Dagens dommer, Allen Chapman, blåser i gang kampen.
    Frispark for Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    2'
    Sporting Kansas City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Allen Chapman tildeler Sporting Kansas City en corner. Johnny Russell sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    8'
    Johnny Russell (Sporting Kansas City) slår en corner fra høyre side på Children's Mercy Park.
    9'
    Frispark San Jose Earthquakes.
    11'
    I Kansas City har et frispark blitt tildelt Sporting Kansas Cityet.
    12'
    Frispark til Sporting Kansas City på halvdelen til San Jose Earthquakes.
    15'
    Florian Jungwirth
    Målsjanse på Children's Mercy Park! Florian Jungwirth fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    19'
    Sporting Kansas City, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    I Kansas City slår Magnus Eriksson en corner fra venstre.
    19'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Sporting Kansas City.
    21'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for Sporting Kansas City nær 16-meteren.
    21'
    Gult kort til Sporting Kansas City
    Daniel Salloi
    Dommer Allen Chapman viser Daniel Salloi (Sporting Kansas City) det gule kortet.
    21'
    Johnny Russell (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra høyre på Children's Mercy Park.
    23'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Sporting Kansas City får straffe av Allen Chapman på Children's Mercy Park.
    25'
    Sporting Kansas City scorer på straffe!
    Sporting Kansas City 1 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Ilie Sanchez
    Ilie Sanchez scorer og Sporting Kansas City leder nå 1-0. Målet kom på et straffespark.
    25'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    30'
    Mål for San Jose Earthquakes!
    Sporting Kansas City 1 - 1 San Jose Earthquakes
    Mål: Valeri Qazaishvili
    Målgivende: Nicholas Lima
    Mål! Valeri Qazaishvili utligner til 1-1. Flott spill fra Nick Lima før målet.
    34'
    35'
    Frispark i en god posisjon for Sporting Kansas City!
    39'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Yeferson Agustin Quintana Alonso
    Dommer Allen Chapman gir Yefferson Quintana (San Jose Earthquakes) et gult kort.
    39'
    Graham Zisi
    Graham Zisi (Sporting Kansas City) kommer seg fri på Children's Mercy Park, men avslutningen går utenfor.
    40'
    40'
    Danny Hoesen (San Jose Earthquakes) vinkes av for offside i Kansas City.
    41'
    Frispark Sporting Kansas City.
    43'
    Ike Opara
    Målsjanse! Ike Opara (Sporting Kansas City) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+1
    En av San Jose Earthquakess spillere blir avblåst for offside.
    49'
    San Jose Earthquakes fosser fremover, men Allen Chapman blåser for offside på Children's Mercy Park.
    50'
    Frispark til San Jose Earthquakes på halvdelen til Sporting Kansas City.
    50'
    Shea Salinas (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra venstre på Children's Mercy Park.
    53'
    Chris Wondolowski
    Chris Wondolowski (San Jose Earthquakes) kommer til en målsjanse på Children's Mercy Park, men klarer ikke å score.
    53'
    Mål for Sporting Kansas City!
    Sporting Kansas City 2 - 1 San Jose Earthquakes
    Mål: Graham Zisi
    Målgivende: Roger Espinoza
    Mål! Sporting Kansas City tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Graham Zisi på Children's Mercy Park. Det er en fin assist fra Roger Espinoza.
    56'
    Danny Hoesen
    San Jose Earthquakes angriper i Kansas City. Danny Hoesen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    60'
    60'
    Danny Hoesen vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    60'
    61'
    San Jose Earthquakes slipper å klare seg uten Danny Hoesen som kommer tilbake på banen i Kansas City.
    62'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    64'
    Sporting Kansas City 3 - 1 San Jose Earthquakes
    Mål: Felipe Gutierrez
    Målgivende: Daniel Salloi
    I Kansas City øker Sporting Kansas City ledelsen til 3-1 takket være et mål av Felipe Gutierrez. Daniel Salloi var nest sist på ballen.
    68'
    San Jose Earthquakesangriper, men blir avblåst for offside.
    71'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Jackson Yueill
    Ut: Florian Jungwirth
    San Jose Earthquakes bytter ut Florian Jungwirth med Jackson Yueill.
    74'
    Roger Espinoza ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    75'
    Roger Espinoza er på beina igjen og fortsetter kampen.
    77'
    Felipe Gutierrez
    Sporting Kansas City avanserer forover i Kansas City. Felipe Gutierrez avslutter, men treffer ikke mål.
    77'
    79'
    79'
    I Kansas City slår Johnny Russell en corner fra høyre.
    81'
    Inn: Quincy Amarikwa
    Ut: Danny Hoesen
    San Jose Earthquakes gjør sitt andre bytte. Danny Hoesen erstattes av Quincy Amarikwa.
    82'
    Spillerbytte - Sporting Kansas City
    Inn: Yohan Croizet
    Ut: Khiry Shelton
    Khiry Shelton (Sporting Kansas City) erstattes av Yohan Croizet.
    82'
    Inn: Fatai Alashe
    Ut: Shea Salinas
    Mikael Stahre gjør dagens tredje bytte i Kansas City, når han tar ut Shea Salinas og setter inn Fatai Alashe.
    82'
    86'
    Felipe Gutierrez (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra høyre på Children's Mercy Park.
    86'
    Inn: Gerso Fernandes
    Ut: Daniel Salloi
    Bytte for Sporting Kansas City. Gerso Fernandes kommer inn for Daniel Salloi på Children's Mercy Park.
    87'
    I Kansas City har et frispark blitt tildelt San Jose Earthquakeset.
    89'
    89'
    Sporting Kansas City 3 - 2 San Jose Earthquakes
    Mål: Chris Wondolowski
    Målgivende: Magnus Eriksson
    Mål! San Jose Earthquakeset reduserer til 3-2 etter et mål av Chris Wondolowski på Children's Mercy Park. Magnus Eriksson sto for den målgivende pasningen.
    90'+1
    90'+2
    Inn: Jimmy Medranda
    Ut: Roger Espinoza
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting Kansas City. Inn kommer Jimmy Medranda, mens Roger Espinoza tar plass på benken.
    90'+3
    Felipe Gutierrez (Sporting Kansas City) slår en corner fra venstre side på Children's Mercy Park.
    90'+4
    Allen Chapman tildeler Sporting Kansas City en corner. Felipe Gutierrez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.