1-1
2-1

Hjertelig velkommen til dagens livedekning fra Marienlyst i Drammen, og oppgjøret mellom Strømsgodset og Tromsø.
    Oppvarmingen er i full gang ute på Gamle Gress. Sola har varmet opp matta hele dagen, og alt ligger til rette for en deilig fotball-ettermiddag i Drammen.
    Strømsgodset kom hjem fra Trondheim forrige helg uten ett eneste poeng i baggasjen. Serieleder Rosenborg vant en solid 3-0-seier, og sørget for at Godset fortsatt sliter i bånn av tabellen.
    Miika Koppinen sørget for kampens eneste Tromsø-mål sist runde, men Sandefjord utliknet helt i slutten av kampen, og Gutan fikk kun ett poeng med seg hjemme på Alfheim.
    Godset-spiss Marcus Pedersen sliter fortsatt med skade, og spiller heller ikke dagens match. Pedersen erstattes av en annen unggutt, Ola Kamara.
    Kun tre poeng skiller dagens to motstandere. Tromsø har 15 poeng og ligger på 11. plass, mens Godset ligger tredje sist med 12 poeng.
    Stemningen stiger her ute nå i det lagene entrer banen. Spillerne blir presentert, det samme blir dagens dommertrio som består av Dag Vidar Hafsås, Øystein Havig og Leif E. Opland.
    Tromsø har tatt avsparket på Marienlyst.
    1'
    Godset er i angrep, og Riddez jobber godt ute på sin venstrekant.
    2'
    Tromsø er frekt frempå, men Godset-forsvaret jobber godt og setter i gang en kontring.
    3'
    Riddez spiller frem til Andersson som står godt plassert. Svensken kommer til skudd som Ramovic må gi retur på, men TIL ordner opp i annen omgang.
    3'
    Tromsø raskt fremover igjen. Ballen havner hos Mads Reginiussen som skyter fra hjørnet av 16-meteren. Godt forsøk, men over.
    4'
    Slår mot nærmeste stolpe. Reginiussen header unna.
    4'
    TIL spiller frem mot Morten Moldskred som får Aas og Andersen på seg, og mister ballen.
    6'
    Godset-keeper Moldskred slår et fantastisk dårlig utspill, og Steinar Pedersen må løpe som en helt for at ballen ikke ruller utover sidelinjen.
    8'
    Ny lang ball frem mot Morten Moldskred, som prøver på et nytt skudd fra hjørnet av 16-meteren. Men også denne gangen blir det ufarlig.
    9'
    Godset på en overgang. Andersson får med seg ballen ute på venstrekanten, går på et løp og avslutter selv. Rett på Ramovic, men fint initiativ av svensken.
    10'
    Jenssen spiller en farlig pasning inn mot Munos foran mål, men TIL-spissen kommer litt for sent og rekker aldri ballen.
    13'
    Nok et slurvete utspill fra Moldskred, men Godset fanger ballen og spiller frem mot Kamara som kommer alene mot Ramovic. Ballen blir litt for lang, og keeper kommer først på den.
    14'
    Andersson får et hardt møte med TIL-forsvarer Martin Knudsen, og blir liggende noen sekunder i gresset.
    15'
    Tromsø får frispark helt nede ved hjørneflagget. Lindpere slår inn foran mål, der Sequeira kommer stupende. Headingen går like utenfor, og det blir med en stor sjanse for gjestene.
    16'
    Greit tempo og mye ballberøring det første kvarteret av kampen, men ingen av lagene har skapt mye foran mål.
    17'
    Moldskred fyrer av like utenfor feltet, men skuddet blir blokkert.
    18'
    Keita skyter fra langt hold. Ballen løftes helt hjem til Ramovic.
    19'
    Morten Moldskred og Glenn Andersen i duell nede ved Godsets hjørneflagg. Andersen vinner duellen, og ballen går til utspill fra keeper.
    20'
    Glenn Andersen krasjer i reklameskiltet, og det blir en liten stopp i spillet og drikkepause for gutta i varmen.
    22'
    Nyan mister ballen i farlig posisjon. Jenssen snapper, men kommer ikke forbi Alexander Aas. Godset kan overta.
    23'
    Klabb og babb og mye folk foran buret. Tromsø får tilslutt ballen unna.
    23'
    Fint Godset-angrep før Pedersen spiller lurt frem til Keita. Men han klarer ikke å få lagt inn, og ballen ruller ut over sidelinja.
    25'
    Godset er frempå igjen. Skuddet til Storflor må Tromsø gi retur på. Den snapper Andersson som også prøver seg på et skudd. Keeper må nok en gang gi retur, men TIL-forsvaret får ryddet opp.
    27'
    Godset har frispark på 30 meter. Winsnes slår inn i boksen der Aas først prøver å avslutte før ballen havner hos Glenn Andersen som klinker til. Like utenfor, og Strømsgodset er nærme scoring nå!
    29'
    Riddez jobber godt i forkant, men slår et alt for dårlig innlegg ute fra venstrekanten. Tromsø kommer på en overgangsmulighet, men dommer Hafsås blåser for offside.
    31'
    Tromsø rydder unna.
    31'
    Tromsø har ikke vært veldig imponerende foran mål idag. Heller ikke Moldskreds avslutning fra skrå vinkel nå har noe som helst farlig over seg.
    34'
    Ikke mye å meddele fra Gamle Gress nå. Det meste skjer rundt midtsirkelen, og det kan nesten kalles en kjedelig periode av kampen.
    38'
    Moldskred og Tromsø er på kontring. Moldskred blir stoppet av Aas, men Hafsås dømmer obstruksjon og gir TIL frispark på 22 meter.
    39'
    Moldskred tar frisparket selv, men skyter rett i muren.
    40'
    Winsnes slår rett inn i nevene til Ramovic.
    42'
    Nydelig pasning mot Moldskred inne i feltet. TIL-spissen runder Aas og legger inn foran mål, men Andersen kommer mellom og rydder opp.
    45'
    Ett minutt tilleggstid er lagt til her.
    45'+1
    45'+1
    Første omgang er ferdigspilt mellom Strømsgodset-Tromsø. Stillingen er 0-0 etter en jevn, tam og sjansefattig omgang.
    45'
    Mål for Tromsø!
    Strømsgodset 0 - 1 Tromsø
    Mål: Morten Moldskred
    Tromsø går rett i angrep. Munoz leverer til Moldskred som header fra fem meter, via stolpe og inn i nærmeste hjørne. Tromsøs pep-talk i pausen gir resultater!
    46'
    Mål for Strømsgodset!
    Strømsgodset 1 - 1 Tromsø
    Mål: Ola Kamara
    Målgivende: Samir Fazlagić
    Strømsgodset svarer raskt! Fazlagic legger inn foran mål, der Kamara står på rett sted og header ballen lekkert inn til venstre for Ramovic.
    49'
    For en start på annen omgang! Det koker både på banen og tribunen nå!
    51'
    Strømsgodset rydder unna.
    51'
    Godset har frispark i meget farlig posisjon, etter en hands på Martin Knudsen.
    54'
    Keita slår frisparket hardt, men rett på Ramovic.
    55'
    En helt annen sprut over denne omgangen så langt.
    55'
    Winsnes slår inn foran mål der Aas først stusser ballen videre til Pedersen. Skuddet blokkeres, Keita snapper returen, men heller ikke treffet hans går forbi TIL-forsvaret.
    55'
    Høyt spark fra Keita. Tromsø får frispark på egen halvdel.
    57'
    Fazlagic på et fint løp. Spiller inn mot Storflor som ikke lykkes med pasningen videre.
    59'
    Godset gir seg ikke. Fazlagic putter til Kamara som kommer til avslutning, men langt utenfor.
    60'
    Fazlagic nok en gang. Denne gang spiller han frem til Andersson som allerede er langt fremme, men pasningen blir alt for lang, og Tromsø kan overta.
    61'
    Strømsgodset på en fin overgang. Godt spill i forkant før Kamara spiller ut til Keita. Han krasjer i en TIL-spiller inne i feltet, mister ballen og går i bakken. Ny stopp i spillet, og drikkepause for lagene.
    63'
    Fine kombinasjoner mellom Andersson, Fazlagic og Winsnes, før ballen spilles inn foran mål signert Andersson. Tromsø kommer mellom, og får ballen unna i første omgang.
    65'
    Nytt innlegg fra Andersson mot Kamara, men ballen har vært bak dødlinja.
    66'
    Munos ligger nede for telling, og dommer vinker inn hjelp fra sidelinjen.
    66'
    Spillerbytte - Tromsø
    Inn: Tom Høgli
    Ut: Joel Lindpere
    67'
    Fazlagic med en blanding av innlegg og skudd som går himmelhøyt over.
    69'
    Sead Ramovic får pipekonsert fra Godset-supporterne i det han bruker litt over gjennomsnittlig lang tid på utspillet.
    69'
    Andersson på vei inn i feltet, men blir talket av Sequeira og går i bakken. Vil ha straffe, men dommer vinker spillet videre.
    70'
    Godset fortsetter å presse. Fazlagic legger inn foran mål, men innlegget blir litt for upresist og Tromsø får ryddet opp.
    72'
    Storflor spiller lekkert opp mot Kamara som vinner et hjørnespark.
    72'
    Hjemmelaget får ingenting ut av hjørnesparket.
    73'
    Strømsgodset bygger opp lekkert angrepsspill her nå, men Fazlagic ødelegger med et elendig slått innlegg fra venstrekanten.
    74'
    Alt skjer på Tromsøs halvdel, og Strømsgodset har etter utlikningen vært det klart beste laget utpå matta.
    74'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Stian Ohr
    Ut: Mattias Andersson
    76'
    Mye klabb foran TIL-målet. Storflor skyter fra kloss hold, men Sequeira slenger seg ned og blokkerer skuddet.
    77'
    Aas header stusser over til andre siden. Keita får tak i den, men Tromsø snapper.
    78'
    Kamara alene mot Ramovic, men keeperen kommer først på ballen.
    79'
    Slår inn foran mål der både Aas og Andersen kommer på heading, men ingen av midtstopperne makter å klinke kula inn.
    81'
    Ohr avanserer, drar med seg ballen inn i feltet og avslutter selv. Skuddet er for løst og går rett på keeper.
    83'
    Tromsø prøver på et par halvsjanser før ballen havner hos Jenssen som fyrer løs fra langt hold. Keeper-Moldskred har kontroll.
    84'
    Jenssen kommer på ny skuddmulighet. Får et kjempetreff på ballen, men en god keeper-redning hindrer mål!
    85'
    Hjørnespark til Tromsø
    85'
    Lars Ivar Moldskred har fått en smell, og ligger helt urørlig foran mål.
    86'
    Godsets hjelpeapparat har kommet inn på banen, og keeperen er omsider oppe på beina. Var trolig en kjempesmell med egen spiller som skjedde i forkant der, men heldigvis ser det ut til at det har gått bra med Moldskred.
    88'
    Det har faktisk begynt å regne i solskinnet over Marienlyst nå.
    89'
    Knudsen får seg en liten dytt i ryggen av Fazlagic, og frispark for Tromsø på midten.
    90'
    5075 tilskuere har vært med å kåre Ola Kamara til banens beste SIF-gutt idag.
    90'+1
    Fire minutter er lagt til av kampen.
    90'+1
    Tromsø har ikke gitt opp, og innlegget fra høyrekanten er farlig. Ballen går riktignok forbi rekka av både SIF og TIL-spillere, og ut i ingenting.
    90'+3
    Både Høgmo og Deila dirigerer ivrig fra sidelinjen i sluttminuttene.
    90'+4
    Strømsgodset 2 - 1 Tromsø
    Mål: Øyvind Storflor
    Målgivende: Stian Ohr
    For et mål av Strømsgodset! Langt oppspill mot Ohr som klarer å hente ned ballen, legger inn foran mål der en umarkert Storflor bare kan smelle ballen inn bak Ramovic.
    90'+4
    90'+6
    For en avslutning på kampen her på Marienlyst. En jevn og tam første omgang erstattes av en omgang av et helt annet kaliber. Etter pausen pangåpner begge lag med hver sin scoring, før Strømsgodset tar over spillet og dominerer resten av kampen. Dermed er målet langt på overtid fullt fortjent, kampen ender 2-1 og Strømsgodset tar tre poeng foran et svært skuffet Tromsø-lag.