1-4
    Dagens kamp på Sparta Stadium Het Kasteel i Rotterdam er i gang.
    I Rotterdam har et frispark blitt tildelt bortelag.
    1'
    Joey Veerman (SC Heerenveen) løfter inn en corner fra høyre på Sparta Stadium Het Kasteel.
    4'
    Pawel Bochniewicz
    SC Heerenveen angriper i Rotterdam. Pawel Bochniewicz fyrer av et skudd som går utenfor.
    4'
    SC Heerenveen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Offside! Henk Veerman (SC Heerenveen) er alene igjennom, men dommer Bas Nijhuis ser at linjemannen er oppe med flagget.
    6'
    Mål for Heerenveen!
    Sparta Rotterdam 0 - 1 Heerenveen
    Mål: Benjamin Nygren
    Benjamin Nygren dundrer ballen i mål og SC Heerenveen tar ledelsen 0-1 på Sparta Stadium Het Kasteel.
    7'
    Frispark for SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    9'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    11'
    12'
    Sparta Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Danzell Gravenberch
    Sparta Rotterdam fosser forover og Danzell Gravenberch fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    15'
    Heerenveen, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til Sparta Rotterdam.
    17'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Danzell Gravenberch (Sparta Rotterdam) vrir seg av smerte i gresset.
    17'
    Sparta Rotterdam slipper å klare seg uten Danzell Gravenberch som kommer tilbake på banen igjen.
    19'
    I Rotterdam slår Sven Mijnans en corner fra høyre.
    20'
    Abdou Harroui
    Målsjanse! Abdou Harroui (Sparta Rotterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Frispark til Sparta Rotterdam på halvdelen til SC Heerenveen.
    22'
    Offside! Danzell Gravenberch blir vinket av og Sparta Rotterdam må dermed bygge opp et nytt angrep.
    24'
    Bas Nijhuis tildeler SC Heerenveen en corner. Joey Veerman sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    Sparta Rotterdam 0 - 2 Heerenveen
    Mål: Jan Paul Van Hecke
    Målgivende: Joey Veerman
    Mål! Jan Paul van Hecke (SC Heerenveen) header inn 0-2 på Sparta Stadium Het Kasteel. Det er en fin assist fra Joey Veerman.
    25'
    Frispark for Sparta Rotterdam på egen banehalvdel.
    29'
    Danzell Gravenberch (Sparta Rotterdam) vinkes av for offside i Rotterdam.
    29'
    Spillerbytte - Sparta Rotterdam
    Inn: Emanuel Emegha
    Ut: Danzell Gravenberch
    Henk Fraser (Sparta Rotterdam) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Emanuel Emegha erstatter Danzell Gravenberch som sannsynligvis er skadet.
    30'
    Mitchell Van Bergen
    Sjanse til SC Heerenveen! Mitchell Van Bergen er nær ved å score, men keeper redder.
    37'
    Sparta Rotterdam, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Frispark Sparta Rotterdam.
    38'
    SC Heerenveen fosser fremover, men Bas Nijhuis blåser for offside på Sparta Stadium Het Kasteel.
    41'
    Sparta Rotterdam 0 - 3 Heerenveen
    Mål: Henk Veerman
    Målgivende: Benjamin Nygren
    Henk Veerman øker SC Heerenveens ledelse til 0-3! Benjamin Nygren var nest sist på ballen.
    42'
    Lucas Woudenberg
    SC Heerenveen avanserer forover i Rotterdam. Lucas Woudenberg avslutter, men treffer ikke mål.
    43'
    En av SC Heerenveens spillere blir avblåst for offside på Sparta Stadium Het Kasteel.
    44'
    Joey Veerman (SC Heerenveen) slår en corner fra venstre side på Sparta Stadium Het Kasteel.
    45'+1
    Sven Mijnans
    Sparta Rotterdam angriper, men avslutningen til Sven Mijnans går utenfor.
    46'
    48'
    Sparta Rotterdam angriper, men Sven Mijnans vinkes av for offside.
    48'
    Lennart Thy
    Sjanse! Sparta Rotterdam avanserer forover, men Lennart Thy avslutter utenfor.
    49'
    50'
    Gult kort til Sparta Rotterdam
    Laros Duarte
    Dommeren gir Laros Duarte (Sparta Rotterdam) et gult kort.
    50'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Rotterdam fordi Joey Veerman får behandling for en skade på banen.
    51'
    Joey Veerman er på beina igjen og fortsetter kampen på Sparta Stadium Het Kasteel.
    52'
    Dommer Bas Nijhuis ser at linjemannen løfter flagget, og Sparta Rotterdams Emanuel Emegha blåses av for offside.
    52'
    53'
    Sven Mijnans (Sparta Rotterdam) avanserer forover på Sparta Stadium Het Kasteel. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    54'
    54'
    Sparta Rotterdam 0 - 4 Heerenveen
    Henk Veerman setter ballen i mål og øker SC Heerenveens ledelse til 0-4 i Rotterdam. Joey Veerman sto for den målgivende pasningen.
    57'
    Emanuel Emegha
    Emanuel Emegha (Sparta Rotterdam) kommer til en målsjanse på Sparta Stadium Het Kasteel, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Frispark SC Heerenveen.
    61'
    Lennart Thy
    Sjanse i Rotterdam! Lennart Thy (Sparta Rotterdam) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    63'
    63'
    Offside! Emanuel Emegha (Sparta Rotterdam) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    64'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Sieben Dewaele
    Ut: Oliver Batista Meier
    SC Heerenveen bytter ut Oliver Batista Meier med Sieben Dewaele.
    64'
    Sparta Rotterdams Emanuel Emegha blåses av for offside på Sparta Stadium Het Kasteel.
    67'
    Abdou Harroui (Sparta Rotterdam) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    68'
    Inn: Deroy Duarte
    Ut: Tom Beugelsdijk
    Henk Fraser gjør dagens andre bytte i Rotterdam, når han tar ut Tom Beugelsdijk og setter inn Deroy Duarte.
    68'
    Abdou Harroui (Sparta Rotterdam) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Sparta Stadium Het Kasteel.
    68'
    Abdou Harroui er tilbake på banen igjen.
    69'
    Sieben Dewaele
    Sieben Dewaele (SC Heerenveen) kommer seg fri på Sparta Stadium Het Kasteel, men avslutningen går utenfor.
    73'
    75'
    Inn: Ibrahim Dresevic
    Ut: Benjamin Nygren
    Johnny Jansen (SC Heerenveen) gjør sitt andre bytte for dagen. Ibrahim Dresevic erstatter Benjamin Nygren.
    76'
    Inn: Wouter Burger
    Ut: Mica Pinto
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sparta Rotterdam. Inn kommer Wouter Burger, mens Mica Pinto tar plass på benken.
    76'
    Inn: Aaron Meijers
    Ut: Abdou Harroui
    Abdou Harroui, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Aaron Meijers kommer inn for Sparta Rotterdam.
    76'
    Henk Veerman
    Henk Veerman (SC Heerenveen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Sparta Rotterdam angriper, men Bas Nijhuis blåser for offside.
    81'
    Sven Mijnans (Sparta Rotterdam) slår en corner fra høyre side på Sparta Stadium Het Kasteel.
    84'
    Sven Mijnans (Sparta Rotterdam) løfter inn en corner fra høyre på Sparta Stadium Het Kasteel.
    84'
    Bas Nijhuis tildeler Sparta Rotterdam en corner. Sven Mijnans sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    85'
    85'
    Sparta Rotterdam fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    86'
    Skudd utenfor mål, Heerenveen
    87'
    Inn: Rein Smit
    Ut: Henk Veerman
    Henk Veerman (SC Heerenveen) erstattes av Rein Smit.
    87'
    Inn: Rami Hajal
    Ut: Joey Veerman
    Bytte for SC Heerenveen. Rami Hajal kommer inn for Joey Veerman på Sparta Stadium Het Kasteel.
    88'
    Sparta Rotterdam har fått straffe!
    90'+3
    Sparta Rotterdam scorer på straffe!
    Sparta Rotterdam 1 - 4 Heerenveen
    Mål: Lennart Thy
    Lennart Thy reduserer til 1-4 for Sparta Rotterdam etter å ha satt inn et straffespark på Sparta Stadium Het Kasteel.