0-1

Hei og velkommen til kveldens livekamp mellom Sandefjord Fotball og Lillestrøm SK i hvalbyen Sandefjord.
    Det har vært en turbulent uke for Sandefjords del, ettersom at Admir Rasic fikk sparken med umiddelbar virkning av SF-ledelsen. En av hovedgrunnen til oppsigelsen skal være på grunn av Rasics oppførsel på Sandefjords treningsfelt tidligere i uken - hvor han angivelig skal ha skjelt ut en av trenerne.
    I Sandefjord-leiren er Olav Zanetti ute med karantene, og 16 år gamle Kristoffer Normann Hansen har fått plass på reservebenken. Bindia flyttes ned på backplassen. Ellers får vi se Lamøy i en spissrolle som i sist hjemmekamp.
    LSK-fansen har i dag blitt henvist til tribunene under tak. En hyggelig gest av hjemmelaget!
    Lagene entrer banen.
    Vi må nesten melde om at det har vært regn og møkkavær i Sandefjord i ettermiddag. For øyeblikket er det opphold, men fryktelig glissent på tribunene.
    Sandefjord tar avspark!
    Igiebor vinner kampens første frispark for LSK på midtbanen.
    1'
    Lamøy mottar ballen rett utenfor 16-meteren etter en pasning fra Gabrielsen. Lamøy får frispark i farlig posisjon.
    3'
    Gabrielsen prøver på skudd fra 25-meter, men ballen går rett i nevene på keeper Magnusson.
    3'
    Bindia spilles fri på høyrekanten, og fosser framover i banen. Eriksen er mannen som stopper Bindia - på noe ulovlig vis. Frispark til SF ved Jensen.
    5'
    Sandefjord har hatt mest offensiv vilje i åpningsminuttene.
    6'
    Mane men en frekk manøver helt nede ved hjørneflagget. Er presset, men greier å slå et hardt innlegg mot 16-meteren. Foran mål kommer Diomande nesten til avslutning, men han stoppes i siste liten.
    8'
    Torp med en svak klarering til Eriksen, som klemmer til fra rundt 18-meter. Ballen stryker stolpen til Heier.
    9'
    Balltap på midten for LSK - Lamøy fosser i angrep. Sistnevnte blir stoppet, og Bolly kan kontre motsatt igjen, men også han blir stoppet.
    11'
    Mouelhi med innlegg fra høyre. Nystuen nikker til corner.
    11'
    Lillestrøm får tildelt et hjørnespark
    Corneren blir ingenting, og SF kontrer!
    11'
    Sandefjord er offensive i presset når LSK triller ball i bakerste ledd.
    15'
    Frispark til Igiebor ved midtstreken etter en duell med Sohna.
    17'
    Farlige LSK-tendenser! Sundgot får kontroll på ballen inne i SFs 16-meter, og han forsøker å lempe ballen på spissmakker Igiebor. Muligheten avverges i siste liten.
    18'
    Bolly fyrer av et skudd fra 20 meter. Heier strekker seg. Boly vil ha corner, men det får han ikke.
    18'
    ...Også er det Diomande sin tur til å teste høyrefoten. Han trekker seg inn i banen fra sin posisjon på høyresiden, og klemmer til. Utenfor.
    19'
    LSK vinner en corner.
    20'
    Det ser ut til at corneren ender i en straffesituasjon!
    21'
    Straffe til Lillestrøm ved Mouelhi.
    22'
    Lillestrøm bommer på straffe!
    23'
    Mouelhi skyter til venstre. Heier er på ballen, men kula stryker utsiden av stolpen. Det står fortsatt 0-0.
    23'
    Det er vanskelig å se hva som skjedde i SF-feltet på corneren som resulterte i straffe. Muligens var det Nystuen som holdt i trøya.
    25'
    Mane finner Dimitradis i full fart inne i 16-meteren. Dimitriadis faller - helt på egenhånd - inne i feltet. Publikum vil ha straffe.
    26'
    Torp og Diomande har byttet plasser i SF-midtbanen.
    27'
    Kjempeangrep av SF! Sohna serverer en fantastisk crosser til løpende Mane på venstresiden. Mane gir fra seg ballen til Torp inne i feltet, som skyter godt! Keeper Magnusson må i full strekk for å fiste den ballen bort.
    30'
    Mål for Lillestrøm!
    Sandefjord 0 - 1 Lillestrøm
    Mål: Mathis Bolly
    Bolly gjør det helt på egenhånd. Trekker seg litt inn i banen fra sin venstrekant, og skrur deretter ballen rolig opp i lengste kryss. Vakker scoring. Den var helt utakbar for Heier.
    30'
    LSK-fansen har sunget supportersanger sammenhengende siden halv seks.
    34'
    Lamøy må gi til ny corner.
    35'
    Ujah header, men ballen detter rett ned og utenfor.
    36'
    Gabrielsen ligger nede i egen 16-meter etter en klarering av et farlig LSK-angrep ved Ujah. Kan det være ryggen? Gabrielsen klarerte ballen med et saksespark bak sin egen rygg. Ujah var også tett i kroppen på forsvarsspileren.
    37'
    Sundgot finner løpende Ujah foran 16-meteren, men i duellen med Nystuen vinner sistnevnte et frispark.
    40'
    Jensen slår inn fra venstre mot Torp inne i boksen. Torp legger igjen på løpende Sohna, men den gambiske midtbanespilleren kommer ikke først på ballen.
    43'
    Ujah og Gabrielsen i duell nede ved SFs 16-meter. Ujah nærmest løper over Gabrielsen, og SF vinner et frispark.
    44'
    45'+1
    Lagene går til pause på stillingen 1-0 til LSK.
    Spillet i denne førsteomgangen har vært varierende. Begge lag har hatt unødvendig mye balltap, og feilprosenten er litt for høy. Allikevel er det tydelig at LSK-spillerne, på tross av en svak omgang, har vist seg som det mest selvsikre laget. Drømmescoringen til Bolly er det ingen som kan gjøre noe med - så resultatet lyver litt etter 45 minutter. Sandefjord har vært aggressive som vanlig, men ikke fått uttelling for det. Kan de blå snu kampen i andreomgang?
    Lagene har entret banen for kveldens andre parti. LSK tar avspark!
    45'
    Farlig frispark av Jensen fra 20 meter. Ballen klareres av en LSK-spiller.
    47'
    Mye feilpasninger innledningsvis i denne omgangen. Ingen av lagene får noe særlig kontroll på ballen.
    51'
    Bolly spilles fri på venstrekanten, og han slår tidlig inn til tett markerte Bolly i 16-meteren. Bolly presses av Nystuen og Gabrielsen og kommer ikke til avslutning.
    53'
    Mane med en suser! Mottar ballen på 20 meter, og klemmer til med strak rist. Ballen ligger helt rett i lufta, og seiler over høyre kryss.
    54'
    Mane spiller ballen rett i bena på Mouelhi, og returen går ut til hjemmecorner.
    56'
    Sandefjord får tildelt et hjørnespark
    Vamouti Diomande
    Lamøy rager høyest i feltet, men header ballen rett opp i været.
    56'
    Dagens tilskuertall er 1142.
    58'
    Igiebor rives ned av Diomande på venstrekanten - får frispark.
    58'
    Frispark-muligheten koker bort, men LSK beholder ballen på SFs banehalvdel.
    59'
    Ujah vinkes av for offside. Litt for ivrig der, spissen.
    60'
    Bolly får nesten til å flikke et gjennomspill på Eriksen, men Diomande står i veien.
    62'
    Eriksen får seg en smell etter en takling av Lamøy. Kjapt oppe på bena igjen.
    63'
    Ujah får drille fritt utenfor SFs 16-meter. Får til slutt skutt - rett på Heier.
    68'
    Essidiri vinner ballen på midtbanen, og avleverer til Ujah. Sistnevnte vinner et innkast godt inne på SFs halvdel.
    71'
    Ujah fosser i angrep, og overlapper på høyre til Mouelhi. Sistnevnte slår inn rett på hodet til Nystuen.
    73'
    Mouelhi kaster til Igiebor, som slår et hardt innlegg rett foran mål. Der lukter Bolly, og på to meter avslutter han rett på Heier. Utrolig at det ikke blir scoring. Sisteskansen til SF står i veien.
    75'
    Kippe forsøker seg på en avslutning med hodet etter et langt frispark. Heier plukker enkelt.
    75'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Bjorn Sigurdarson
    Ut: Anthony Ujah
    75'
    LSK har etablert seg godt inne på SFs banehalvdel for øyeblikket, og dominerer kampen fullstendig.
    77'
    Lamøy finner Hansen foran mål, og sistnevnte er mer eller mindre upresset. Men så bruker han for lang tid med ballen, og LSK-forsvaret kan komme i mellom spilleren og buret.
    80'
    Pedersen kommer på første, men Mane klarerer til ny corner.
    80'
    SF-forsvaret avverger en målsjanse.
    81'
    Bindia rives ned av Eriksen på 20 meter. Eriksen belønnes med gult kort, og frispark i mot.
    83'
    Gult kort til Lillestrøm
    83'
    Gustavsen slår frisparket over alt og alle.
    84'
    Bindia tas tøft nok en gang, og denne gangen er det Eziyodawe som er skyldig. Nok et gult kort.
    87'
    87'
    Lamøy får en eventrylig gratissjanse på hjørnet av 5-meteren, men han skyter ballen over mål. Publikum rister på hodet!
    89'
    Eziyodawe pådrar seg et frispark i mot i feltet på corneren.
    89'
    Marciano vinner et frispark på 40 meter etter en duell med Igiebor.
    90'
    Gustavsen slår frisparket for løst, og ballen havner aldri hos en SF-spiller.
    90'+1
    Det er lagt til tre minutter.
    90'+1
    Så vinner Eziyodawe en corner på tampen av kampen. Bindia er mannen som er uheldig.
    90'+3
    Essidiri holder på ballen og drøyer spillet.
    90'+3
    90'+4
    Etter en lite underholdende fotballkamp er det LSK som tar med seg tre poeng i bagasjen. Og det vel fortjent. Bortelaget dominerte gjennom hele kampen, og festet grepet allerede tidlig i andreomgang.
    Etter runde 26 ser tabellsituasjonen dermed slik ut: Lillestrøm på 9. plass med 36 poeng, og SF på sisteplass med åtte.