Elton Garcia signaliserer et frispark til Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    14'
    Mål for San Jose Earthquakes!
    San Jose Earthquakes 1 - 0 Real Salt Lake
    Mål: Chris Wondolowski
    I San Jose tar San Jose Earthquakes ledelsen 1-0 etter et mål av Chris Wondolowski.
    16'
    San Jose Earthquakes får tildelt et hjørnespark
    Marcos Lopez
    Elton Garcia tildeler San Jose Earthquakes en corner. Marcos Lopez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Jackson Yueill
    Jackson Yueill (San Jose Earthquakes) kommer til en målsjanse på Earthquakes Stadium, men klarer ikke å score.
    20'
    Frispark for Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    21'
    Elton Garcia signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes.
    22'
    Nick Besler
    Dommer Elton Garcia viser Nick Besler (Real Salt Lake) det gule kortet.
    22'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra høyre på Earthquakes Stadium.
    24'
    Marcos Lopez (San Jose Earthquakes) slår en corner fra høyre side på Earthquakes Stadium.
    28'
    Frispark til Real Salt Lake på halvdelen til San Jose Earthquakes.
    30'
    Real Salt Lake blir avblåst for offside
    Albert Rusnak
    Real Salt Lake angriper, men Elton Garcia blåser for offside.
    31'
    34'
    35'
    38'
    Donald Toia
    Donny Toia (Real Salt Lake) får et gult kort av dommer Elton Garcia.
    39'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    39'
    Real Salt Lake får tildelt et hjørnespark
    I San Jose slår Albert Rusnak en corner fra høyre.
    41'
    Skudd utenfor mål, Real Salt Lake
    Marcelo Silva (Real Salt Lake) header mot mål - i stolpen!
    41'
    Corey Baird
    Sjanse! Real Salt Lake avanserer forover, men Corey Baird avslutter utenfor.
    43'
    Frisparket tildelt Real Salt Lake er farlig nær San Jose Earthquakess målområde.
    44'
    48'
    Elton Garcia signaliserer et frispark til Real Salt Lake.
    52'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Judson
    Judson (San Jose Earthquakes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    53'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) kommer seg fri på Earthquakes Stadium, men avslutningen går utenfor.
    55'
    Aaron Herrera
    Aaron Herrera (Real Salt Lake) fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Frispark til San Jose Earthquakes på halvdelen til Real Salt Lake.
    59'
    Aaron Herrera (Real Salt Lake) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    59'
    Carlos Fierro vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    59'
    Spillerbytte - Real Salt Lake
    Inn: Pablo Ruiz
    Ut: Everton Luiz
    Real Salt Lake bytter ut Everton Luiz med Pablo Ruiz.
    61'
    Inn: Justin Meram
    Ut: Maikel Chang
    Real Salt Lake gjør sitt andre bytte. Maikel Chang erstattes av Justin Meram.
    61'
    Elton Garcia signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    63'
    Damir Kreilach
    Damir Kreilach (Real Salt Lake) mottar sitt første gule kort for dagen på Earthquakes Stadium.
    63'
    Real Salt Lake tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    Andy Rios
    Dommer Elton Garcia gir Andy Rios (San Jose Earthquakes) et gult kort.
    64'
    Carlos Fierro kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Earthquakes Stadium.
    64'
    65'
    67'
    Skade: San Jose Earthquakes
    68'
    Inn: Justen Glad
    Ut: Marcelo Silva
    Freddy Juarez gjør dagens tredje bytte i San Jose, når han tar ut Marcelo Silva og setter inn Justen Glad.
    70'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Shea Salinas
    Ut: Carlos Fierro
    San Jose Earthquakes bytter ut Carlos Fierro med Shea Salinas. Dette er det første byttet som Matias Jesus Almeyda gjør i dagens kamp.
    70'
    San Jose Earthquakes 2 - 0 Real Salt Lake
    Målgivende: Shea Salinas
    Mål! San Jose Earthquakes øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Chris Wondolowski på Earthquakes Stadium. Flott spill fra Shea Salinas før målet.
    74'
    San Jose Earthquakes må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Real Salt Lake.
    78'
    80'
    81'
    Inn: Valeri Qazaishvili
    Ut: Andy Rios
    Matias Jesus Almeyda (San Jose Earthquakes) gjør sitt andre bytte for dagen. Vako Qazaishvili erstatter Andy Rios.
    82'
    Inn: Tommy Thompson
    Ut: Cristian Espinoza
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) erstattes av Tommy Thompson.
    82'
    Inn: Kyle Beckerman
    Ut: Nedum Onuoha
    Real Salt Lake bytter ut Nedum Onuoha med Kyle Beckerman.
    86'
    Inn: Douglas Martinez
    Ut: Corey Baird
    Bytte for Real Salt Lake. Douglas Martinez kommer inn for Corey Baird på Earthquakes Stadium.
    86'
    90'
    Inn: Cade Cowell
    Ut: Chris Wondolowski
    Chris Wondolowski (San Jose Earthquakes) erstattes av Cade Cowell.
    90'
    Shea Salinas
    San Jose Earthquakes angriper, men avslutningen til Shea Salinas går utenfor.
    90'+1
    90'+2
    Skudd på mål, San Jose Earthquakes
    Cade Cowell
    San Jose Earthquakes fosser forover og Cade Cowell fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.