Mål for LA Galaxy!
    San Jose Earthquakes 0 - 1 LA Galaxy
    Mål: Zlatan Ibrahimovic
    Målgivende: Chris Pontius
    LA Galaxy leder 0-1 etter en scoring av Zlatan Ibrahimovic. Chris Pontius sto for den målgivende pasningen.
    1'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    4'
    En av San Jose Earthquakess spillere blir avblåst for offside.
    4'
    I Stanford har et frispark blitt tildelt San Jose Earthquakeset.
    6'
    Romain Alessandrini
    LA Galaxy angriper, men avslutningen til Romain Alessandrini går utenfor.
    12'
    Frispark San Jose Earthquakes.
    13'
    14'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for San Jose Earthquakes...
    14'
    San Jose Earthquakes får straffe på Stanford Stadium. Chris Wondolowski mislykkes med å sette den i mål!
    15'
    Mål for San Jose Earthquakes!
    San Jose Earthquakes 1 - 1 LA Galaxy
    Mål: Chris Wondolowski
    Chris Wondolowski scorer og utligningen er et faktum på Stanford Stadium. 1-1.
    15'
    LA Galaxy tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Ashley Cole
    LA Galaxy angriper. Ashley Cole får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    19'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    LA Galaxy er på skuddhold på dette frisparket.
    20'
    San Jose Earthquakes 1 - 2 LA Galaxy
    Mål: Romain Alessandrini
    Mål! LA Galaxy tar ledelsen 1-2 ved Romain Alessandrini.
    20'
    Frispark til LA Galaxy på halvdelen til San Jose Earthquakes.
    24'
    San Jose Earthquakes 1 - 3 LA Galaxy
    LA Galaxy går opp i en 1-3 ledelse etter et mål av Zlatan Ibrahimovic.
    25'
    Jose Carlos Rivero signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    29'
    Jose Carlos Rivero signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes.
    33'
    Kan San Jose Earthquakes kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    33'
    37'
    Danny Hoesen
    Danny Hoesen (San Jose Earthquakes) header mot mål, men ballen går utenfor.
    37'
    San Jose Earthquakes 2 - 3 LA Galaxy
    Mål: Valeri Qazaishvili
    San Jose Earthquakes reduserer til 2-3 etter et mål av Valeri Qazaishvili.
    39'
    Jose Carlos Rivero signaliserer et frispark til LA Galaxy på egen banehalvdel.
    41'
    Jose Carlos Rivero tildeler San Jose Earthquakes en corner. Magnus Eriksson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    Zlatan Ibrahimovic (LA Galaxy) vinkes av for offside i Stanford.
    44'
    Jose Carlos Rivero signaliserer et frispark til LA Galaxy.
    45'+1
    46'
    Frispark i en god posisjon for LA Galaxy!
    46'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Yeferson Agustin Quintana Alonso
    Ut: Francois Affolter
    Mikael Stahre (San Jose Earthquakes) gjør sitt første bytte for dagen. Yefferson Quintana erstatter Francois Affolter.
    46'
    Zlatan Ibrahimovic
    Målsjanse til LA Galaxy! Zlatan Ibrahimovic treffer mål, men keeper redder.
    47'
    47'
    I Stanford har et frispark blitt tildelt LA Galaxyet.
    48'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Jimmy Ockford
    Dommeren gir Jimmy Ockford (San Jose Earthquakes) et gult kort.
    48'
    Perry Kitchen
    LA Galaxy angriper og Perry Kitchen får avsluttet. Headingen treffer ikke San Jose Earthquakes-målet.
    49'
    49'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    51'
    53'
    Romain Alessandrini (LA Galaxy) slår en corner fra venstre side på Stanford Stadium.
    54'
    57'
    Magnus Eriksson
    San Jose Earthquakes fosser forover og Magnus Eriksson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    59'
    LA Galaxy, prøver et skudd, men det reddes
    59'
    Magnus Eriksson (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra høyre på Stanford Stadium.
    60'
    I Stanford slår Romain Alessandrini en corner fra høyre.
    62'
    64'
    65'
    Chris Wondolowski
    San Jose Earthquakes angriper i Stanford. Chris Wondolowski avslutter på mål, men greier ikke å score.
    65'
    65'
    Valeri Qazaishvili (San Jose Earthquakes) slår en corner fra venstre side på Stanford Stadium.
    67'
    Spillerbytte - LA Galaxy
    Inn: Adis Husidic
    Ut: Joao Pedro
    LA Galaxy gjør sitt første bytte. Joao Pedro erstattes av Adis Husidic.
    67'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og San Jose Earthquakes får straffe!
    68'
    San Jose Earthquakes scorer på straffe!
    San Jose Earthquakes 3 - 3 LA Galaxy
    Chris Wondolowski setter ballen i mål fra straffemerket på Stanford Stadium. Dermed står det 3-3 i Stanford.
    69'
    71'
    Frispark for LA Galaxy på egen banehalvdel.
    71'
    74'
    76'
    Yeferson Agustin Quintana Alonso
    Yefferson Quintana (San Jose Earthquakes) kommer til en målsjanse på Stanford Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    77'
    78'
    Gult kort til LA Galaxy
    Bradford Jamieson IV
    Bradford Jamieson IV (LA Galaxy) får et gult kort av dommer Jose Carlos Rivero.
    78'
    Inn: Shea Salinas
    Ut: Nicholas Lima
    Mikael Stahre gjør dagens andre bytte i Stanford, når han tar ut Nick Lima og setter inn Shea Salinas.
    79'
    Zlatan Ibrahimovic (LA Galaxy) løfter inn en corner fra venstre på Stanford Stadium.
    80'
    81'
    82'
    Dommer Jose Carlos Rivero viser Romain Alessandrini (LA Galaxy) det gule kortet.
    82'
    Jose Carlos Rivero tildeler LA Galaxy en corner. Romain Alessandrini sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    83'
    Inn: Sheanon Williams
    Ut: Romain Alessandrini
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LA Galaxy. Inn kommer Sheanon Williams, mens Romain Alessandrini tar plass på benken.