Dimitris Goutas (Cardiff City) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på AESSEAL New York Stadium.
    Dimitris Goutas er tilbake i kampen igjen.
    Rotherham United fosser fremover, men Andy Davies blåser for offside på AESSEAL New York Stadium.
    Mål for Rotherham United!
    Rotherham United 1 - 0 Cardiff City
    Mål: Jordan Hugill
    Målgivende: Cohen Bramall
    Mål! Rotherham United tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Jordan Hugill på AESSEAL New York Stadium. Det er en fin assist fra Cohen Bramall.
    25'
    Hjørnespark til Cardiff City
    27'
    31'
    Skudd utenfor mål, Cardiff City
    32'
    Skudd på mål, Cardiff City
    34'
    Rotherham United, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Frispark Cardiff City.
    38'
    Mål for Cardiff City!
    Rotherham United 1 - 1 Cardiff City
    Mål: Nat Phillips
    Målgivende: Ollie Tanner
    Mål! Cardiff City utligner til 1-1 etter en heading av Nat Phillips i Rotherham. Ollie Tanner var nest sist på ballen.
    38'
    41'
    42'
    42'
    42'
    42'
    44'
    Skudd utenfor mål, Rotherham United
    45'
    45'+2
    Rotherham United 2 - 1 Cardiff City
    Mål: Tom Eaves
    Mål! Rotherham United tar ledelsen 2-1 ved Tom Eaves. Cohen Bramall sto for den målgivende pasningen.
    45'+2
    45'+4
    45'+5
    Rotherham United 2 - 2 Cardiff City
    Mål: Ollie Tanner
    Målgivende: Cian Ashford
    Mål! bortelag utligner ved Ollie Tanner. Stillingen er nå 2-2. Flott spill fra Cian Ashford før målet.
    47'
    50'
    Skudd på mål, Rotherham United
    55'
    Cardiff City, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    56'
    Straffe til Rotherham United
    56'
    Rotherham United scorer på straffe!
    Rotherham United 3 - 2 Cardiff City
    Rotherham United tar ledelsen 3-2 etter et velplassert straffespark av Tom Eaves.
    57'
    Spillerbytte - Cardiff City
    Inn: Raheem Conte
    Ut: Mahlon Romeo
    Mahlon Romeo (Cardiff City) erstattes av Raheem Conte.
    58'
    60'
    Gult kort til Rotherham United
    Arvin Appiah
    Dommer Andy Davies viser Arvin Appiah (Rotherham United) det gule kortet.
    60'
    62'
    Rotherham United 4 - 2 Cardiff City
    Mål: Sam Nombe
    Målgivende: Lee Peltier
    Sam Nombe øker Rotherham Uniteds ledelse til 4-2! Lee Peltier sto for den målgivende pasningen.
    64'
    65'
    Det blir farlig! Frispark for Cardiff City er nær straffområde.
    68'
    69'
    Rotherham United 5 - 2 Cardiff City
    Jordan Hugill setter ballen i mål og øker Rotherham Uniteds ledelse til 5-2 i Rotherham.
    70'
    72'
    En av Rotherham Uniteds spillere blir avblåst for offside.
    73'
    Spillerbytte - Rotherham United
    Inn: Grant Hall
    Ut: Lee Peltier
    Bytte for Rotherham United. Grant Hall kommer inn for Lee Peltier på AESSEAL New York Stadium.
    76'
    Inn: Femi Seriki
    Ut: Arvin Appiah
    Steve Evans gjør dagens andre bytte i Rotherham, når han tar ut Arvin Appiah og setter inn Femi Seriki.
    77'
    Inn: Callum O'Dowda
    Ut: Ollie Tanner
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cardiff City. Inn kommer Callum O'Dowda, mens Ollie Tanner tar plass på benken.