0-1
1-1
    En av Sporting Kansas Citys spillere blir avblåst for offside på Children's Mercy Park.
    1'
    Alexis Da Silva signaliserer et frispark til Houston Dynamo på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark for Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    7'
    Adalberto Carrasquilla
    Sjanse i Kansas City! Adalberto Carrasquilla (Houston Dynamo) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    11'
    Sporting Kansas City, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Houston Dynamo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Sporting Kansas City angriper, men blir avblåst for offside.
    14'
    15'
    Memo Rodriguez
    Sporting Kansas City angriper i Kansas City. Memo Rodriguez fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Sebastian Kowalczyk
    Houston Dynamo avanserer forover i Kansas City. Sebastian Kowalczyk avslutter, men treffer ikke mål.
    18'
    Alexis Da Silva signaliserer et frispark til Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    18'
    Ibrahim Aliyu
    Ibrahim Aliyu (Houston Dynamo) kommer til en målsjanse på Children's Mercy Park, men klarer ikke å score.
    22'
    Johnny Russell (Sporting Kansas City) slår en corner fra høyre side på Children's Mercy Park.
    23'
    Alexis Da Silva tildeler Houston Dynamo en corner. Hector Herrera sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    31'
    Mål for Houston Dynamo!
    Sporting Kansas City 0 - 1 Houston Dynamo
    Mål: Hector Herrera
    Målgivende: Amine Bassi
    Houston Dynamo leder 0-1 etter en scoring av Hector Herrera. Det er en fin assist fra Amine Bassi.
    31'
    Det blir farlig! Frispark for Sporting Kansas City er nær straffområde.
    35'
    Daniel Salloi
    Målsjanse på Children's Mercy Park! Daniel Salloi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    37'
    Houston Dynamo, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    I Kansas City slår Johnny Russell en corner fra høyre.
    37'
    William Agada
    William Agada (Sporting Kansas City) kommer seg fri på Children's Mercy Park, men avslutningen går utenfor.
    37'
    Houston Dynamo angriper i Kansas City. Adalberto Carrasquilla avslutter på mål, men greier ikke å score.
    38'
    38'
    Frispark for Houston Dynamo på egen banehalvdel.
    42'
    Memo Rodriguez (Sporting Kansas City) avanserer forover på Children's Mercy Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    43'
    43'
    Frispark Sporting Kansas City.
    44'
    Gult kort til Sporting Kansas City
    Dommer Alexis Da Silva viser Memo Rodriguez (Sporting Kansas City) det gule kortet.
    45'
    45'+2
    Griffin Dorsey
    Målsjanse! Griffin Dorsey (Houston Dynamo) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    48'
    Spillerbytte - Houston Dynamo
    Inn: Tate Schmitt
    Ut: Daniel Steres
    Daniel Steres (Houston Dynamo) erstattes av Tate Schmitt.
    49'
    I Kansas City har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    49'
    Houston Dynamo angriper, men Alexis Da Silva blåser for offside.
    52'
    Hector Herrera (Houston Dynamo) løfter inn en corner fra venstre på Children's Mercy Park.
    52'
    Sporting Kansas City angriper, men avslutningen til William Agada går utenfor.
    56'
    Johnny Russell (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra høyre på Children's Mercy Park.
    57'
    I Kansas City slår Memo Rodriguez en corner fra venstre.
    57'
    58'
    Memo Rodriguez (Sporting Kansas City) slår en corner fra venstre side på Children's Mercy Park.
    60'
    Mål for Sporting Kansas City!
    Sporting Kansas City 1 - 1 Houston Dynamo
    Mål: Daniel Salloi
    Målgivende: Memo Rodriguez
    Mål! hjemmelag utligner ved Daniel Salloi. Stillingen er nå 1-1. Memo Rodriguez sto for den målgivende pasningen.
    61'
    Sporting Kansas City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    62'
    65'
    Houston Dynamo angriper. Ibrahim Aliyu får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    67'
    67'
    67'
    Erik Sviatchenko
    Houston Dynamo avanserer forover og Erik Sviatchenko kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    67'
    67'
    68'
    69'
    Inn: Latif Blessing
    Ut: Hector Herrera
    Houston Dynamo bytter ut Hector Herrera med Latif Blessing.
    70'
    Amine Bassi
    Houston Dynamo fosser forover og Amine Bassi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    73'
    73'
    74'
    Spillerbytte - Sporting Kansas City
    Inn: Marinos Tzionis
    Ut: Alan Pulido
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting Kansas City. Inn kommer Marinos Tzionis, mens Alan Pulido tar plass på benken.
    74'
    Alexis Da Silva signaliserer et frispark til Sporting Kansas City.
    77'
    Sporting Kansas City avanserer forover på Children's Mercy Park og Daniel Salloi kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Houston Dynamo.
    77'
    77'
    Sporting Kansas City 1 - 2 Houston Dynamo
    Mål: Ibrahim Aliyu
    Målgivende: Griffin Dorsey
    Mål! Houston Dynamo tar ledelsen 1-2 ved Ibrahim Aliyu. Flott spill fra Griffin Dorsey før målet.
    78'
    79'
    Frispark til Houston Dynamo på halvdelen til Sporting Kansas City.
    80'
    81'
    Inn: Alenis Vargas
    Ut: Johnny Russell
    Peter Vermes gjør dagens andre bytte i Kansas City, når han tar ut Johnny Russell og setter inn Alenis Vargas.
    82'
    Amine Bassi
    Houston Dynamo avanserer forover i Kansas City. Amine Bassi avslutter, men treffer ikke mål.
    83'
    En av Houston Dynamos spillere blir avblåst for offside.
    83'
    Andreu Fontas
    Andreu Fontas (Sporting Kansas City) pådrar seg et gult kort.
    85'
    Inn: Bradley Shaun Smith
    Ut: Amine Bassi
    Houston Dynamo gjør sitt tredje bytte. Amine Bassi erstattes av Bradley Shaun Smith.
    86'
    86'
    Houston Dynamo angriper i Kansas City, men blir avblåst for offside.
    87'
    Sporting Kansas City fosser fremover, men Alexis Da Silva blåser for offside på Children's Mercy Park.
    88'
    Skudd på mål, Sporting Kansas City
    89'
    89'
    Ibrahim Aliyu ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    89'
    Inn: Stephen Afrifa
    Ut: William Agada
    Sporting Kansas City bytter ut William Agada med Stephen Afrifa.
    90'
    Ibrahim Aliyu ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Kansas City.
    90'
    Alexis Da Silva signaliserer et frispark til Sporting Kansas City like utenfor Houston Dynamo-området.
    90'+1
    Inn: Ethan Bartlow
    Ut: Ibrahim Aliyu
    Ben Olsen (Houston Dynamo) blir nødt til å gjøre sitt fjerde bytte. Ethan Bartlow erstatter Ibrahim Aliyu som sannsynligvis er skadet.
    90'+2
    Skudd utenfor mål, Sporting Kansas City
    90'+2
    Inn: Zorhan Bassong
    Ut: Tim Leibold
    Bytte for Sporting Kansas City. Zorhan Bassong kommer inn for Tim Leibold på Children's Mercy Park.
    90'+3
    90'+4
    Gult kort til Houston Dynamo
    Sebastian Kowalczyk (Houston Dynamo) mottar sitt første gule kort for dagen på Children's Mercy Park.
    90'+4
    I Kansas City slår Daniel Salloi en corner fra venstre.
    90'+5
    Alexis Da Silva tildeler Sporting Kansas City en corner. Memo Rodriguez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.