Schwarz Weiss Bregenz får tildelt et hjørnespark
    SV Lafnitz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Skudd på mål, Schwarz Weiss Bregenz
    Renan Peixoto Nepomuceno
    Schwarz Weiss Bregenz angriper. Renan Peixoto Nepomuceno får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    12'
    Schwarz Weiss Bregenz, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Skudd utenfor mål, Schwarz Weiss Bregenz
    Schwarz Weiss Bregenz angriper i Bregenz. Mario Vucenovic fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    Kylian Silvestre
    Sjanse! SV Lafnitz avanserer forover, men Kylian Silvestre avslutter utenfor.
    16'
    Dylann Kam
    Dylann Kam (SV Lafnitz) kommer seg fri på ImmoAgentur Stadium, men avslutningen går utenfor.
    16'
    Dylann Kam
    Dylann Kam (SV Lafnitz) kommer til en målsjanse på ImmoAgentur Stadium, men klarer ikke å score.
    17'
    Schwarz Weiss Bregenz får tildelt et frispark
    Arnes Talic signaliserer et frispark til Schwarz Weiss Bregenz.
    18'
    I Bregenz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    22'
    Luca Butkovic
    Luca Butkovic (SV Lafnitz) fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Frispark i en god posisjon for Schwarz Weiss Bregenz!
    23'
    Burak Alili
    Målsjanse! Burak Alili (SV Lafnitz) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    24'
    Arnes Talic signaliserer et frispark til Schwarz Weiss Bregenz på egen banehalvdel.
    24'
    Mål for SV Lafnitz!
    Schwarz Weiss Bregenz 0 - 1 SV Lafnitz
    Mål: Jakob Knollmuller
    Målgivende: Dylann Kam
    Mål! Jakob Knollmuller gir SV Lafnitz ledelsen 0-1 i Bregenz. Det er en fin assist fra Dylann Kam.
    25'
    28'
    Arnes Talic signaliserer et frispark til SV Lafnitz på egen banehalvdel.
    28'
    Frispark Schwarz Weiss Bregenz.
    28'
    Arnes Talic signaliserer et frispark til SV Lafnitz.
    29'
    Skudd på mål, SV Lafnitz
    Burak Alili
    Målsjanse på ImmoAgentur Stadium! Burak Alili fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    30'
    SV Lafnitz, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    SV Lafnitz får tildelt et hjørnespark
    Jakob Knollmuller (SV Lafnitz) løfter inn en corner fra venstre på ImmoAgentur Stadium.
    30'
    Djawal Kaiba
    Schwarz Weiss Bregenz fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    33'
    En av SV Lafnitzs spillere blir avblåst for offside på ImmoAgentur Stadium.
    34'
    Lars Nussbaumer
    Arnes Talic tildeler Schwarz Weiss Bregenz en corner. Lars Nussbaumer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    35'
    SV Lafnitz må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Schwarz Weiss Bregenz.
    35'
    36'
    Dylann Kam
    Sjanse! SV Lafnitz avanserer forover, men Dylann Kam avslutter utenfor.
    36'
    SV Lafnitz angriper, men Arnes Talic blåser for offside.
    38'
    Lars Nussbaumer (Schwarz Weiss Bregenz) slår en corner fra høyre side på ImmoAgentur Stadium.
    43'
    45'
    Spillerbytte - Schwarz Weiss Bregenz
    Inn: Burak Ergin
    Ut: Daniel Tiefenbach
    Schwarz Weiss Bregenz bytter ut Daniel Tiefenbach med Burak Ergin. Dette er det første byttet som Regi Van Acker gjør i dagens kamp.
    46'
    50'
    Mario Vucenovic (Schwarz Weiss Bregenz) fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    En av Schwarz Weiss Bregenzs spillere blir avblåst for offside på ImmoAgentur Stadium.
    52'
    Mario Vucenovic (Schwarz Weiss Bregenz) avanserer forover på ImmoAgentur Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    53'
    53'
    SV Lafnitz angriper i Bregenz. Kylian Silvestre avslutter på mål, men greier ikke å score.
    53'
    53'
    Målsjanse! Jakob Knollmuller (SV Lafnitz) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    Schwarz Weiss Bregenz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    Frispark for Schwarz Weiss Bregenz på egen banehalvdel.
    56'
    Burak Alili
    SV Lafnitz avanserer forover i Bregenz. Burak Alili avslutter, men treffer ikke mål.
    58'
    Kjempesjanse! Mario Vucenovic (Schwarz Weiss Bregenz) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    58'
    61'
    En av SV Lafnitzs spillere blir avblåst for offside.
    61'
    Mario Vucenovic (Schwarz Weiss Bregenz) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    62'
    Schwarz Weiss Bregenz angriper, men blir avblåst for offside.
    63'
    Inn: Marcel Monsberger
    Ut: Florian Prirsch
    Schwarz Weiss Bregenz bytter ut Florian Prirsch med Marcel Monsberger.
    64'
    Inn: Tobias Mandler
    Ut: Johannes Tartarotti
    Schwarz Weiss Bregenz gjør sitt tredje bytte. Johannes Tartarotti erstattes av Tobias Mandler.
    64'
    Marcel Monsberger
    Sjanse i Bregenz! Marcel Monsberger (Schwarz Weiss Bregenz) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    65'
    65'
    66'
    Spillerbytte - SV Lafnitz
    Inn: Mickael Sebedian Dosso
    Ut: Dylann Kam
    Saban Uzun gjør dagens første bytte i Bregenz, når han tar ut Dylann Kam og setter inn Mickael Sebedian Dosso.
    67'
    68'
    Mickael Sebedian Dosso
    69'
    71'
    71'
    Gult kort til Schwarz Weiss Bregenz
    Raul Marte
    Dommeren gir Raul Marte (Schwarz Weiss Bregenz) et gult kort.
    71'
    Sjanse til SV Lafnitz! Kylian Silvestre er nær ved å score, men keeper redder.
    73'
    73'
    73'
    73'
    75'
    Mål for Schwarz Weiss Bregenz!
    Schwarz Weiss Bregenz 1 - 1 SV Lafnitz
    Mål: Lars Nussbaumer
    Lars Nussbaumer scorer og utligningen er et faktum på ImmoAgentur Stadium. 1-1.
    75'
    Frisparket tildelt SV Lafnitz er farlig nær Schwarz Weiss Bregenzs målområde.
    77'
    Adriel
    Adriel (Schwarz Weiss Bregenz) pådrar seg et gult kort.
    77'
    Inn: Ivo Antonio Kralj
    Ut: Mario Vucenovic
    Regi Van Acker (Schwarz Weiss Bregenz) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Ivo Antonio Kralj erstatter Mario Vucenovic.
    78'
    Spillet på ImmoAgentur Stadium er stoppet midlertidig fordi Alvaro Henry ligger nede.
    78'
    SV Lafnitz angriper i Bregenz. Jakob Knollmuller avslutter på mål, men greier ikke å score.
    79'
    79'
    Alvaro Henry kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på ImmoAgentur Stadium.
    79'
    Inn: Andreas Radics
    Ut: Burak Alili
    Bytte for SV Lafnitz. Andreas Radics kommer inn for Burak Alili på ImmoAgentur Stadium.
    80'
    80'
    82'
    Målsjanse til Schwarz Weiss Bregenz! Marcel Monsberger treffer mål, men keeper redder.
    83'
    83'
    Lars Nussbaumer (Schwarz Weiss Bregenz) løfter inn en corner fra høyre på ImmoAgentur Stadium.
    83'
    Ivo Antonio Kralj
    Schwarz Weiss Bregenz angriper på ImmoAgentur Stadium og Ivo Antonio Kralj får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    84'
    I Bregenz slår Lars Nussbaumer en corner fra venstre.
    84'
    Schwarz Weiss Bregenz 2 - 1 SV Lafnitz
    Mål: Djawal Kaiba
    Målgivende: Lars Nussbaumer
    Mål! Schwarz Weiss Bregenz tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Djawal Kaiba på ImmoAgentur Stadium. Flott spill fra Lars Nussbaumer før målet.
    84'
    86'
    Gult kort til SV Lafnitz
    Philipp Siegl
    Dommer Arnes Talic gir Philipp Siegl (SV Lafnitz) et gult kort.
    86'
    88'
    Inn: Marcel Krnjic
    Ut: Renan Peixoto Nepomuceno
    Bytte for Schwarz Weiss Bregenz. Marcel Krnjic kommer inn for Renan Peixoto Nepomuceno på ImmoAgentur Stadium.
    89'
    90'
    Lars Nussbaumer (Schwarz Weiss Bregenz) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'
    Schwarz Weiss Bregenz 3 - 1 SV Lafnitz
    Mål: Burak Ergin
    Målgivende: Djawal Kaiba
    Mål! Burak Ergin øker Schwarz Weiss Bregenzs ledelse til 3-1 på ImmoAgentur Stadium. Djawal Kaiba var nest sist på ballen.
    90'+1
    Straffe til Schwarz Weiss Bregenz
    90'+4
    Kilian Schrocker
    Kilian Schrocker (SV Lafnitz) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+4
    Schwarz Weiss Bregenz scorer på straffe!
    Schwarz Weiss Bregenz 4 - 1 SV Lafnitz
    Mål: Marcel Monsberger
    Mål! Marcel Monsberger scorer på straffe. Schwarz Weiss Bregenzs ledelse øker dermed til 4-1.