Klauss45'+3
2-0
3-0
    San Jose Earthquakes får tildelt et frispark
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    1'
    Skudd utenfor mål, San Jose Earthquakes
    Carlos Akapo
    Carlos Akapo (San Jose Earthquakes) kommer seg fri på Citypark, men avslutningen går utenfor.
    2'
    Frispark San Jose Earthquakes.
    5'
    St. Louis City får tildelt et frispark
    Frispark for Saint Louis City SC på egen banehalvdel.
    6'
    St. Louis City får tildelt et hjørnespark
    Eduard Lowen
    Eduard Lowen (Saint Louis City SC) løfter inn en corner fra venstre på Citypark.
    7'
    VAR sjekker om det er straffe til St. Louis City
    8'
    Ingen straffe til St. Louis City
    8'
    Indiana Vassilev
    Indiana Vassilev (Saint Louis City SC) slår en corner fra høyre side på Citypark.
    8'
    I St. Louis slår Indiana Vassilev en corner fra høyre.
    9'
    Rosendo Mendoza tildeler Saint Louis City SC en corner. Indiana Vassilev sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Skudd utenfor mål, St. Louis City
    Kyle Hiebert
    Kyle Hiebert (Saint Louis City SC) kommer til en målsjanse på Citypark, men klarer ikke å score.
    9'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    Roman Burki
    13'
    Skudd på mål, San Jose Earthquakes
    Cade Cowell
    San Jose Earthquakes fosser forover og Cade Cowell fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    13'
    13'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til Saint Louis City SC.
    13'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Rodrigues
    Rodrigues (San Jose Earthquakes) får et gult kort av dommer Rosendo Mendoza.
    14'
    Sjanse! Saint Louis City SC avanserer forover, men Indiana Vassilev avslutter utenfor.
    16'
    St. Louis City, prøver et skudd, men det reddes
    JT Marcinkowski
    17'
    Skudd på mål, St. Louis City
    Klauss
    Målsjanse til Saint Louis City SC! Klauss treffer mål, men keeper redder.
    17'
    17'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Dommer Rosendo Mendoza venter med å sette i gang spillet fordi Carlos Gruezo ligger nede.
    24'
    Carlos Gruezo er på beina igjen og fortsetter kampen på Citypark.
    26'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    26'
    San Jose Earthquakes blir avblåst for offside
    Cade Cowell
    Cade Cowell (San Jose Earthquakes) vinkes av for offside i St. Louis.
    29'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Michael Baldisimo
    Ut: Carlos Gruezo
    Luis Gonzalez Gallaguer (San Jose Earthquakes) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Michael Baldisimo erstatter Carlos Gruezo som sannsynligvis er skadet.
    29'
    St. Louis City blir avblåst for offside
    Jared Stroud
    Saint Louis City SC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    30'
    34'
    Mål for St. Louis City!
    St. Louis City 1 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Nicholas Gioacchini
    Nicholas Gioacchini dundrer ballen i mål og Saint Louis City SC tar ledelsen 1-0 på Citypark.
    34'
    San Jose Earthquakes får tildelt et hjørnespark
    Cristian Espinoza
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) slår en corner fra høyre side på Citypark.
    38'
    Målsjanse! Carlos Akapo (San Jose Earthquakes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    39'
    I St. Louis har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    40'
    Miguel Trauco
    Miguel Trauco (San Jose Earthquakes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    40'
    41'
    41'
    Eduard Lowen (Saint Louis City SC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    42'
    San Jose Earthquakes angriper, men avslutningen til Cristian Espinoza går utenfor.
    44'
    Saint Louis City SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    45'+1
    45'+2
    St. Louis City 2 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Klauss
    Mål! Klauss gir Saint Louis City SC en komfortabel 2-0 ledelse.
    45'+3
    45'+3
    Inn: Paul Marie
    Ut: Tommy Thompson
    San Jose Earthquakes bytter ut Tommy Thompson med Paul Marie. Dette er det andre byttet som Luis Gonzalez Gallaguer gjør i dagens kamp.
    46'
    Frispark til Saint Louis City SC på halvdelen til San Jose Earthquakes.
    46'
    Benjamin Kikanovic
    Dommer Rosendo Mendoza gir Benjamin Kikanovic (San Jose Earthquakes) et gult kort.
    46'
    Inn: Benjamin Kikanovic
    Ut: Miguel Trauco
    Bytte for San Jose Earthquakes. Benjamin Kikanovic kommer inn for Miguel Trauco på Citypark.
    46'
    47'
    Frispark til San Jose Earthquakes på halvdelen til Saint Louis City SC.
    52'
    Cade Cowell
    San Jose Earthquakes avanserer forover i St. Louis. Cade Cowell avslutter, men treffer ikke mål.
    53'
    53'
    55'
    Spillerbytte - St. Louis City
    Inn: Tomas Ostrak
    Ut: Rasmus Alm
    Saint Louis City SC bytter ut Rasmus Alm med Tomas Ostrak.
    57'
    Inn: Tanner Beason
    Ut: Rodrigues
    San Jose Earthquakes gjør sitt fjerde bytte. Rodrigues erstattes av Tanner Beason.
    58'
    Rosendo Mendoza tildeler San Jose Earthquakes en corner. Cristian Espinoza sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    59'
    Paul Marie
    Sjanse! San Jose Earthquakes avanserer forover, men Paul Marie avslutter utenfor.
    60'
    Roman Burki
    61'
    Cade Cowell
    Målsjanse på Citypark! Cade Cowell fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    61'
    61'
    San Jose Earthquakes angriper, men avslutningen til Benjamin Kikanovic går utenfor.
    61'
    Frispark Saint Louis City SC.
    63'
    64'
    Cade Cowell
    Dommer Rosendo Mendoza viser Cade Cowell (San Jose Earthquakes) det gule kortet.
    64'
    Inn: Miguel Perez
    Ut: Jared Stroud
    Bradley Carnell gjør dagens andre bytte i St. Louis, når han tar ut Jared Stroud og setter inn Miguel Perez.
    65'
    Inn: Samuel Adeniran
    Ut: Klauss
    Bradley Carnell (Saint Louis City SC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Samuel Adeniran erstatter Klauss.
    65'
    Samuel Adeniran
    Saint Louis City SC angriper i St. Louis. Samuel Adeniran fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Michael Baldisimo
    Michael Baldisimo (San Jose Earthquakes) mottar sitt første gule kort for dagen på Citypark.
    67'
    67'
    St. Louis City 3 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Tomas Ostrak
    Tomas Ostrak øker Saint Louis City SCs ledelse til 3-0!
    68'
    68'
    70'
    I St. Louis slår Eduard Lowen en corner fra venstre.
    72'
    Indiana Vassilev (Saint Louis City SC) løfter inn en corner fra høyre på Citypark.
    73'
    75'
    Nicholas Gioacchini (Saint Louis City SC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Citypark.
    75'
    En av Saint Louis City SCs spillere blir avblåst for offside.
    76'
    Nicholas Gioacchini er tilbake i kampen igjen.
    76'
    Tomas Ostrak
    Sjanse i St. Louis! Tomas Ostrak (Saint Louis City SC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    78'
    78'
    Målsjanse! Samuel Adeniran (Saint Louis City SC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    I St. Louis har et frispark blitt tildelt bortelag.
    81'
    Inn: Ousseni Bouda
    Ut: Cade Cowell
    San Jose Earthquakes bytter ut Cade Cowell med Ousseni Bouda. Dette er det femte byttet som Luis Gonzalez Gallaguer gjør i dagens kamp.
    83'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra høyre på Citypark.
    83'
    84'
    Sjanse til Saint Louis City SC! Samuel Adeniran er nær ved å score, men keeper redder.
    84'
    84'
    84'
    86'
    Inn: Aziel Jackson
    Ut: Indiana Vassilev
    Bytte for Saint Louis City SC. Aziel Jackson kommer inn for Indiana Vassilev på Citypark.
    86'
    Inn: Celio Pompeu
    Ut: Nicholas Gioacchini
    Nicholas Gioacchini, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Celio Pompeu kommer inn for Saint Louis City SC.
    87'
    Rosendo Mendoza tildeler San Jose Earthquakes en corner. Cristian Espinoza sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.