Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for Seattle Sounders!
    Seattle Sounders 1 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Jordan Morris
    Målgivende: Xavier Arreaga
    Mål! Jordan Morris gir Seattle Sounders en 1-0 ledelse. Det er en fin assist fra Xavier Arreaga.
    4'
    En av Seattle Sounderss spillere blir avblåst for offside på CenturyLink Field.
    7'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    12'
    Seattle Sounders 2 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Raul Ruidiaz
    Målgivende: Nicolas Lodeiro
    Mål! Raul Ruidiaz gir Seattle Sounders en komfortabel 2-0 ledelse. Flott spill fra Nicolas Lodeiro før målet.
    12'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    13'
    Cristian Espinoza
    San Jose Earthquakes fosser forover og Cristian Espinoza fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    15'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Seattle Sounders 3 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Kelvin Leerdam
    Målgivende: Joevin Jones
    Seattle Sounders går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Kelvin Leerdam. Joevin Jones sto for den målgivende pasningen.
    15'
    Seattle Sounders 4 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Joevin Jones
    Målgivende: Raul Ruidiaz
    Mål! Joevin Jones øker ledelsen til 4-0. Raul Ruidiaz var nest sist på ballen.
    20'
    Nouhou Tolo
    Målsjanse til Seattle Sounders! Nouhou Tolo treffer mål, men keeper redder.
    22'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    I Seattle har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    23'
    24'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    27'
    Frispark Seattle Sounders.
    30'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Andy Rios
    Andy Rios (San Jose Earthquakes) får et gult kort av dommer Allen Chapman.
    30'
    Kelvin Leerdam
    Sjanse! Seattle Sounders avanserer forover, men Kelvin Leerdam avslutter utenfor.
    31'
    31'
    Seattle Sounders 5 - 0 San Jose Earthquakes
    Målgivende: Jordan Morris
    Raul Ruidiaz øker Seattle Sounderss ledelse til 5-0! Jordan Morris sto for den målgivende pasningen.
    33'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) slår en corner fra venstre side på CenturyLink Field.
    35'
    I Seattle slår Cristian Espinoza en corner fra venstre.
    37'
    Jordan Morris
    Sjanse i Seattle! Jordan Morris (Seattle Sounders) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    38'
    38'
    Allen Chapman tildeler Seattle Sounders en corner. Nicolas Lodeiro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    38'
    Skudd på mål, Seattle Sounders
    39'
    39'
    Marcos Lopez (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra venstre på CenturyLink Field.
    42'
    Joevin Jones
    Joevin Jones (Seattle Sounders) avanserer forover på CenturyLink Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    43'
    43'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra venstre på CenturyLink Field.
    43'
    Yeimar Gomez Andrade
    I Seattle header Yeimar Gomez Andrade (Seattle Sounders) mot mål, men ballen går utenfor.
    43'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Shane O'Neill
    Ut: Yeimar Gomez Andrade
    Brian Schmetzer (Seattle Sounders) gjør sitt første bytte for dagen. Shane O'Neill erstatter Yeimar Gomez Andrade.
    46'
    Seattle Sounders 6 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Joao Paulo
    Målgivende: Kelvin Leerdam
    Mål! Joao Paulo gir Seattle Sounders en komfortabel 6-0 ledelse. Det er en fin assist fra Kelvin Leerdam.
    48'
    Frisparket tildelt San Jose Earthquakes er farlig nær Seattle Sounderss målområde.
    49'
    Oswaldo Alanis
    Oswaldo Alanis (San Jose Earthquakes) kommer seg fri på CenturyLink Field, men avslutningen går utenfor.
    50'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) slår en corner fra høyre side på CenturyLink Field.
    52'
    Seattle Sounders avanserer forover i Seattle. Kelvin Leerdam avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    Allen Chapman tildeler San Jose Earthquakes en corner. Cristian Espinoza sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    56'
    Inn: Will Bruin
    Ut: Raul Ruidiaz
    Bytte for Seattle Sounders. Will Bruin kommer inn for Raul Ruidiaz på CenturyLink Field.
    57'
    Inn: Jordy Delem
    Ut: Cristian Roldan
    Cristian Roldan (Seattle Sounders) erstattes av Jordy Delem.
    58'
    Inn: Alex Roldan
    Ut: Kelvin Leerdam
    Seattle Sounders bytter ut Kelvin Leerdam med Alex Roldan. Dette er det fjerde byttet som Brian Schmetzer gjør i dagens kamp.
    58'
    Seattle Sounders 7 - 0 San Jose Earthquakes
    I Seattle øker Seattle Sounders ledelsen til 7-0 takket være et mål av Joevin Jones. Flott spill fra Jordan Morris før målet.
    59'
    61'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Nicholas Lima
    Ut: Judson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for San Jose Earthquakes. Inn kommer Nick Lima, mens Judson tar plass på benken.
    64'
    Inn: Shea Salinas
    Ut: Valeri Qazaishvili
    Matias Jesus Almeyda gjør dagens første bytte i Seattle, når han tar ut Vako Qazaishvili og setter inn Shea Salinas.
    64'
    Inn: Tommy Thompson
    Ut: Paul Marie
    San Jose Earthquakes gjør sitt femte bytte. Paul Marie erstattes av Tommy Thompson.
    64'
    Inn: Eric Calvillo
    Ut: Andy Rios
    Matias Jesus Almeyda gjør dagens fjerde bytte i Seattle, når han tar ut Andy Rios og setter inn Eric Calvillo.
    64'
    Inn: Cade Cowell
    Ut: Cristian Espinoza
    Bytte for San Jose Earthquakes. Cade Cowell kommer inn for Cristian Espinoza på CenturyLink Field.
    64'
    Marcos Lopez
    San Jose Earthquakes angriper. Marcos Lopez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    66'
    66'
    Hjørnespark til San Jose Earthquakes
    68'
    70'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for San Jose Earthquakes...
    71'
    San Jose Earthquakes scorer på straffe!
    Seattle Sounders 7 - 1 San Jose Earthquakes
    Mål: Chris Wondolowski
    Chris Wondolowski banker inn et straffespark på CenturyLink Field og reduserer dermed til 7-1 for San Jose Earthquakes.
    71'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.