og setter inn Ababacar Moustapha Lo.
    75'
    Inn: Benjamin Tetteh
    Ut: Lamine Camara
    FC Metz bytter ut Lamine Camara med Benjamin Tetteh.
    75'
    78'
    Frispark for Stade Rennes på egen banehalvdel.
    78'
    Jeremy Doku
    Stade Rennes angriper. Jeremy Doku får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    79'
    79'
    Lovro Majer
    Jeremy Stinat tildeler Stade Rennes en corner. Lovro Majer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    79'
    80'
    Malick Mbaye
    I Rennes slår Malick Mbaye en corner fra høyre.
    83'
    Inn: Ibrahim Salah
    Ut: Jeremy Doku
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Rennes. Inn kommer Ibrahim Salah, mens Jeremy Doku tar plass på benken.
    84'
    Inn: Arthur Atta
    Ut: Danley Jean-Jacques
    Bytte for FC Metz. Arthur Atta kommer inn for Danley Jean-Jacques på Roazhon Park.
    85'
    Inn: Cheikh Sabaly
    Ut: Jean N'Guessan
    FC Metz gjør sitt fjerde bytte. Jean N'Guessan erstattes av Cheikh Tidiane Sabaly.
    85'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Stade Rennes på egen banehalvdel.
    85'
    Alexandre Oukidja
    87'
    Rennes 4 - 1 FC Metz
    Mål: Ibrahim Salah
    Mål! Ibrahim Salah øker Stade Renness ledelse til 4-1 på Roazhon Park.
    87'
    Benjamin Tetteh
    FC Metz fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    89'
    Frispark i en god posisjon for FC Metz!
    90'
    90'+1
    90'+1
    Malick Mbaye (FC Metz) løfter inn en corner fra høyre på Roazhon Park.
    90'+1
    Skudd utenfor mål, FC Metz
    Ababacar Moustapha Lo
    FC Metz angriper på Roazhon Park. Ababacar Moustapha Lo header utenfor.
    90'+2
    Inn: Guela Doue
    Ut: Lorenz Assignon
    Bruno Genesio (Stade Rennes) gjør sitt femte bytte for dagen. Guela Doue erstatter Lorenz Assignon.
    90'+2
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Stade Rennes.
    90'+3
    Desire Doue
    Stade Rennes angriper i Rennes. Desire Doue avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+3
    90'+3
    90'+4
    90'+4
    Rennes 5 - 1 FC Metz
    Mål! Stade Rennes øker ledelsen til 5-1 etter en scoring av Ibrahim Salah på Roazhon Park.