44'

Hei og velkommen til dagens liveoppdatering fra Marienlyst stadion!
    Strømsgodset er i dag vertskap for Tromsø, og det ligger an til en spennende toppkamp mellom Norges to beste lag akkurat nå.
    Etter fem spilte serierunder er det nemlig Strømsgodset som ligger på tabelltopp, ett poeng foran Tromsø.
    Sist serierunde tok Godset en sterk borteseier mot Viking etter mål av innbytter Nordkvelle få minutter før slutt.
    Fjorårets bronsemedaljevinner Tromsø fikk også med seg tre poeng i sist serierunde etter 2-1-kampen mot Odd på Alfheim. Dermed er Høgmos mannskap eneste lag som ikke har tapt hittil i sesongen.
    Steffen Nystrøm er tilbake på kjent gress i ettermiddag. Nystrøm forlot Godset foran årets sesong og nå er tilbake igjen, denne gang i Tromsø-trøye. Men på benken, må understrekes.
    På 12 kamper mot Godset har TIL-kaptein Sigurd Rushfeldt scoret hele 18 mål, men til hjemmelagets fordel er måltyven skadet til dagens oppgjør.
    Det ligger an til høy temperatur både på og utenfor banen idag. Det er knappe 20 varmegrader nå få minutter før kampstart.
    Hjemmelaget stiller med tre endringer fra sist seriekamp. Stubhaug, Elabdellaoui og Kamara er benket til fordel for Kwarasey, Nordkvelle og Keita.
    Gjestene fra nord starter idag med Drage og Abdellaoue på topp.
    Tom Harald Hagen dømmer dagens oppgjør, og har med seg Sven Inge Wiken og Sven Erik Midthjell.
    Det fyller seg opp på stadion nå, og til og med på bortetribunen er det godt med folk og liv idag. Det skulle nesten bare mangle på en dag som denne. Sol, varmt, toppkamp og alt ligger tilrette for et spennende oppgjør på gresset i ettermiddag.
    Spillerne er på vei ut på banen til høy applaus og god stemning!
    Ved seier på eget gress idag vil Godset øke tabelledelsen ytterlig.
    Trener Ronny Deila har i dag signert ny kontrakt for Strømsgodset ut 2015, kan vi opplyse om fra Drammen.
    Storflor og Berget har satt i kamp gangen for Godset!
    1'
    Hjemmelaget holder spillet i gang på motsatt banehalvdel.
    3'
    Thomas Drage er på en overgang, men Aas står som en mur og Drage smeller i bakken. Frispark Tromsø.
    4'
    Tromsø med kampens første avslutning. Reginiussen smeller av, men langt utenfor.
    4'
    Abdelloue leverer til Reginiussen som er på vei inn i feltet, men Madsen jobber godt hjemover og redder unna.
    5'
    Nordkvelle snapper ballen og rusher fremover. Prøver å få med seg Keita som aldri når ballen, og TIL overtar.
    6'
    Rolig start på kampen. Godset har ballen nå.
    9'
    Berget er på vei inn feltet, men blir hindret av Koppinen. Dommer vinker spillet videre.
    11'
    Reginiussen er på et løp ute på høyrekanten, men blir løpt opp av en rask Nordkvelle.
    12'
    Abu mister ballen i farlig posisjon. Tromsø er våkne, men får ikke noe ut av den.
    16'
    Godset er frempå nå. Først har Keita ballen i farlig posisjon foran mål. TIL får den unna, men Vilsvik snapper og brenner av fra langt hold. Til kampens første corner.
    17'
    Tromsø klarerer ballen unna.
    17'
    Tromsø i angrep. Yttergård Jensen legger to baller på rappen inn i feltet, men Godset får måkt ballen unna begge gangene.
    18'
    Andersen legger inn i feltet. Ballen snitter hodet til Nordkvelle og havner hos Storflor som brenner til. Himmelhøyt over.
    20'
    Drage er alene mot Kwarasey som er våken og kommer først på ballen.
    21'
    Godset på ny kontring. Keita til Nordkvelle og videre til Storflor. TIL jobber godt hjemme i forsvar.
    22'
    Ny sjanse for hjemmelaget. Nordkvelle er rask frempå og leverer til Berget som smeller til rett i en Koppinen. Han blir liggende nede noen sekunder for telling, men er raskt på beina igjen.
    24'
    Godset startet kampen mest offensivt, men det er mye fart i begge lag utpå her nå etter snart 25 minutters spill.
    25'
    Slår kort mot første stolpe. 'Kara' header ballen unna.
    25'
    Litt slurvete spill utpå her.
    28'
    Drage legger inn til Johansen som skyter på utsiden. TIL får det ikke helt til utpå her foreløpig.
    29'
    Det ligger et Godset-mål i lufta nå.
    30'
    Der var Tromsø nær kampens første mål! Mos har ballen på 8 meter og avslutter skrått, like utenfor mål!
    31'
    Aas slår langt opp til Keita, men innlegget derfra blir alt for dårlig. Tromsø overtar.
    32'
    Mål for Strømsgodset!
    Strømsgodset 1 - 0 Tromsø
    Mål: Anders Konradsen
    Målgivende: Lars-Christopher Vilsvik
    Der kom målet! Vilsvik spiller pent inn i retning Konradsen som troner høyest inne i feltet og styrer ballen med pannebrasken elegant inn bak Sahlman!
    33'
    Det er god stemning hos publikumet fra Drammen nå.
    36'
    Storflor får slått ballen inn feltet ganger to, men TIL klarerer ballen begge gangene.
    36'
    Vilsvik er frempå igjen. Denne gangen avslutter han selv fra 18 meter. Såpass hardt at Sahlman mister, men fanger ballen og redder skinnet.
    39'
    Drage blåses av for offside.
    40'
    Yttergård Jensen kommer til et innlegg fra sin venstrekant, men ballen blir spilt unna av Godset-forsvaret.
    42'
    Godset prøver seg inne i feltet, men det blir for trangt og Tromsø redder unna.
    44'
    Hjørnespark til Tromsø
    44'
    Mål for Tromsø!
    Strømsgodset 1 - 1 Tromsø
    Målgivende: Tore Reginiussen
    Etter mye klabb og babb inne foran mål bokser Kwarasey ballen unna. Rett til 'Kara' som står på rett sted til rett tid og dunker ballen inn til utlikning.
    44'
    45'+1
    Målet var det siste som skjedde før dommer Hagen blåser av første omgang. Dermed går lagene inn til pause med 1-1 og vi er like langt før de siste 45. Godset har i størst grad hatt ballen, og vært mest effektiv foran mål. Men Tromsø henger fint med og ble belønnet med mål i siste sekund før hvilen. Vi gleder oss til andre omgang!
    45'
    Da er annen omgang sparket i gang.
    46'
    Hagen blåser og TIL får frispark.
    47'
    Sola skinner og det ligger an til 45 deilige minutter i Drammen nå.
    48'
    Gult kort til Tromsø
    'Kara' sparker unødvendig bort ballen, og får det gule kortet i belønning.
    48'
    Storflor slår inn fra høyre, men ingen Godset-bein rekker ballen. Godset får ny mulighet igjen når Vilsvik avslutter. Rett på keeper.
    52'
    Spillet bølger litt frem og tilbake her nå.
    54'
    Abu leker eneherre nede i eget forsvar, og tuller det nesten skummelt til for seg selv.
    54'
    Storflor slår hjørnesparket bakover mot Vilsvik som er på løp. Finner ingen gode løsninger.
    55'
    Konradsen smeller i bakken. Får seg en liten trøkk, men er snart oppe på beina igjen.
    56'
    Tromsø på kontring.
    56'
    Yttergård Jensen spiller til Høgli som blir stoppet av en sterk Aas.
    57'
    Tromsø har frispark på 25 meter.
    57'
    Dårlig utnyttelse av frisparket, og ballen ender hos Drage som avslutter langt over mål.
    58'
    Tromsø på ny kontring, men surrer ballen utover dødlinja, og til utspill fra Kwarasey og Godset.
    58'
    Spillerbytte - Tromsø
    Inn: Magnus Andersen
    Ut: Remi Johansen
    59'
    Berget er nesten gjennom, men Keita misforstår og pasningen ender opp i TIL-forsvaret.
    60'
    Konradsen avslutter. Keeper holder.
    61'
    Keita rask fremover, men får ikke med seg ballen.
    61'
    Godset er målsugne nå. Hatt flere halvsjanser, sist med Nordkvelle som smeller ballen rett i en TIL-spiller.
    62'
    Gjestene tetter forsvaret godt bak der, og gir hjemmelaget lite rom.
    62'
    Nordkvelle med en lur pasning frem til Berget, som står i offside og blir blåst av.
    63'
    Gult kort til Strømsgodset
    Mohammed Abu
    Abdellaoue blir felt, og Abu får det gule.
    64'
    Inn: Mo Ahamed
    Ut: Tore Reginiussen
    65'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Ola Kamara
    Ut: Jo Inge Berget
    66'
    Inn: Omar Elabdellaoui
    Ut: Mohammed Abu
    66'
    Noe overraskende at Ola Kamara ikke startet kampen idag, men vi får se hva innbytteren finner på de siste 25 på 'Gamle gress' nå.
    67'
    Etter mye frem og tilbake inne i feltet ender ballen tilbake hos Vilsvik som måker av rett i fanget til Sahlman.
    69'
    Kamara avblåses for en hårfin offside. Kunne vært farlig den der.
    71'
    Glenn Andersen
    Andersen er i beina på Drage og får helt korrekt det gule kortet.
    71'
    Drage skyter frisparket ufarlig over mål.
    73'
    Storflor legger inn til Vilsvik som skyter ballen på hel volley rett i nettveggen. Vilsvik har spilt stort idag!
    73'
    Lite som tyder på at dette oppgjøret ender uavgjort.
    74'
    Igjen er det Konradsen som avslutter. Hardt fra skrått hold, men keeper Sahlman er trygg og redder enkelt.
    76'
    Tempo har roet seg litt nå.
    78'
    Kamara blir nok en gang avblåst for offside.
    79'
    Andersen har mistet skoen, om du lurte.
    81'
    Nå er den på igjen, og spillet er i gang.
    81'
    Tromsø er raskt fremme i angrep, og Høgli legger inn en farlig pasning foran mål. Godset redder unna.
    82'
    Godset på en overgang. Madsen blir stoppet av et sterkt TIL-forsvar.
    83'
    Inn: Alfred Sankoh
    Ut: Fredrik Nordkvelle
    83'
    6206 tilskuere er på plass her i dag.
    84'
    Inn: Steffen Nystrøm
    Ut: Mustafa Abdellaoue
    Nystrøm byttes inn på velkjent gress til piping fra Godset-supporterne.
    84'
    Fra like utenfor 16-meter skyter Thomas Drage rett i fanget på Adam Larsen Kwarasey.
    88'
    Mange hoder prøver å være høyest inne i feltet der, men ballen ender i utspill fra Kwarasey.
    88'
    Ola Kamara krasjer i en TIL-spiller og blir liggende nede.
    90'
    Ingen kort blir utdelt, men frispark i Godsets favør nesten ved midtsirkelen på TILs halvdel.
    90'
    Storflor løfter ballen inn i feltet, og det ender i hjørnespark.
    90'
    Hjørnesparket blir det ingenting ut av.
    90'
    Tre minutter er lagt til omgangen. Det blir tre spennende minutter!
    90'+1
    Kamara snapper ballen fra 'Kara', men Godset bruker for lang tid og kommer seg ikke fremover.
    90'+2
    Utspill fra Sahlman. Det bruker han pent lang tid på.
    90'+3
    90'+3
    Kampen er over og resultatet blir 1-1 på Marienlyst i kveld. Begge mål kom i første omgang, mens annen omgang bar mest preg av slurvete spill og dårlig utnyttelse av sjanser. Ingen av lagene klarte å være produktive nok foran mål, og det blir poengdeling på Strømsgodset og Tromsø i dag.