0-1

Hei og hjertelig velkommen til dette rivaloppgjøret mellom Strømmen og Lillestrøm SK i cupens tredje runde på Strømmen Stadion!
    Det skiller 14 plasser i divisjonssystemet mellom kveldens to kamphaner på Romerike. Lillestrøm hadde sesongens beste periode med tre seire på rad i serien før det ble bråstopp og 0-2 tap for Strømsgodset på søndag. Strømmen på sin side er i god form og har tre strake seire i 1. disvisjon. Siste kamp endte med 2-1 seier mot Nest-Sotra her på Strømmen Stadion.
    Lillestrøm har ikke møtt Strømmen i en offisiell kamp siden 2009. Da møttes lagene i cupens andre runde og LSK vant 2-1 etter ekstraomganger. Edwin Eziodawe og Nosa Igiebor scoret målene for ”fugla”, mens Trond Haugstad scoret målet for det som den gangen var et Strømmen-lag i 2. divisjon.
    Naboene har likevel flere oppgjør seg i mellom siden den gang. Så sent som i vinter spilte lagene treningskamp på kveldens kamparena. Da ble det en komfortabel 3-0 seier for de gule og sorte, etter mål fra Fofana, Lundemo og Orri Margeirsson. Men i fotball finnes det et uttrykk du kanskje har hørt om, nemlig ”cup er cup”. Oversatt blir det noe lignende som ”alt kan skje”. Derfor lar vi historie være historie og konsentrerer oss fullt og helt om kveldens oppgjør som fort kan bli en klassiker mellom to rivaler med god selvtillit.
    Det blåser friskt på Strømmen i dag. Flaggene danser i vinden og duften av pølser og vaffler sprer seg i rekordfart. Sola skinner og publikum begynner å strømme til Strømmen Stadion. Det aller meste ligger til rette for en god fotballkamp og om noen timer får vi svar på hvem som vinner slaget om Romerike.
    Begge lag stiller, ikke overraskende, meget sterkt til dette lokaloppgjøret. Hos hjemmelaget er Achrifi ute, etter at han fikk seg en trøkk mot slutten av kampen mot Nest-Sotra. Inn kommer Mathias Blårud. Hos bortelaget fra Lillestrøm starter kaptein Frode Kippe på benken. Inn i midtforsvaret går Mikalsen og Amundsen. Ellers er det et toppet lag eliteserielaget kommer med, noe som viser at trener Runar Kristinsson tar duellen mot 'lillebror' på fulle alvor.
    Strømmen har slått ut Sander (6-1) og Ull/Kisa (3-1 e.e.o.) til nå i cupen. Siste runde ble en aldri så liten fotball-thriller på Jessheim, da Peter Nergaard utlignet til 1-1 i det 89. minutt, og hvor til slutt gråtrøyene sikret avansementet i ekstraomgangene. Bortelaget Lillestrøm har hatt en mer komfortabel reise til kveldens runde med overbevisende seire mot Rælingen (9-3) og Eidsvoll Turn (3-0). Fred Friday er klubbens ubestridte toppscorer i turneringen (6 mål), men nigerianeren starter på benken i kveldens oppgjør og er kanskje tiltenkt er joker-rolle. Det samme gjelder for laget til Espen Olsen, som starter med sin cup-toppscorer Madiou Konate (4 mål) på benken.
    Hos Strømmen er nok kampen ekstra spesiell for assistenttrener Kasey Wehrman som forlot LSK i 2007 etter å ha vært kanarigul i fire år. Samme året vant nemlig laget cupen etter en 2-0 seier over Haugesund i finalen på Ullevaal. Australieren er nok sugen på å slå sin gamle klubb i kveld. Stopperkjempe Pål Steffen Andresen var selv en del av det forrige laget som sist tok pokalen til Åsåsen for åtte år siden. I kveld skal 33-åringen gjøre sitt for å stoppe Erling Knudtzon, Moryke Fofana og resten av Lillestrøm-angrepet for Strømmen.
    Lagene er i gang med oppvarmingen på den nyvannede kunstgressmatta, Kanarifansen har begynt å synge og du kan føle det i luften at vi står foran et klassisk cup-oppgjør med en herlig lokal nerve. Vil lillebror slå storebror eller skal det bli nok en komfortabel seier for bortelaget fra det ypperste selskap i norsk fotball? Det vet vi ikke før dommer Trond Ivar Døvle fra Fjellhamar blåser det hele igang om en drøy halvtime. Vi gleder oss!
    Lagene marsjerer ut på banen til rød og grå konfetti, og vi er straks klare for avspark på Strømmen Stadion!
    LSK sparker igang kampen på Strømmen Stadion!
    1'
    Bortelaget har både sola og vinden mot seg i denne første omgangen. Men det bør ikke plage værvante fotballspillere fra Norge nevneverdig.
    2'
    Lillestrøm tar tidlig kontroll på kampen med mye ballinnehav.
    2'
    Schulze snapper opp en dårlig pasning hos Lillestrøm og blir revet ned på 25 meter. Frispark.
    3'
    Godt skuddhold dette for hjemmelaget.
    3'
    Melgalvis prøver seg! Høyrevingen svinger ballen over muren perfekt, men en Origi i full strekk kan konstantere at skuddet går like til side for mål. God mulighet for hjemmelaget!
    4'
    Lange utfordrer Riise på vensrekant. Ballen klareres i farlig område og der er Eirik Schulze. Midtbanespilleren lader kanonen og fyrer av på hel volley. Skuddet går en meter over mål.
    6'
    Strømmen er det farligste laget så langt!
    6'
    Corneren fra Riise klareres enkelt.
    6'
    Melgalvis finner Schulze som har løpt seg fri i feltet. Hans pasning mot Ramsland blir ikke presis nok. LSK overtar.
    7'
    Fofana forsøker å drible av Kristian Jahr, men mislykkes totalt og ballen går over dødlinja til utspill for Strømmen.
    8'
    God stemning på Strømmen Stadion! Begge lags supportere er i form og vi har fått en frisk start på dette oppgjøret.
    9'
    Fofana forsøker å nå Knudtzon med et innlegg fra venstre. Klareres til corner.
    10'
    Blårud header unna.
    10'
    Lillestrøm trykker på og kommer til flere gode skuddmuligheter. Men teknikken stemmer ikke hverken hos en offensiv Riise eller Innocent.
    11'
    Knudtzon drar av tre Strømmen-spillere, men mislykkes når han prøver å nå Andersson med en pasning foran mål.
    12'
    Ramsland holder fint unna Marius Amundsen, men blir litt for alene når flere LSK-forsvarer strømmer til for å hjelpe.
    12'
    Strømmen har holdt bra unna for Lillestrøm så langt.
    14'
    Ramsland er råsterk og kommer seg forbi Mikalsen på høyrekant. Dessverre blir innlegget uten adresse og LSK sparker unna.
    15'
    Langt opp mot lynhurtige Erling Knudtzon. Der er Thomas våken og rydder unna i egen 16-meter.
    16'
    Origi er iskald når han lekkert drar av Marin Ramsland med en skuddfinte som bakerste mann. Selvtilliten er på topp hos kenyaneren.
    17'
    Kaptein Bjørn Helge Riise ikke fornøyd med LSK sin åpning på kampen og skriker etter mer trykk fra sine lagkamerater.
    18'
    Bedre fra Fofana som drar av to Strømmen-spillere før han spiller en fin vegg med Margeirsson. Men hjemmelaget får til slutt rappet ballen fra den tekniske ivorianeren.
    20'
    Blårud får ballen litt skrått fra 18 meter og prøver å plassere kula i lengste hjørnet. Origi ser hele utgangen og redder enkelt.
    21'
    Johan Andersson prøver å stikke gjennom Knudtzon i bakrom. Assistentdommer vinker for det som så ut som en hårfin offside.
    22'
    Strømmen slår mye langt, men LSK-forsvaret har hatt brukbar kontroll på de variantene til nå i kampen.
    23'
    Fofana plukker opp en dårlig klarering fra Strømnes. Skuddet fra drøyt 20 meter blir for lett å lese og Thomas holder ballen fast.
    25'
    Riise viser god teknikk og spiller fint opp mot Knudtzon. Men mottaket sitter ikke hos lysluggen. Strømmen overtar.
    26'
    Stor sjanse for hjemmelaget! Nergaard kommer seg fri på venstre og legger inn langs bakken. Ballen går forbi alt og alle, og til slutt avslutter Melgalvis på direkten fra 12 meter. Skuddet blokkerer heltemodig av en skliende Ringstad.
    27'
    Schulze stopper Riise inne i egen 16-meter.
    29'
    Vi teller Strømmen sin tredje målsjanse til nå i kampen. Bortelaget fra Lillestrøm har ennå til gode å virkelig true målet til kanadiske Simon Thomas.
    30'
    Strømmen trykker på igjen. Spiller seg fint inn i feltet til LSK, og det er med nød og neppe at Kind Mikalsen får klarert.
    31'
    Ramsland utfordrer Amundsen. Den duellen vinner stopperen overlegent.
    32'
    Lillestrøm har mye ball nå, men Strømmen forsvarer seg bra. Må opp med tempoet, bortelaget.
    33'
    Strømmen bryter og kommer fremover, men det svikter litt i den siste tredjedelen for gråtrøyene.
    34'
    Blårud bryter fint på midten, og Strømmen kommer fire mot fire. 19-åringen slipper ballen perfekt til Nergaard på venstre, men kantspilleren roter fryktelig med mottaket før han mister ballen. Det kunne blitt en veldig farlig sjanse.
    36'
    Fofana stjeler balen fra en fremadstormende Jahr. Men igjen går det litt for tregt med gjestene til at det blir sjanser av kontringene.
    37'
    Melgalvis fører ball fra egen halvdel og forsøker seg like så godt fra drøyt 25 meter. Skuddet går himmelhøyt over.
    38'
    Knudtzon er nære ved å få kontroll på et langt oppspill, men Thomas beregner perfekt og snapper ballen foran angriperen.
    39'
    Lillestrøm forbereder et bytte på sidelinjen. Seksmålscorer i cupen Fred Friday gjør seg klar.
    40'
    Knudtzon driller på venstrekanten, men innlegget seiler over alt og alle.
    41'
    Godt innlegg fra Jahr, men Amundsen får klarert.
    43'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Fred Friday
    Ut: Marius Amundsen
    Så kommer byttet, og det er stopper Marius Amundsen som blir tatt av. Har kjent på en skade og trener Runar Kristinsson ser ingen annen mulighet enn å bytte han ut. Inn kommer cuphelt Fred Friday som tar plass på topp.
    43'
    Det ser ut som om Johan Andersson går ned og spiller stopper.
    45'
    Så viser han seg frem, godeste Friday. Holder på ballen i feltet til Strømmen og ballen ender hos Stiand Ringstad som klemmer til fra skrått hold. Ballen går via et Strømmen-bein og til corner.
    45'+1
    Corneren klareres.
    45'+1
    Ett minutt legges til i første omgang.
    45'+1
    Gult kort til Strømmen IF
    Pål Steffen Andresen
    Den tidligere LSK-helten feller Knudtzon på rundt 25, meter. Gult kort, og skuddhold for bortelaget på tampen.
    45'+1
    Riise står klar.
    45'+3
    Redning fra Thomas! Riise skrur ballen over muren med høyrefoten sin, men Thomas er fint med og slår ballen ut over linja.
    45'+3
    45'+3
    Spenningen lever på Strømmen Stadion idet lagene går til pause på stillingen 0-0. Kampen åpnet friskt med et par gode sjanser for hjemmelaget. Ellers har det vært en jevn omgang mellom to lag som har slitt med finne brodden i angrep. Vi tar en pust i bakken og håper på mål i andre omgang. Det skal uansett falle en avgjørelse i kveld, så vi ser frem til en høyinteresant omgang her på Romerike!
    45'
    Strømmen setter igang denne spennende andre omgangen!
    46'
    God sjanse til hjemmelaget innledningsvis! Jahr får tid til å sikte med innlegget og foran mål har Ole Marius Aasen en god mulighet til å score. Men headingen fra sju meter går utenfor.
    46'
    Kolstad kombinerer med Knudtzon, men skuddet fra 20 meter går laaangt utenfor målet.
    48'
    Nergaard fører fint oppover venstresiden, men hverken Ramsland eller Aasen når opp på innlegget.
    49'
    Strømmen roper på straffe idet Ramsland går ned i duell med Johan Andersson. Døvle foretar seg ingeting, og spillet går videre.
    50'
    Langt opp fra Origi og Fred Friday er sterk i mottaket. Til slutt får nigerianeren skutt, men ballen sklir av foten og det ender med utspill femmeter.
    52'
    Fred Friday har virket frisk de gangene han mottar ballen. Virker å ha bra med selvtillit, unggutten fra Afrika.
    53'
    Strømmen bruker tid på hver dødball her nå. Kan bli mer og mer forsiktige om resultatet holder seg. Lillestrøm er de som har presset på seg som favoritter.
    54'
    Hjemmelaget stormer fremover og kommer med mange folk i angrep. Innlegget fra Melgalvis ender på bakerste stolpe hvor Nergaard ikke klarer å presse headingen på mål. Gode tendenser fra gråtrøyene.
    56'
    Aasen felles av Kind Mikalsen og Strømmen flytter opp mange spillere.
    57'
    Gigantmulighet for Strømmen! Trykket holdes oppe etter frisparket og etter litt klabb og babb i feltet er det til slutt Jahr som avslutter fra kloss hold. LSK-keeper Origi gjør en enorm redning når han hindrer det harde skuddet fra å gå inn. Kampens beste sjanse!
    57'
    LSK går rett i angrep, men Fofana kommer ikke til avslutning.
    59'
    Origi gjør igjen en god jobb når han sweeper unna ballen foran en jagende Aasen.
    60'
    En time passeres og det er ennå helt åpent hvem som går videre her!
    61'
    Nergaard prøver seg fra kanten av 16-meteren. Høyt skudd, men rett på Origi.
    62'
    Lillestrøm ruller fint opp, men Jørgen Kolstad blir for veik i feltet i duell med Thor Lange.
    63'
    Riise slår hardt inn mot Friday som header. Men treffer ikke rent nok og ballen går utenfor.
    64'
    På bakerste er Mikalsen, men headingen forsvinner ut av farlig sone.
    64'
    Andersson sliter litt med å holde linja bak i forsvaret og blir tvunget til å gi til innkast.
    66'
    Jahr er farlig fremme på kanten og slår inn. Litt rot hos LSK-forsvaret som til slutt får klarert til corner.
    66'
    Høy corner som går over samtlige hoder i feltet.
    66'
    Strømmen spiller fin fotball og det er små marginer når Origi så vidt plukker et godt innlegg fra Lange foran en stormende Ramsland.
    68'
    Fint LSK-spill og til slutt er det Knudtzon som skyter fra snaue 16 meter. Uten særlig kraft og Thomas holder enkelt.
    69'
    Det blir plutselig farlig når Lange faller når han skal stoppe Riise. Sunnmøringen finner Kolstad som treffer Friday med pasningen. Dessverre for Kanarifansen får ikke nigerianeren kontroll over ballen.
    70'
    Aasen centimeter fra å nå frem på et godt innlegg fra Strømnes.
    71'
    Lange ligger nede og får behandling.
    71'
    Espen Olsen benytter anledningen til å ta en rask prat med gutta sine. Lange er nå på beina igjen.
    72'
    Lillestrøm forsøker stadig å nå Knudtzon i bakrom. Men denne gangen blir pasningen altfor hard fra innbytter Nordermoen.
    73'
    Tøffe dueller på midten. Til slutt får Bjørn Helge Riise frispark i duell med Martin Ramsland.
    74'
    -nergaard vinner løpsduellen mot Riise og slår inn på bakerste. Der tar Nordermoen ingen sjanser og header til corner.
    75'
    Ut fra Mikalsen.
    75'
    Strømmen presser på og kommer til flere gode innlegg. Men som så mange ganger før i kampen får LSK-forsvaret klarert.
    76'
    Ramsland og Aasen kombinerer flott og får applaus når de vinner nok en corner.
    77'
    Hjørnespark til Strømmen IF
    77'
    Mål for Lillestrøm!
    Strømmen IF 0 - 1 Lillestrøm
    Mål: Moryke Fofana
    Fofana gjør det for Lillestrøm! På corneren oppstår det en stor sjanse når ballen ligger fri i en klynge med spillere. Til slutt får Nordermoen headet ballen ut og Fofana setter på turboen. Fra egen halvdel løper han fra det som er av Strømmen-forsvarere og alene mot Thomas chipper han elegant ballen i mål fra skrått hold. Litt mot spillets gang tar LSK ledelsen.
    78'
    Lillestrøm fortsetter å kjøre og vinner et frispark høyt i banen. God innleggsposisjon.
    81'
    Riise legger inn fra venstre og inne i feltet stiger Friday høyest. Headingen går et stykke over målet til Thomas.
    81'
    Fofana og Knudtzon stormer frem på venstrekanten. Førstnevnte avslutter til slutt via et Strømmen-hode og ut til corner.
    82'
    Høy corner, og igjen er Friday der. Denne gangen treffer han mål, men rett på Thomas.
    82'
    Strømmen forbereder et dobbeltbytte.
    84'
    Spillerbytte - Strømmen IF
    Inn: Vetle Dragsnes
    Ut: Ole Marius Aasen
    84'
    Inn: Daniel Moen Hansen
    Ut: Aleksander Melgalvis
    84'
    Moen Hansen og Dragsnes kommer inn for hjemmelaget. Trenger nok noen friske bein her mot slutten.
    85'
    Lange er uheldig og slkir idet han skal slå et innlegg. Ballen ut til innkast.
    85'
    Det begynner å haste for hjemmelaget. LSK virker mer pigge nå mot slutten av kampen.
    86'
    Kanarifansen synger fornøyd på tribunen. Vil nok sette denne seieren høyt mot lokal-rivalene.
    87'
    Fofana forsøker seg med en frekk utsidepasning mot Knudtzon. Meteren upresist og Strømmen overtar.
    87'
    Inn: Madiou Konate
    Ut: Martin Ramsland
    Så er det Strømmen som setter på sin cuphelt. Madiou Konate har scoret mot LSK i cupen før, da for Molde, på Ullevaal. Kan han gjøre det igjen, senegaleseren?
    88'
    Pål Steffen Andresen er nå flyttet opp på topp i håp om et mål på tampen.
    89'
    Strømmen vinner et frispark fra 30 meter.
    90'
    Mål for Strømmen IF!
    Strømmen IF 1 - 1 Lillestrøm
    Mål: Daniel Moen Hansen
    Det er helt utrolig! Fra helt usannsynlig langt hold skyter innbytter Daniel Moen Hansen, og for et skudd! Den ellers så gode Origi makter kun å slå ballen videre inn i mål. Skuddet er fra nærmere 30 meter. Vi er like langt på Strømmen Stadion!
    90'
    Strømmen legger naturlig nok om formasjonen etter utligningen og Andresen går tilbake i sin vante stopperposisjon.
    90'+3
    Det er lagt til tre minutter i andre omgang.
    90'+3
    90'+4
    Vi får ekstraomganger på Strømmen Stadion!
    For en avslutning på kampen vi fikk! Etter 80 jevne minutter var det til slutt Lillestrøm og Moryke Fofana som fikk hull på byllen. Et nydelig raid ble avsluttet på lekreste vis, men da alle trodde kampen var kjørt fikk hjemmelaget frispark fra 30 meter. Daniel Moen Hansen nølte ikke og smalt ballen i mål via en uheldig og overrasked Origi. Nå gjenstår to ganger 15 minutter med mer cup-drama. Kan vi få en reprise fra 2009 eller er det 1. divisjonslaget Strømmen som skal skape overskriftene i morgendagens lokalaviser?
    1. ekstraomgang
    90'
    Vi er igang med første ekstraomgang!
    91'
    Fofana dribler og skyter fra 16 meter. Rett i blokka.
    91'
    Kolstad kommer frem på høyre og avslutter godt. Thomas er med på notene og slår til corner.
    93'
    Fofana vinner en corner i duell med Jahr.
    93'
    Kort variant. Strømmen overtar.
    93'
    Moen Hansen legger til Dragsnes som får en god avslutningsmulighet på 17 meter. Men innbytteren skyter hull i lufta når han bommer på ballen.
    94'
    Konate er skuddvillig og skyter fra umulig hold. Ballen langt utenfor.
    94'
    Vi er spilt fem minutter av første ekstraomgang og stadig 1-1.
    95'
    Inn: Markus Brændsrød
    Ut: Erling Knudtzon
    Lillestrøm gjør sitt siste bytte. Ikke fått til all verden i dag, Knudtzon.
    95'
    Konate spilles gjennom, men Andersson får taklet i siste liten.
    97'
    Schulze får gå opp alene, men headingen mangler kraft. Origi plukker den.
    98'
    Stor sjanse til Strømmen! Moen Hansen har hatt et kanoninnhopp. Legger inn til Dragsnes som står fullstendig umarkert på bakerste stolpe. Headingen går rett på Origi.
    100'
    Så er det LSK sin tur! Fofana blir genialt spilt gjennom og avslutter rett på Thomas fra kloss hold. Returen går rett i et Strømmen-bein.
    101'
    Fofana og Thomas igjen! Nesten identisk situasjon hvor Fofana avslutter rett i brystkassa til kanadieren. To gigantiske muligheter for Lillestrøm etter at Strømmen var svært nære med Dragsnes.
    103'
    Puh! Ingen av lagene ser ut til å cruise mot straffekonkurranse, det er helt sikkert. Sjansebonanza i den første ekstraomgangen.
    104'
    Firspark til kanarifugla i god innleggsposisjon.
    104'
    Inn fra Riise. Ut fra Jahr.
    105'
    Dragsnes forsøker å nikke fri Nergaard. LSK rydder opp.
    105'
    Vi passerer de 15 minuttene. Usikkert hvor mye Døvle legger til.
    105'+1
    105'+1
    Der blåser dommer Døvle av første eksraomgang og spenningen er til å ta og føle på! Begge lag med enorme muligheter til å avgjøre, men hverken Fofana eller Dragsnes har omsatt sine sjanser i mål.
    2. ekstraomgang
    105'
    Og der sparkes de siste 15 minuttene igang!
    106'
    Kveldssola begynner å bli meget lav, men det skaper nok mer vanskeligheter for de på tribunen enn for de på banen.
    106'
    LSK kombinerer fint, med Kolstad og Riise, men Lange får klarert.
    107'
    Innocent og Dragsnes i duell på kanten. Den vinner LSK-spilleren.
    108'
    Tre på rad for Fofana og Thomas! Denne gangen gjør ivorianeren en strålende jobb når han river seg fri på kanten. Men igjen er Thomas der og stopper angriperen fra å gjøre mål.
    108'
    Kristian Jahr
    For holding.
    109'
    Kanarifansen prøver å oppildne heltene sine. Kun ti minutter gjenstår før en eventuell straffesparkkonkurranse!
    110'
    Kolstad med et skudd fra langt hold. Høyt over.
    111'
    Langt opp mot Brændsrød. Der er Andresen rett plassert og klarerer.
    112'
    Fred Friday er uoppmerksom og løper i offside etter en god pasning i bakrom.
    112'
    Blårud blir liggende nede. Krampetendeser.
    113'
    Blårud er oppe igjen og spillet fortsetter.
    114'
    Konate lurer Johan Andersson og slår lavt inn. Der rekker Kind Mikalsen akkurat å stokke beian og får ballen unna.
    115'
    Inn fra Jahr som er med i angrep. Igjen er Mikalsen på rett plass til rett tid.
    116'
    Jahr må gi til corner i duell med Fofana.
    116'
    Høyt på bakerste som Innocent plukker opp. Slår inn, men Strømmen får klarert.
    116'
    Høy ball inn fra Andersson. Thomas fint ute og plukker ballen. Har vært helt avgjørende i ekstraomgangene Strømmens sisteskanse.
    118'
    Riise legger flott inn. Men Strømnes får ballen unna.
    118'
    Krampefest på banen. To fra Strømmen ligger nede og over halvparten av de gule holder seg til lårene.
    119'
    Vi er igang igjen!
    119'
    Lange makter ikke å holde ballen i spill og det blir utspill fra Origi.
    120'
    Strømmen IF 2 - 1 Lillestrøm
    Så scorer Strømmen og stadion eksploderer!!! Nergaard med en siste krampetrekning på venstre kant, han spiller gjennom Konate som kjemper mot tre LSK-spillere. I et desperat forsøk på å klarere makter kun Johan Andersson å sende ballen på tvers i egen boks. Der venter Daniel Moen Hansen som enkelt plasserer ballen i lengste hjørnet. For en utvikling!
    120'
    Frispark til LSK på 18 meter! Riise får oppgaven. Rett i muren!
    120'+2
    120'+3
    Det er over og lillebror Strømmen har slått ut eliteserielaget Lillestrøm! Elleville jubelscener idet først Riise setter ballen i muren og da dommer Døvle blåser av kampen! Idet alle trodde kampen ebbet ut i straffekonkurranse dukker innbytter og tomålshelt Daniel Moen Hansen opp og avgjør det hele med sin 2-1 scoring. Keeper Simon Thomas blir kåret til banens beste, og med sine mange redninger, særlig i ekstraomgangene er det helt fortjent. Med matchvinnere i begge ender og en stor dose innsats er det Strømmen som tar seg videre i cupen. Hjemmelaget tar sin andre seier i ekstraomganger i cupen og detonerer en aldri så liten cup-bombe her på Strømmen Stadion. Og det er slettes ikke ufortjent.
    Markus Høibråten og Eivind Tveter takker for følget og gratulerer Strømmen med avansement i cupens tredje runde!