Dibassy (sm)12'
1-0
1-1
    Dagens kamp på Paypal Park i San Jose er i gang.
    Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) slår en corner fra høyre side på Paypal Park.
    2'
    Victor Rivas tildeler San Jose Earthquakes en corner. Marcos Lopez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    3'
    Frispark for Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    11'
    Minnesota United FC scorer selvmål!
    San Jose Earthquakes 1 - 0 Minnesota United FC
    Mål: Bakaye Dibassy
    Bakaye Dibassy har den tvilsomme æren av å rote ballen i eget mål. 1-0.
    12'
    Frispark Minnesota United FC.
    13'
    Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) løfter inn en corner fra venstre på Paypal Park.
    15'
    I San Jose slår Emanuel Reynoso en corner fra venstre.
    16'
    Adrien Hunou
    Adrien Hunou (Minnesota United FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    16'
    Adrien Hunou vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    16'
    Minnesota United FC slipper å klare seg uten Adrien Hunou som kommer tilbake på banen igjen.
    17'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    18'
    Spillet på Paypal Park er stoppet midlertidig fordi Bakaye Dibassy ligger nede.
    19'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    19'
    Rødt kort!
    Spilleren på San Jose Earthquakes får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    21'
    Rødt kort til San Jose Earthquakes
    Nathan
    San Jose Earthquakes må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Victor Rivas viser Nathan Cardoso det røde kortet.
    21'
    Bakaye Dibassy er tilbake på banen igjen.
    21'
    Mål for Minnesota United FC!
    San Jose Earthquakes 1 - 1 Minnesota United FC
    Mål: Wil Trapp
    Målgivende: Adrien Hunou
    Wil Trapp utligner til 1-1 på Paypal Park. Flott spill fra Adrien Hunou før målet.
    22'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Minnesota United FC.
    24'
    I San Jose har et frispark blitt tildelt bortelag.
    25'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Minnesota United FC angriper, men Victor Rivas blåser for offside.
    27'
    Frispark til Minnesota United FC på halvdelen til San Jose Earthquakes.
    30'
    Emanuel Reynoso
    Minnesota United FC angriper og Emanuel Reynoso får avsluttet. Headingen treffer ikke San Jose Earthquakes-målet.
    37'
    Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) slår en corner fra venstre side på Paypal Park.
    40'
    Dommer Victor Rivas venter med å sette i gang spillet fordi Judson ligger nede.
    41'
    Judson er tilbake i kampen igjen.
    43'
    I San Jose har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    43'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Paypal Park.
    44'
    Cristian Espinoza er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'
    Hassani Dotson
    Minnesota United FC fosser forover og Hassani Dotson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+3
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    45'+3
    Hjørnespark til Minnesota United FC
    45'+3
    Cristian Espinoza
    Sjanse til San Jose Earthquakes! Cristian Espinoza er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+4
    Minnesota United FC, prøver et skudd, men det reddes
    45'+4
    I San Jose slår Cristian Espinoza en corner fra venstre.
    45'+4
    Målsjanse! Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+5
    Victor Rivas signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    52'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Paul Marie
    Ut: Shea Salinas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for San Jose Earthquakes. Inn kommer Paul Marie, mens Shea Salinas tar plass på benken.
    55'
    Inn: Cade Cowell
    Ut: Cristian Espinoza
    San Jose Earthquakes bytter ut Cristian Espinoza med Cade Cowell. Dette er det andre byttet som Matias Jesus Almeyda gjør i dagens kamp.
    55'
    Victor Rivas tildeler Minnesota United FC en corner. Emanuel Reynoso sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    59'
    Wil Trapp
    Sjanse! Minnesota United FC avanserer forover, men Wil Trapp avslutter utenfor.
    59'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    60'
    Frispark til San Jose Earthquakes på halvdelen til Minnesota United FC.
    61'
    Jan Gregus ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    64'
    Spillerbytte - Minnesota United FC
    Inn: Justin McMaster
    Ut: Jan Gregus
    Det virker som Jan Gregus ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Justin McMaster.
    65'
    67'
    69'
    Minnesota United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    69'
    70'
    73'
    Inn: Carlos Fierro
    Ut: Luciano Abecasis
    San Jose Earthquakes bytter ut Luciano Abecasis med Carlos Fierro.
    74'
    77'
    Inn: Juan Agudelo
    Ut: Adrien Hunou
    Adrian Heath gjør dagens andre bytte i San Jose, når han tar ut Adrien Hunou og setter inn Juan Agudelo.
    78'
    79'
    Kan San Jose Earthquakes utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    82'
    Gult kort til Minnesota United FC
    D.J. Taylor
    D J Taylor (Minnesota United FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Paypal Park.
    82'
    Hjørnespark til San Jose Earthquakes
    83'
    83'
    Bakaye Dibassy
    Målsjanse til Minnesota United FC! Bakaye Dibassy treffer mål, men keeper redder.
    84'
    84'
    Inn: Chris Wondolowski
    Ut: Eric Remedi
    Eric Remedi (San Jose Earthquakes) erstattes av Chris Wondolowski.
    85'
    Jeremy Ebobisse
    Jeremy Ebobisse (San Jose Earthquakes) kommer seg fri på Paypal Park, men avslutningen går utenfor.
    86'
    Juan Agudelo
    Juan Agudelo (Minnesota United FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    87'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes like utenfor Minnesota United FC-området.