Jamie Vardy90'+4 (Str.)

Ble dekket av Jostein Overvik

Tøffe spilleforhold med regn og vind på sørkysten av England i kveld.
    2'
    Har skjedd svært lite de første minuttene. Vanskelig å få fart på ballen på den dyvåte matta. Har gitt dårlig tempo til nå.
    7'
    Skudd utenfor mål, Leicester City
    Harvey Barnes
    9'
    Redmond kommer på en kontring for Southampton, men vanskelig å føre ballen alene under disse forholdene.
    9'
    Barnes forsøker seg med et skudd for Leicester. Halvannen meter utenfor.
    9'
    Skudd på mål, Leicester City
    10'
    Mål for Leicester City!
    Southampton 0 - 1 Leicester City
    Mål: Ben Chilwell
    Chilwell setter inn en retur etter at Angus Gunn redder det første forsøket fra Leicester. Southampton kløner det til med en feilpasning rett i forkant.
    10'
    Ben Chilwell
    11'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    12'
    Rødt kort!
    Spilleren på Southampton får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    12'
    Rødt kort til Southampton
    Ryan Bertrand
    Bertrand setter samtlige knotter i leggen Ayoze Perez. Den første utvisning fra VAR i Premier League. Situasjonen kom rett før Leicester-scoringen. Dommer Andre Marriner får beskjed om å gi rødt kort på øret.Ser ikke taklingen på storskjermen en gang. Stoler fullt og helt på VAR-rommet.
    12'
    Frispark
    15'
    Frispark
    16'
    Southampton 0 - 2 Leicester City
    Mål: Youri Tielemans
    Tielemans får ballen ved en tilfeldighet på 14 meter. Scorer med et fint skudd. Men forsvarsspillet til hjemmelaget er under en hver kritikk. Burde avklart denne.
    17'
    Southampton 0 - 3 Leicester City
    Mål: Ayoze Perez
    Målgivende: Youri Tielemans
    Det regner scoringer i Southampton! Perez spiller en rask vegg og setter inn Leicesters tredje og sender klubben opp på 2. plass i Premier League.
    19'
    Hjørnespark til Leicester City. Southampton får avverget den. Men er uansett i kjempetrøbbel her.
    23'
    For tredje kamp på rad får Southampton en spiller utvist mot Leicester.
    25'
    Frispark
    26'
    Skudd på mål, Southampton
    Yann Valery
    32'
    Redning, Leicester City. Southampton angriper og kommer til en mulighet. Yann Valerys avslutning ender i fanget på Kasper Schmeichel.
    32'
    Jamie Vardy
    33'
    Frispark
    33'
    35'
    Southampton, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Chilwell på ferde igjen. Angriper fra venstre. Harvey Barnes kommer til skudd. Gunn redder på streken.
    36'
    Skudd utenfor mål, Southampton
    Danny Ings
    36'
    Danny Ings kommer til skudd fra 25 meter. Brukbart forsøk. Men over for Southampton-spissen.
    37'
    Ayoze Perez
    37'
    37'
    Frispark
    38'
    Hjemmelagets manager Ralph Hasenhüttl ser ikke spesielt lykkelig ut i striregnet på sidelinjen.
    39'
    Southampton 0 - 4 Leicester City
    Målgivende: Ben Chilwell
    Chilwell legger ballen på bakerste stolpe. Perez smeller ballen opp i nettaket. Southamptons Yann Valery henger ikke med.
    39'
    Southamptons under et voldsomt press. Gjør flere blokkeringer innenfor egen 16-meter. Det kan bli mer her.
    45'
    Southampton 0 - 5 Leicester City
    Mål: Jamie Vardy
    Vardy får en pasning fra Chilwell via et Southampton-hode. Finter vekk Yoshida totalt og dundrer ballen i mål. Leicester på skjema til ti mål.... Ellevillt!
    45'
    Hjørnespark til Leicester City
    45'+2
    Spillerbytte - Southampton
    Inn: Jack Stephens
    Ut: Jannik Vestergaard
    46'
    Inn: Kevin Danso
    Ut: Danny Ings
    46'
    Jamie Vardy
    48'
    Redning, Southampton. jamie Vardy nær sitt andre mål etter en megabrøler av Maya Yoshida i hjemmeforsvaret.
    48'
    48'
    Frispark
    52'
    Ayoze Perez
    54'
    54'
    Frispark
    55'
    Southampton 0 - 6 Leicester City
    Målgivende: Harvey Barnes
    Perez spilt gjennom av Harvey Barnes. Tar ballen ned på brystet og scorer på volley. Nydelig gjort mot et fullstendig etablert Southampton-forsvar.
    57'
    Southampton 0 - 7 Leicester City
    Sothamton ydmykes igjen! Vardy får stå mutters alene i Southampton-forsvaret. Header inn Leicesters syvende på pasning fra Benjamin Chilwell.
    58'
    Frispark
    60'
    Det spørs om Ralph Hasenhüttl overlever som Southampton-manager etter dette. Slike smeller bruker å få store konsekvenser.
    62'
    Southamptons verste tap var 0-8 for Tottenham i 1936. Kampen ble spilt på nivå 2.
    62'
    Frispark
    63'
    65'
    Frispark
    65'
    Frispark
    66'
    James Ward Prowse
    67'
    Leicester City, prøver et skudd, men det reddes
    67'
    Nathan Redmond
    69'
    69'
    Redmond med et meget godt forsøk. Schmeichel redder glimrende. Southamptons første corner i kampen.
    70'
    Inn: Stuart Armstrong
    Ut: Yann Valery
    70'
    Hjørnespark til Southampton
    70'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Marc Albrighton
    Ut: Harvey Barnes
    72'
    73'
    Jonny Evans
    74'
    Perez nær ved å bli firemålsscorer. Skuddet hans stryker stolpen.
    73'
    Inn: Demarai Gray
    Ut: Ayoze Perez
    74'
    Frispark
    75'
    Stuart Armstrong kjemper frem en corner for hjemmelaget.
    77'
    77'
    77'
    80'
    Chilwell prøver igjen. Men nå går skuddet en meter over.
    81'
    Skade: Jack Stephens - Southampton
    82'
    Tilbake fra skade: Jack Stephens - Southampton
    82'
    Frispark
    83'
    Vardy skaffer et frispark på 22 meter. James Maddison er vanligvis god på slike muligheter.