2-3
3-3
3-5
90'+2

Hei, og velkommen til dagens kamp mellom Arendal og Viking. Kampstart er kl. 18.00 og vi følger kampen live. Inn mot kampstart vil det komme statistikk, lagoppstillinger og annen info. Undertegnede ønsker begge lagene en riktig god kamp.
    Arendal ligger på 7. plass i 2. divisjon avdeling 3. Laget har til sammen ni poeng fordelt over syv kamper. Det er allerede hele åtte poeng opp til Ull/Kisa som står med 17 poeng. Ned til Sola som ligger under nedrykksstreken er det to poeng. Statistikken til Arendal viser 2-3-2, samt en målforskjell på 14-13.
    Viking på sin side ligger på en 5. plass i Tippeligaen med til sammen 19 poeng. Det er syv poeng opp til Rosenborg på førsteplass og 11 poeng ned til Bodø/Glimt som ligger på kvalifiseringsplass. Statistikken til Viking viser 6-1-4, samt en målforskjell på 19-14.
    Arendal tapte i forrige kamp hele 1-5 hjemme mot Fyllingsdalen. Det var en lite oppløftende kamp for Arendals del som går inn i Viking-kampen med en ikke altfor høy selvtillit. Det var bare 1-2 til Fyllingsdalen helt til det var igjen ca ti minutter av kampen. Da sprakk Arendal totalt og slapp inn hele tre mål på seks minutter.
    Viking tapte også forrige kamp. Dette var hjemme mot Vålerenga hvor Kjetil Rekdals menn scoret det avgjørende målet i det 94'(!) spilleminutt ved Christian Grindheim. Før dette var Viking inne i en meget god form og hadde fem seire og én uavgjort på de siste seks kampene.
    Arendal slo i forrige runde av cupen Sandnes Ulf etter 3-2. Det avgjørende målet kom i 1. ekstraomgang ved Jakob Rasmussen. Det ble scoret hele tre mål i den første ekstraomgangen. Først ved Kent Håvard Eriksen, før Arendal utlignet til 2-2 ved Wilhelm Pepa og altså tok seieren ved scoring av danske Rasmussen.
    Viking hadde ingen problemer med å komme seg videre da de slo Varegg med hele 0-9. Før dette hadde de slått Ålgård 0-7. Det vil med andre ord være å overdrive og si at Stavanger-laget har hatt problemer med å komme seg videre i cupen.
    Det er strålende spillevær her i Arendal. Sol og meget varmt.
    Viking stiller absolutt ikke med sitt beste lag til denne kampen. Kjell Jonevret sparer flere spillere, blant annet Veton Berisha, Yann-Erik De Lanlay, Suleiman Abdullahi og Indridi Sigurdsson. Arendal på sin side stiller nok med sitt sterkeste lag, men hvor det er flere sterke navn på benken, blant annet Dardan Dreshaj.
    Lagene ankommer banen. Vi er straks klare til avspark.
    Viking starter med ballen.
    1'
    Lang ball opp til Chikere, men afrikaneren får aldri kontroll over ballen og det blir utspark fra Larsen.
    2'
    Viking begynner kampen med å ha mye ballbesittelse.
    3'
    Bodvarsson mottar en ball, men Risholt får kontroll over situasjonen.
    4'
    Skummel situasjon. Østbø er langt ute i feltet, men klarer ikke å bokse ballen. Viking får dog kontroll over situasjonen til slutt.
    7'
    Arendal står relativt høyt oppe på banen. Forsøker å få til et spill, men evner det ikke foreløpig.
    8'
    Arendal har kommet litt mer inn i kampen i de siste tre minuttene.
    10'
    Viking med fint angrep, men Larsen er bra med og fanger en ball inne i 16-meteren.
    11'
    Lang ball inn i 16-meteren til Viking, men Pepa lager frispark til Viking idet han drar en Viking-spiller ned.
    12'
    Frispark til Arendal fra ca 40 meter.
    13'
    Rasmussen tar frisparket og skyter direkte, men ballen går utenfor. Likevel et ok forsøk.
    14'
    Viking forsøker å bygge opp spillet bakfra.
    15'
    Thorsteinsson med et langt saltoinnkast inn i feltet, men den går til utspark fra Larsen.
    18'
    Aas med innlegg fra venstre, men ballen går helt inn til keeper Østbø.
    19'
    Mål for Viking!
    Arendal Fotball 0 - 1 Viking
    Målgivende: Jón Dadi Bödvarsson
    Viking scorer kampens første mål! Bödvarsson viser fin teknikk og legger inn fra høyre. Foran mål står Chikere som putter ballen i målfra ca 10 meter. 0-1 til Viking.
    20'
    Viking fortsetter med mye ballbesittelse. Arendal har ikke klart å få tak på Viking,
    23'
    Pepa med fint fremspill til Chopart, men spissen er litt for tidlig ute og det blir avblåst for offside.
    25'
    Thorsteinsson legger inn fra høyre, men Arendal får en fot på ballen.
    26'
    Mål for Arendal Fotball!
    Arendal Fotball 1 - 1 Viking
    1-1! Nydelig scoring av Arendal. Chopart med et fantastisk skudd fra ca 18 meter. Ballen går inn i krysset bak Arild Østbø.
    26'
    Arendal har kommet betydelig mer inn i kampen i det siste, men fremdeles styrer Viking mye av banespillet.
    30'
    Frispark til Viking fra ca 20 meter.
    30'
    Hoseth legger inn i feltet. Han skrur ballen inn, men ballen går i hendene til Larsen i Arendal-målet.
    31'
    Arendal Fotball 2 - 1 Viking
    Mål: Ylldren Ibrahimaj
    Fantastisk spill av Arendal! Ylldren setter en retur fra keeperen etter skudd fra Chopart i mål bak Østbø. Fantastisk angrep fra Arendal i forkant av målet.
    32'
    Hoseth skyter fra ca 18 meter, men ballen går over mål.
    34'
    Lang ball fra Danielsen, men kula går helt inn til Larsen.
    36'
    Det er nå Arendal som styrer mye av spillet. Viking virker nervøse når de har ballen.
    37'
    Rasmussen med innlegg fra venstre. Ballen blir blokkert ut av en Viking-forsvarer.
    39'
    Frispark til Viking fra ca 25 meter.
    39'
    Hoseth legger ballen inn i feltet, men Arendal får klarert ballen ut.
    40'
    Det er lite som skjer i øyeblikket.
    43'
    Pepa med ball på venstrekanten, men han roter den utover sidelinjen.
    44'
    Rasmussen med skudd fra ca 25 meter, men ballen går over og til side for mål.
    45'
    45'+1
    Det er pause på Bjønnes kunstgress. Arendal leder kampen 2-1. Viking åpnet absolutt best og hadde mye av overtaket i begynnelsen av kampen. Etter hvert kom Arendal mer inn i kampen og utlignet ved Chopart i det 26 minutt. Seks minutter senere tok vertene ledelsen ved Ibrahimaj etter fantastisk spill i Arendal i forkant av scoringen. Det er dermed Arendal som leder kampen på Bjønnes i øyeblikket.
    45'
    Corner til Viking.
    46'
    Ny corner.
    46'
    Arendal får klarert ballen ut.
    47'
    Arendal har ligget seg veldig bakpå i begynnelsen av denne omgagen.
    50'
    Innlegg fra høyre. Berisha prøver et brassespark, men ballen går utenfor mål.
    51'
    Arendal frempå, men Viking får klarert ballen ut til innkast.
    52'
    Stor sjanse til Viking! Thorsteinsson legger inn til Jørgensen. Han skyter fra ca 18 meter, men ballen går til side for mål.
    53'
    Haugen legger inn fra venstre. En Viking-spiller header på mål, men ballen går over.
    54'
    Thorsteinsson prøver å spille frem medspiller, men ballen går i en medspiller. Like etterpå er Viking farlig frempå med et angrep, men Arendal får kontroll.
    56'
    Hoseth driver fremover, men teknikkeren stoppes rett utenfor 16-meteren.
    57'
    Arendal Fotball 2 - 2 Viking
    Målgivende: Veton Berisha
    Viking har utlignet! Thorsteinsson skyter ballen i mål bak en utspilt Larsen i Arendal-målet. Ikke ufortjent sett ut fra banespillet. Nydelig forarbeid av Berisha som legger inn til islendingen.
    57'
    Thorsteinsson på venstre prøver å drible seg inn i feltet, men islendingen blir stoppet i siste liten.
    60'
    Viking med et bra angrep, men Stavanger-laget blir avblåst for offside.
    62'
    Bytyqi med et skudd fra ca 17 meter litt ute til høyre, men skuddet går rett utenfor mål.
    63'
    En Arendal-spiller ligger nede. Dommeren gir dermed en vannpause for spillerne.
    64'
    Frispark til Viking fra ca 25 meter ute til høyre.
    65'
    Viking legger ballen inn i feltet, men Arendal får et hode på ballen slik at den går ut til corner.
    65'
    Ballen går ut til utspark fra Larsen.
    66'
    Henanger med en stikker fremover til Pepa, men ballen blir akkurat litt for lang og den går ut til utspark.
    68'
    Det er 1113 tilskurre på dagens match.
    68'
    Bödvarsson vipper en ball fremover, men Arendal får frispark da en Viking-spiller går for hardt i en Arendal-spiller.
    69'
    Arendal Fotball 2 - 3 Viking
    Mål: Veton Berisha
    Målgivende: André Danielsen
    Viking tar ledelsen 2-3! Risholt med en stygg feilpasning. Danielsen fanger ballen og gir den videre til Berisha som putter ballen i mål bak Larsen i Arendal-målet.
    70'
    Corner til Arendal.
    71'
    Arendal Fotball 3 - 3 Viking
    Mål: Sven Fredrik Stray
    Arendal har utlignet! En ball legges inn i feltet på en corner. Risholt header, men Østbø redder og gir retur. Stray får til slutt puttet ballen i mål etter kaos inne i feltet.
    72'
    Thorsteinsson med ball til Haugen som avslutter fra langt hold. Ballen går rett over mål.
    75'
    Viking fortsetter med mye ballbesittelse, men de overspiller på ingen måte Arendal.
    76'
    Viking får corner fra venstre,
    78'
    Ballen legges inn, men ingen Viking-spillere får hodet på ballen.
    79'
    Arendal holder på å rote det til for seg selv, men får til slutt frispark rett utenfor 16-meteren.
    80'
    80'
    Corneren legges inn i feltet, men Arendal får klarert ballen ut. Til slutt kommer en Viking-spiller til skudd, men skuddet går rett utenfor.
    82'
    Gult kort til Viking
    Soares går for hardt inn i en takling mot en Arendal-spiller.
    82'
    Rasmussen skyter fra ca 20 meter, men Østbø redder. På returen er ingen Arendal-spillere. Fin halvmulighet for Arendal.
    84'
    Arendal Fotball 3 - 4 Viking
    Mål: Jón Dadi Bödvarsson
    Målgivende: Zymer Bytyqi
    Viking har igjen tatt ledelsen! Bytyqi til Bödvarsson som setter ballen enkelt i mål fra 3-4 meter. Kan Arendal komme tilbake igjen?
    85'
    Berisha med avslutning fra ca 5 meter, men ballen går rett inn til Larsen.
    88'
    Mye tyder på at Viking skal komme seirende ut av denne duellen, men kampen er fremdeles ikke ferdigspilt.
    89'
    Chopart blir kåret til banens beste spiller av en lokal jury.
    89'
    Chopart med et fint innlegg fra høyresiden. Foran mål er Dreshaj som skyter rett utenfor. Stor sjanse til Arendal!
    90'+1
    Det er lagt til to minutter.
    90'+1
    Arendal kommer tip heading fra ca 5 meter, men headingen går rett på keeperen.
    90'+2
    Arendal Fotball 3 - 5 Viking
    Thorsteinsson har avgjort kampen! Islendingen lobber ballen over mål fra ca 20 meter etter en lang ball opp i feltet. Stray får ikke kontroll over situasjonen og islendingen scorer enkelt.
    90'+2
    90'+3
    Viking vinner dagens match på Bjønnes. Arendal var lenge med i kampen, men Viking viste styrke med først 3-4 og helt i sluttminuttene 3-5. Dermed vinner Viking dagens kamp på Bjønnes i en kamp som hadde mange mål, men lite finspill.
    Undertegnede takker for seg og ønsker alle en riktig god kveld videre!