1-0
Supporterfordeling på VG
177
222
Author avatar

Ble dekket av NTB

    Kampen har startet
    0'
    Isaksen smeller ballen i stolpen! Hun tar ned ballen etter et langt innkast, før hun trekker ned mot dødlinja. Derfra skyter hun med strak rist, men Larsen er god og får reddet ballen ut i stolpen og til corner.
    5'
    Mål for Stabæk!
    Stabæk 1 - 0 Arna-Bjørnar
    Mål: Mathilde Kruse
    6'
    Første mulighet for bortelaget! Boubezari trekker innover før hun skyter. Skuddet er godt og høyt, og hun tvinger Skoglund til å gi til corner! Hun strekker hendene i været, og det er så vidt hun får lempet ballen over tverrligger.
    35'
    Pause
    45'
    2. omgang
    45'
    Spillerbytte - Arna-Bjørnar
    Inn: Vilde Vedeler
    Ut: Mari Nyhagen
    57'
    Gult kort til Arna-Bjørnar
    Nora Nøss
    60'
    Tverrliggeren for Sælen! Ballen lander hos spissen til høyre, og hun legger rista til! Treffer er godt, men tverrliggeren hindrer utligning!
    72'
    Spillerbytte - Stabæk
    Inn: Zara Jönsson
    Ut: Monica Isaksen
    73'
    Strålende kontring fra Stabæk! Jönsson er på vei gjennom, men hun vender opp og tar med seg Kruse til høyre. Hun skyter fra 13 meter, men Larsen er raskt nede og redder! Nesten 2-0 for hjemmelaget!
    80'
    Jönsson er nære på å legge på til 2-0! igjen kontrer Stabæk og Kruse legger ut til venstre. Derfra kommer det et innlegg mot Jönsson bak i feltet, men skuddet fra innbytteren reddes av Larsen!
    85'
    Kampen er slutt
    90'+2
VG Live er en del av Schibsted Media. Schibsted Media AS og Schibsted ASA er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her