3-3
3-4
    Dagens kamp på Paypal Park i San Jose er i gang.
    San Jose Earthquakes får tildelt et frispark
    Nima Saghafi signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    2'
    Real Salt Lake får tildelt et frispark
    Real Salt Lake tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    I San Jose har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    6'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    8'
    Gult kort til Real Salt Lake
    Nick Besler
    Dommer Nima Saghafi viser Nick Besler (Real Salt Lake) det gule kortet.
    8'
    San Jose Earthquakes får tildelt et hjørnespark
    Carlos Fierro
    Nima Saghafi tildeler San Jose Earthquakes en corner. Carlos Fierro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    9'
    Frispark for Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    10'
    11'
    12'
    San Jose Earthquakes blir avblåst for offside
    Chris Wondolowski
    En av San Jose Earthquakess spillere blir avblåst for offside.
    13'
    Frispark Real Salt Lake.
    16'
    18'
    Skudd utenfor mål, San Jose Earthquakes
    Marcos Lopez
    Marcos Lopez (San Jose Earthquakes) kommer til en målsjanse på Paypal Park, men klarer ikke å score.
    19'
    Spillerbytte - Real Salt Lake
    Inn: Erik Holt
    Ut: Marcelo Silva
    Real Salt Lake bytter ut Marcelo Silva med Erik Holt. Dette er det første byttet som Pablo Mastroeni gjør i dagens kamp.
    22'
    Frispark til San Jose Earthquakes på halvdelen til Real Salt Lake.
    23'
    Nima Saghafi signaliserer et frispark til Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    23'
    Skudd på mål, Real Salt Lake
    Albert Rusnak
    Målsjanse på Paypal Park! Albert Rusnak fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    25'
    Real Salt Lake, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Mål for San Jose Earthquakes!
    San Jose Earthquakes 1 - 0 Real Salt Lake
    Mål: Eduardo Lopez
    San Jose Earthquakes leder 1-0 etter en scoring av Eduardo Lopez.
    26'
    I San Jose slår Carlos Fierro en corner fra venstre.
    29'
    Eduardo Lopez
    San Jose Earthquakes avanserer forover i San Jose. Eduardo Lopez avslutter, men treffer ikke mål.
    29'
    30'
    32'
    Nima Saghafi signaliserer et frispark til Real Salt Lake.
    34'
    35'
    Maikel Chang
    Real Salt Lake angriper. Maikel Chang får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    37'
    37'
    Real Salt Lake får tildelt et hjørnespark
    Albert Rusnak (Real Salt Lake) slår en corner fra venstre side på Paypal Park.
    38'
    Damir Kreilach
    I San Jose får Damir Kreilach (Real Salt Lake) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    38'
    38'
    39'
    Nick Besler
    Nick Besler (Real Salt Lake) prøver å heade ballen i mål på Paypal Park, men mislykkes.
    40'
    40'
    Chris Wondolowski (San Jose Earthquakes) header utenfor.
    42'
    44'
    45'
    Sjanse i San Jose! Albert Rusnak (Real Salt Lake) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+2
    45'+2
    45'+2
    Mål for Real Salt Lake!
    San Jose Earthquakes 1 - 1 Real Salt Lake
    Mål: Rubio Rubin
    Mål! Rubio Rubin (Real Salt Lake) utligner med en heading på Paypal Park.
    45'+2
    Inn: Pablo Ruiz
    Ut: Jonathan Menendez
    Jonathan Menendez (Real Salt Lake) erstattes av Pablo Ruiz.
    46'
    47'
    48'
    San Jose Earthquakes 1 - 2 Real Salt Lake
    Mål: Albert Rusnak
    Målgivende: Pablo Ruiz
    Albert Rusnak dundrer ballen i mål og Real Salt Lake tar ledelsen 1-2 på Paypal Park. Det er en fin assist fra Pablo Ruiz.
    49'
    San Jose Earthquakes 2 - 2 Real Salt Lake
    Mål! Eduardo Lopez utligner for San Jose Earthquakes. Stillingen er dermed 2-2 i San Jose.
    50'
    51'
    Damir Kreilach (Real Salt Lake) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Paypal Park.
    53'
    Damir Kreilach er på beina igjen og fortsetter kampen på Paypal Park.
    55'
    Kan Real Salt Lake utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    58'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Judson
    Judson (San Jose Earthquakes) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    59'
    Skudd utenfor mål, Real Salt Lake
    Sjanse! Real Salt Lake avanserer forover, men Damir Kreilach avslutter utenfor.
    60'
    61'
    Frispark San Jose Earthquakes.
    62'
    Albert Rusnak (Real Salt Lake) mottar sitt første gule kort for dagen på Paypal Park.
    62'
    Carlos Fierro (San Jose Earthquakes) kommer seg fri på Paypal Park, men avslutningen går utenfor.
    63'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Cristian Espinoza
    Ut: Luciano Abecasis
    Matias Jesus Almeyda (San Jose Earthquakes) gjør sitt første bytte for dagen. Cristian Espinoza erstatter Luciano Abecasis.
    63'
    Inn: Cade Cowell
    Ut: Carlos Fierro
    San Jose Earthquakes bytter ut Carlos Fierro med Cade Cowell.
    63'
    Inn: Paul Marie
    Ut: Judson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for San Jose Earthquakes. Inn kommer Paul Marie, mens Judson tar plass på benken.
    63'
    Inn: Benjamin Kikanovic
    Ut: Chris Wondolowski
    San Jose Earthquakes gjør sitt fjerde bytte. Chris Wondolowski erstattes av Benjamin Kikanovic.
    64'
    Donald Toia
    Donald Toia (Real Salt Lake) får et gult kort av dommer Nima Saghafi.
    65'
    I San Jose slår Eduardo Lopez en corner fra høyre.
    65'
    San Jose Earthquakes 3 - 2 Real Salt Lake
    Mål! Eduardo Lopez gir San Jose Earthquakes en 3-2 ledelse.
    65'
    67'
    Pablo Ruiz
    Dommeren gir Pablo Ruiz (Real Salt Lake) et gult kort.
    67'
    San Jose Earthquakes angriper i San Jose. Eduardo Lopez fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Skudd på mål, San Jose Earthquakes
    Målsjanse til San Jose Earthquakes! Eduardo Lopez treffer mål, men keeper redder.
    68'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    68'
    69'
    Real Salt Lake angriper i San Jose. Damir Kreilach fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    Albert Rusnak (Real Salt Lake) løfter inn en corner fra høyre på Paypal Park.
    70'
    Frispark til Real Salt Lake på halvdelen til San Jose Earthquakes.
    70'
    Eduardo Lopez (San Jose Earthquakes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    70'
    San Jose Earthquakes 3 - 3 Real Salt Lake
    Mål: Justin Meram
    Justin Meram (Real Salt Lake) header ballen i mål og utligner til 3-3 på Paypal Park.
    71'
    Eric Remedi
    Dommer Nima Saghafi gir Eric Remedi (San Jose Earthquakes) et gult kort.
    72'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    75'
    Ikke rødt kort likevel
    75'
    Damir Kreilach (Real Salt Lake) pådrar seg et gult kort.
    76'
    Pablo Ruiz
    Real Salt Lake angriper i San Jose. Pablo Ruiz avslutter på mål, men greier ikke å score.
    76'
    76'
    Inn: Andy Rios
    Ut: Eduardo Lopez
    Matias Jesus Almeyda gjør dagens femte bytte i San Jose, når han tar ut Eduardo Lopez og setter inn Andy Rios.
    80'
    San Jose Earthquakes 3 - 4 Real Salt Lake
    Mål! Real Salt Lake tar ledelsen 3-4 takket være en scoring av Rubio Rubin på Paypal Park.
    81'
    Inn: Toni Datkovic
    Ut: Maikel Chang
    Bytte for Real Salt Lake. Toni Datkovic kommer inn for Maikel Chang på Paypal Park.
    83'
    Inn: Anderson Julio
    Ut: Rubio Rubin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Salt Lake. Inn kommer Anderson Julio, mens Rubio Rubin tar plass på benken.
    83'
    84'
    I San Jose har et frispark blitt tildelt bortelag.
    85'
    Anderson Julio vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    86'
    Anderson Julio ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i San Jose.
    88'
    Sjanse til Real Salt Lake! Damir Kreilach er nær ved å score, men keeper redder.
    88'
    88'
    Inn: Ashtone Morgan
    Ut: Justin Meram
    Pablo Mastroeni (Real Salt Lake) gjør sitt femte bytte for dagen. Ashtone Morgan erstatter Justin Meram.
    89'
    Cristian Espinoza
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) slår en corner fra høyre side på Paypal Park.
    90'+1
    Jackson Yueill
    Jackson Yueill (San Jose Earthquakes) avanserer forover på Paypal Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'+1
    90'+1
    Anderson Julio
    Målsjanse på Paypal Park! Anderson Julio fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+3
    90'+3
    Eric Remedi
    San Jose Earthquakes avanserer forover i San Jose. Eric Remedi avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+3
    90'+5
    Paul Marie
    San Jose Earthquakes angriper på Paypal Park, men Paul Marie header utenfor.
    90'+9
    Tanner Beason
    San Jose Earthquakes angriper i San Jose. Tanner Beason avslutter på mål, men greier ikke å score.